לימור לבנת

EverMan

New member
שאנחנו מדברים על ממשלה אופטימלית

אנחנו לא חושבים על לאן מישהו יצטרף או לא - אלא מה אנחנו רוצים ומי אנחנו חושבים שיתפקד הכי טוב. אני למשל לצערי הרב נאלץ להגיד שבתור שר חוץ - מת האדם האהוב עליי - אבא אבן - גדול הדיפלומטים של ישראל לפני כחודש. אבל אנחנו מדברים על מה הכי טוב. נ.ב - מה אתה ידוע על האגו של מצנע ? אתה מדבר על אדם שאתה כלל לא מכיר - מספיק.

CANDY MAN

New member
תפסיק להתלהב כבר...

שמעתי את מצנע מיליון פעם! אני מכיר את הרעיונות שלו מעולה! אפילו התיכון השמאלני-צפוני שלי אירח אותו ושמעתי שוב את כל מה שאני יודע. אל תחשוב שבגלל שאתה תומך בו אז אתה מבין גדול... שמעתי אותו מספיק ואני יכול להגיד שהוא בדיוק נשמע כמו שריד וכמו ביליין! ואת זה אפילו חבר שלי תומך מרצ אמר! מה אני יודע על האגו שלו? אני יודע וגם אתה יודע שהוא בחיים לא יצטרף לממשלת אחדות בגלל הסטיגמה שאתם המנייאקים עשיתם לפואד! הוא לא יכנס לממשלת אחדות עד שלא יסכימו לכל הדרישות שלו ואתה יודע בדיוק כמוני ששרון לא יכול להסכים לדרישות שלו... אבל עזוב, נראה עד כמה הוא יהיה "ללא אגו" אחרי הבחירות.

EverMan

New member
מצנע הוא האחרון שאתה יכול

להגיד שהוא בעל אגו מנופח. הוא אדם מאוד צנוע ומאוד דעתני. אתה בחיים לא שמעת את ביילין גם מדבר. אז בבקשה ממך. אתה לא הקשבת לו , אולי שמעת אותו. אז כל עוד אתה לא יודע מה הדעות שלו - תחסוך מאיתנו את הדעתנות המעיקה שלך. ולא , הוא לא יצטרף לממשלת אחדות משום שבדיוק כמו פואד - הוא לא ישפיע שם. הוא כן יצטרף לממשלת אחדות בה נהיה שווי כוח.

.המוסד

New member
אבל הוא הקשיב לו

בעיתונות ובתיכון שלו, לא אתה משתמש לשווא בשפה העברית היפה כל כך, בשביל משחקי המילים "שמעת...אבל לא הקשבת" באמת, הוא שמע, הוא גם הקשיב

EverMan

New member
למה ?

מכיוון שהוא שוב ושוב טוען שלאדם יש אגו מנופח- מה שאין לו , וזאת אני אומר כאדם שתמך בו בגלל שאין לו אגו מנופח. ומכיוון שהוא שוב ושוב טוען שהוא אדם טוב ונכון , רק לא עכשיו. אז למה הוא מדבר בכלל אם הוא לא מכיר את הבן אדם ?

CANDY MAN

New member
בעיות קליטה אהה?

חשבתי שתבין את הרמז... מצנע לא לבד! האגו הוא כולו של מפלגת העבודה... אתם לא תיכנסו שוב לממשלה כי אתם רוצים הכל או לא כלום! מצנע צנוע אשר יהיה יעשה הכל כדי לא לגמור כמו פואד וכדי לא להיחשב הכישלון שמנבאים לו להיות... ואני טוען שיש לו דעות הגיוניות (בחלק מהדברים) אבל לא כיום... מה לא ברור? לא בתקופה שהטרור רוצח ילדים קטנים... מצנע הוא איש לעשות איתו שלום ולשמור איתו על הסכמים לא להילחם בטרור ולעשות "כיבוש"... לכן העם לא סומך עליו! ולכן אני לא סומך עליו כרגע!

EverMan

New member
אלוף במיל. עמרם מצנע

לא ילחם בטרור ? אל תדבר באוויר ! הוא ילחם בטרור לא פחות טוב משרון או כל אדם אחר ואף טוב יותר ! והוא סתם אומר באוויר שהוא יכנס לממשלת אחדות במידה והתנאים של העבודה יקויימו ? לפחות תדע שאתה מדבר. אתה לא בוחר ראש ממשלה לאינתיפאדה - אתה בוחר ראש ממשלה ל4 שנים. ורק מצנע בעוד שנה , שנתיים , שלוש - יוכל לפתור את הסכסוך הזה !

CANDY MAN

New member
לא מקובל עליי! ועל כולם!

אני רוצה מישהו שעכשיו!!! ייתן לי ביטחון ויבטיח את חייהם של אזרחי ישראל! שרון הוא היחיד שאני סומך עליו בעניין הזה ולכן הוא מקבל את תמיכתי! אני לא ייבחר במישהו שאין לי מושג מיהו באמת כדי שבסוף יתברר לי שהוא לוזר כמו ברק! בתקופה כזאת לא עושים ניסויים!

EverMan

New member
אתה מדבר בשביל כולם ?

