לימור וחיים Live

ללימור והחיים המקסימים!! ../images/Emo23.gif לימור: דבר ראשון אני רוצה לומר, שאני מאוד אוהבת איך שרקדת! את מקצוענית ומקסימה!!!!! ולמרות כל הקשיים לדעתי עמדת במשימה בכבוד ואני אוהבת ומעריכה אותך!!! ../images/Emo41.gif בתחילת התוכנית, את שמת הרבה גבולות בתחום הלבוש, בלי מחשוף יותר מידי לא קצר מידי, ואני מאוד אהבתי את זה אמרתי "או, סוףסוף מישי עם אופי." ובגלל שאני דתיה זה מצא חן בעיני יותר. אז מה קרה? לאט לאט בתוכנית החצאית התקצרה והמחשופים גדלו. למה זה? רצית עוד רייטינג../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif מה את מרגישה שקיבלת מהתוכנית../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif וגם, האם מה שהיה כתוב על "ילדות רעות" וזה שאת וגיא אריאלי ואליענה לא מסתדרים בכלל נכון../images/Emo35.gif חיים: ../images/Emo41.gif אחרי ההערות של השופטים אתם קצת ירדתם לפרופיל נמוך ולדעתי בגלל זה ירדתם. למה זה../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif וכמו כולם- מה לגבי עונה 3../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif מה היתה המחשבה הראשונה שלך אחרי ההערות הלא נעימות של השופטים.../images/Emo35.gif הייתם זוג מדהים וחבל כל כך שירדתם!! אוהבת. יעל

רחלוש25

New member
שאלות לחיים ולימור:)

דבר ראשון רציתי להגיד לכם שאני ממש התאכזבתי שהלכתם ואני החזקתי אצבעות שלא תלכו ואז אמרתי בבקשה שפיני ודורית...אבל לא אתם הלכת;'( אז השאלה שלי היא: מה הייתה ההרגשה שלכם שהרגשתם שכל השופטים אומרים שאתם הייתם הזוג הלא כ"כ טוב?! עם הייתם יכולים להחזיר את הזמן אחורה...איזה ריקוד הייתם רוקדים?! מי הייתם הכי רוצה שינצח?!

0o0NoA0o0

New member
לימורושששששש!!!!!!!!!!

אני חולה עליךךךךך!!! אני מעריצה של השמיניה ושלך.. אמממממ... קוראים לי נועה והשאלותת:: איפה יותר כייף לך לשחק-> השמיניה או ילדות רעות? זה נכון שאת לא תשחקי בילדות רעות
? חחח והכי חשובבב... ראיתי אותך אתמול ועשית לי שלום אז נתתי לך נשיקה באוויק

הציון שקיבלתם מהשופטים

האם אצם חושבים שהציון 26 שקיבלתם מהשופטים באמת הגיע לכם ? כי אני חושבת שלא ואני גם ממש אוהבת אתכם ואני חושבת שהגיע לכם הרבה יותר מזה.

ortalushit

New member
אמממ ....

1) לימור - האם את תמשיכי לרקוד ? 2) חיים - האם תשתתף בעונה הבאה ? 3) מי לדעתכם יהיו בגמר ?

DoRiNuS sMiNiA

New member
לימ וחיים...

אתם אחד הזוגות החזקים והמדהימים שראיתי בתוכנית הזאת,אתם כאילו משלימים אחד את השני [בריקוד כמובן!] היי לימור רציתי להגיד לך שאת מהממת(|סמיילי נבוך| )ושמעתי שאת גם בן אדם מקסים. אני חברה של אלכס,ושתדעי לך היא כל הזמן מטריפה לנו תשכל איתך,חבל לך על הזמן מה היא עשתה לנו אתמול ואיך היא בכתה לנו שם. (פיספוסים) יש לי כמה שלאות בשבילך: -מה הדבר הכי יפה שקיבלת ממעריץ? -מה הדבר הכי מרגש שמעריץ אמר\כתב עליך? נ.ב. חיים אתה מדהים :) בתודה(?!)דורין."

שאלות ללימור וחיים

שאלה לחיים: היו פעמים שהשופטים אמרו שנראה כאילו לימור היא המובילה זה הפריע לך? רצית להוכיח להם שאתה המוביל? שאלה ללימור: בן כל החזרות גם היו את מופעי עיר ערוץ הילדים ואת חלק מהשמינייה זה הפריע לך לחזרות עם חיים?

ללימור :]

הייי לימממ מה קורהה?? קודם כל אני חייבת לציין שאת מדהימה! אני שומעת עלייך המון המון סיפורים (מאלכס
) ופשוט אין עלייך
אמממ ויש לי כמה שאלות :] 1. מה הדבר הכי מטורף שמעריצה עשתה בישבילך? 2. האם איי פעם חשבת שאת תהיי מודל לחיקוי? 3. איך את מתמודדת עם כל הערצה הזאתי מסביב? לפעמים זה מציק לך? 4. למדת ריקוד? 5. למדת משחק בתלמה ילין?? אוהבת אותךך, אורטל :]

ללימור אטיאס

אני אוהבת אותך מאוד בשמניה אני ואחותי אני רוצה שתדי שגם עם אודכת אצלי בלב את המנצחת שאלה: איך את כזות גמישה אני לא מבינה את זה??????

