בובית ספוגית מרובעית
New member
ללימור והחיים המקסימים!! ../images/Emo23.gif לימור: דבר ראשון אני רוצה לומר, שאני מאוד אוהבת איך שרקדת! את מקצוענית ומקסימה!!!!! ולמרות כל הקשיים לדעתי עמדת במשימה בכבוד ואני אוהבת ומעריכה אותך!!! ../images/Emo41.gif בתחילת התוכנית, את שמת הרבה גבולות בתחום הלבוש, בלי מחשוף יותר מידי לא קצר מידי, ואני מאוד אהבתי את זה אמרתי "או, סוףסוף מישי עם אופי." ובגלל שאני דתיה זה מצא חן בעיני יותר. אז מה קרה? לאט לאט בתוכנית החצאית התקצרה והמחשופים גדלו. למה זה? רצית עוד רייטינג../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif מה את מרגישה שקיבלת מהתוכנית../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif וגם, האם מה שהיה כתוב על "ילדות רעות" וזה שאת וגיא אריאלי ואליענה לא מסתדרים בכלל נכון../images/Emo35.gif חיים: ../images/Emo41.gif אחרי ההערות של השופטים אתם קצת ירדתם לפרופיל נמוך ולדעתי בגלל זה ירדתם. למה זה../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif וכמו כולם- מה לגבי עונה 3../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif מה היתה המחשבה הראשונה שלך אחרי ההערות הלא נעימות של השופטים.../images/Emo35.gif הייתם זוג מדהים וחבל כל כך שירדתם!! אוהבת. יעל