מי אתה בכלל פושטק ? מצנע ילחם בטרור עכשיו ! הוא יפעל נגד הטרור בשיא הכוח עכשיו ! הוא יביא ביטחון ויאבטח ויבטיח את חייהם של אזרחי ישראל ! לוזר כמו ברק ?! כמו אותו אדם שכמעט פירק את משרד הדתות ? וניסה לעשות מהפך במדינה הזו שאתה כל כך אומר שהיא צריכה ?! ושיצא מלבנון לאחר 25 שנות מלחמה ?! מצנע ילחם בטרור כמו שרון אם לא יותר ! הוא לא טיפש ולא אידיוט. אין פה שום ניסוי ! יש פה עובדה - הוא אדם עם ניסיון בביטחון לא פחות משרון ! והוא זה שיוציא אותנו מהברהרה הזה ששרון הכניס אותנו אליה ! זה שאתה לא סומך על אדם כי לא טרחת להקשיב לו - זה לא אשמתו ולא אשמתי. אתה לא בוחר ראש ממשלה ליומיים או למאורע אחד. אתה בוחר ראש ממשלה להכל ! לכלכלה ! לחברה ! לביטחון ! ולמדיניות ! ואתה סומך על שרון אולי באחד מהם. גם זה חלקית. כי אתה יודע ששרון לא יוציא אותנו מהמצב של הביטחון ! בשביל ביטחון יש רמטכ"ל ! לא ראש ממשלה !

CANDY MAN

New member
כולם זה 40 מנדטים יא סתום...

מצנע לא ילחם בטרור לגמרי כי אחרי זה חרא כמוך יבוא ויאשים אותו שהוא שוב הרס את המפלגה כמו שכפוי טובה כמוך עשה לפואד! לכן הוא לא יילחם בטרור! הוא ינסה לדבר עם רוצחים וימית עלינו אסון כמו ברק, לא תודה! אין לו שום נסיון! הוא היה אלוף בצה"ל ואחרי זה בגד במדינה וברח כי לא רצה לשרת תחת מישהו... זה נקרא נאמנות? זאת בושה! תכניס לשכל הקטן שלך שאני יודע טוב מאד מי זה מצנע, שמעתי לו והקשבתי לו, זה שהסקרים גרמו לך ולשאר המפלגה לבגוד במנהיגים שלהם וללכת בעקבות מישהו לא מוכר רק מראה על האופי שלכם. אני סומך על שרון בטרור! אני סומך על העבודה בכלכלה! המצב הכלכלי שלי טוב ולכן אני כרגע מעדיף ביטחון! כל אחד וההעדפות שלו! אתה לא תקבע לכולם מה להצביע כי גם בך בגדו וזרקו אותך לכלבים למען ביטחון.

EverMan

New member
כ40 מנדטים זה לא כולם.

זה בקושי שליש ! מה עוד שהרוב מדברים על 35. ואתה לא שווה תגובה. אתה מקלל , מגדף ולא מדבר ברמה נאותה. לך תמצא את עצמך בפורום אחר.

CANDY MAN

New member
מעניין, כי תמיד אתה מקלל ראשון...

ואז שמישהו עונה לך לא יפה פתאום הוא זה שמקלל... כנראה זה האופי שלך.. 40 מדטים זה המון כי היום המפלגות מתחלקות ככה שמפלגות הגדולות (ליכוד והעבודה) לא יכולות לצבור יותר מ-40-45... ואת הכעס שלך על זה שאף אחד לא מאמין במפלגה הבוגדנית שלך תמשיך להוציא את פואד כמו שעשית בשפלות עד היום ולא עליי.

EverMan

New member
כמו שכבר אמרתי - אני לא מדבר

עם אנשים שקוראים לי בוגד. קישט צבוע.

CANDY MAN

New member
ת´אמת לקרוא לי צבוע זה לא קשור ו...

בקשר לבוגד... כבר דיברתי אם המנהל ואם זה כל כך פוגע ברגשותייך אני יפסיק...

EverMan

New member
פוגע ברגשות ?!

מה אני נקבה ?! סלח לי , אתה לא תקרא לי בוגד משום שאתה לא תקרא לי בוגד , לא כי זה "פוגע לי ברגשות" אלא כי אתה פשוט לא תעשה את זה.

CANDY MAN

New member
איפה הנקבות שיימחאו על דבריך?

בכל מקרה, הבנתי, לא לקרוא לך בוגד... סבבה... ותדאג גם אתה לרדת קצת בטון שלך על זה שאני תומך בשינוי ושאני "שונא חרדים" וכל הבולשיט הזה א.כי אני לא! ב. כי זאת הסתה! לילה טוב.

iKilledKenny

New member
הנקבות מנסות להמנע

מלהכנס לדיון הזה ולא בדיוק מבינות את הקשר לפגיעה ברגשות. למען האמת דבריו של ענבר לא כל כך מפריעים לנקבות (לפחות לא לנקבה הזאתי) אבל פעם טענתי שענבר שובינסט וכרגע הוכחה הטענה שלי!!

EverMan

New member
זה היה בשביל להדגיש נקודה.

מה לעשות - נשים יותר סנטימנטליות ולא כולן חזקות כמוך. זאת הייתה הכללה לא במקום - ושומש למדי בסטריאוטיפים. בשבילך - אני מתנצל.

למעלה