שאלותת:p

לחיים מכירים אותך ברחובב.. איך התחושה החדשה והמוזרה הזאת? איך היה לרקוד עם לימור? איך הרגשתה ש"עפתם" מהתחרות? ללימור מה את יותר אוהבת? לרקוד? לדגממן? או לשחק? איך חיים בתור פרטנר? בן זוגך לו קינאא? אחרי השמיניה היו לך מלא ילדים מעריצים ועכשיו יש לך גם הורים מעריצים [אהם אמא שלי] איך ההרגשה? איך את אוהבת שמזהים אותך ברחוב? לימור? ניצן? או חלי? מתי בעצם עיקלת את זה שאת מפורסמת? עם חלק מהמעריצים שלך את בקשר אישי [ואני מכירה אחת *אלכס*] את את בעצם מגיבה למחמאות שלהם? או בכלל למחמאות ברחוב? את מצליחה להסתובב ברחוב? רקדת בעבר? את נהנת מזה? זה קשה? אם היו מציעים לך עכשיו להשתתף בתוכנית מההתחלה היית מסכימה? הקרובים שלך מפרגנים לך על הריקודים? איך הם מגיבים? אוהבת נועם 3>

לינוי92

New member
ללימור...

קודם כל-אלכס ממש משגעת אותנו ..היא כל הזמן מדברת עלייך!
והשאלות: -איך אני מקבלת את כל ההערצה הזאת שיש סביבך? -מה הדבר הכי יפה ומטורף שמעריצים עשו בישבילך? -באיזה גיל החלטת לשחק/לדגמן/לרקוד?

idan1402

New member
שאלה .. חשובה !!!!!

לימור - איך זה לעבור ממצב של שחקנית למצב של רקדנית? זה קשה?ואיך מתמודדת עם גלי הערצה האלו? חיים - האם פונים אליך ברחוב מעריצים בתור חיים מרוקדים עם כוכבים ? ורק שתדעו שמתחילת התוכנית ועוד לפני אהבתי אתכם והאמנתי שתזכו אבל לא נורא יש עוד הזדמנויות בהערצה אידן

zerokool

New member
חשוב

יש לי שאלה : דבר ראשון אני חולה חולה חולה עלייכם אני נמסה שאני רואה אותכם והשאלה היא איזה סגנון ריקוד היה הכי קשה? והאם את שיתפת פעולה עם ההחלטות של חיים נ.ב: האם תוכלו למסור דרישת שלום לחן גרינברג תודה zerokool

101victoria

New member
היי לימור

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני חושבת שאת מדהימה- את רוקדת מדהים ושחקנית מדהימה!!! השאלה שלי היא: עכשיו שאתם עזבתם (ולפי עתי לא בצדק) איזה זוג את היית רוצה שינצח? ואיזה שני זוגות את רוצה שעלו לגמר או חושבת שיעלו? (ובבקשה אל תעני כמו שענית בתוכנית שמי שהכי טוב יעלה תעני לי באמת מה שאת חושבת!!) ועכשיו אני רק רוצה להגיד לך משהו בקשר להצלחה שלך אם בריקוד לא כל כך הצלחת (למרות שאת רקדנית מדהימה) אז את תצליחי באחד מהמיליון ואחד הדברים האחרים שאת טובה בהם!!!! (ואני לא מתחנפת!!) ביי ובהצלחה בכל מה שתעשי!!

101victoria

New member
היי לימור

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני חושבת שאת מדהימה- את רוקדת מדהים ושחקנית מדהימה!!! השאלה שלי היא: עכשיו שאתם עזבתם (ולפי עתי לא בצדק) איזה זוג את היית רוצה שינצח? ואיזה שני זוגות את רוצה שעלו לגמר או חושבת שיעלו? (ובבקשה אל תעני כמו שענית בתוכנית שמי שהכי טוב יעלה תעני לי באמת מה שאת חושבת!!) ועכשיו אני רק רוצה להגיד לך משהו בקשר להצלחה שלך אם בריקוד לא כל כך הצלחת (למרות שאת רקדנית מדהימה) אז את תצליחי באחד מהמיליון ואחד הדברים האחרים שאת טובה בהם!!!! (ואני לא מתחנפת!!) וחיים אתה רקדן מעולה ( וגם אני מכפר סבא!!! שמעתי שאתה מכפר סבא אני מקווה שזה נכון!) ולשניכם המון הצלחה בכל מה שתעשו!!!

ללימור וחיים!

לדעתי אתם הזוג הכי טוב בתכנית.וזאת הייתה טעות מצד הצופים בבית להעיף אתכם בגלל ריקוד אחד שהוא לא טוב. זה קורה גם לזוגות הכי טובים. חוץ מהריקוד הזה אתם מעולים ואני גם לא חושב שזה היה כ"כ גרוע , אבל היה פחות טוב מפעמים קודמות. חבל לי שעפתם, אבל לא נורא... לימור אני רוצה אותך בעונה הבאה! את רקדנית מעולה כמו שכולם אומרים לך

wendush

New member
ללימור וחיים

היי שלום. אני ממש התאכזבתי שהודחתם. בעיני רקדתם הכי יפה. בלי שום קשר שאני מעריצה שרופה של השמיניה. השאלות שלי: 1.באיזה ריקוד היה לכם ממש קשה לרקוד? 2.באיזה ריקוד היה לכם יותר קל יחסית לרקוד? 3.באיזה ריקוד שרקדתם אתם התאכזבתם? 4.אמרתם לעצמכם פעם שהניקוד של השופטים והתגובות שלהם אכזבו אתכם?חשבתכם שהם טועים ושאתם צריכים לקבל יותר? שאלה ללימור: איפה נקשרת יותר לאנשים ברוקדים עם כוכבים או בשמינייה?ולמי נקשרת.

litaloosh123

New member
חיים ולימור

לימור זה נכון שרקדת בעבר בצורה מקצועית?? וזה נכון שהיו מתחויות בינך לבין אנה בתוכנית ??

למעלה