לימור וחיים Live

לימור וחיים Live

לימור אטיאס וחיים פרשטיין מגיעים לתפוז. הצמד האחרון שהודח מהתוכנית יתארח Live ב- BlogTv של תפוז ביום רביעי, 23.8.06 בשעה 20:00. שרשרו שאלות כאן

2 Mיכל

New member
מה עם לימור ודני?../images/Emo7.gif ושאלות-

לימור וחיים- מה החלום שלכם? מהו סגנון הריקוד האהוב עליכם? ובאיזה לדעתכם אתם הכי טובים? אם לא הייתם בתכנית אחד עם השני כזוג, עם מי הייתם לדעתכם? מה תכננתם לרקוד בתכנית הבאה? חיים- אתה מתכוון להשתתף בעונה הבאה של רוקדים עם כוכבים, אם תהיה כזאת? לפני התכנית לימור ביקשה בן זוג שלא יעשה לה צרות. מה תגיד להגנתך? את מי מהשופטים אתה הכי מעריך? ובלי התפלספויות... לימור- נו, אז מי לא יודע לעשות גלגלון? (סתם
) איך את בשירה? היית רוצה להשתתף במחזמר, אחרי שלמדת קצת לרקוד? לצד מי היית רוצה לשחק ולמה? התכנית שינתה בך משהו?

שלום לחיים ולימור ../images/Emo13.gif

חיים- אם יציעו לך להשתתף גם בעונה השלישית, תרצה
לימור- את מתחרטת על התנגדויותייך לחלק מהריקודים ההתחלתיים שחיים הציג בפנייך
אם כן, על אילו מהם

barbie125

New member
מממ......

צוות רוקדים, קוראים פה? עם כן - יש לי שתי בקשות. 1. תעדכנו את הפלייליסט ואת סיכום ההצבעות. זה חשוב לנו ^^ 2. מה נסגר עם העונה הראשונה? תודה מראש, אופיר שאלות אני אשרשר אחר כך........

לימור, אם חיים יציע לך

להצטרף אליו לריקודי ראוה תגידי לו 'כן'!!! הגמישות שלךך והיצירתיות הדרמטית שלו עשויים להביא לכם המון תשואות וקידום בתחום ריקודי הראווה שבו הגמישות יכולה ליצור סנסציה ולך יש אותה בצורה נפלאה. בהצלחה לשניכם, אהבתי את הריקוד שלכם (בעיניים לא מקצועיות) למעט הסיומת שהיא בברור החלטה של לימור ולא של חיים.

16morani

New member
לימור וחיים המהממים

קודם כל רציתי להגיד שזה עצביים שעזבתם אך שאבי אמר חיים אז חשבנו חיים רביבו כי תמיד אומרים תשם של הכוכב ואז אמרו גם לימור זה ממש לא פייר! בכל מקרה רציתי לשאול האם אתם חושבים שהייתם ראויים ללציון יותר גבוה מהשופטים? או שאתם סומכים על מידת השיפוט שלהם {אפילו שאתם רוקדים פצצה!}ומקבלים 7. 8.

נטיוש

New member
לימור וחיים שאלה אליכם.

בכל משך התוכנית הראו כי כל זוג סבל. בגלל הקשיים בריקודים,לוג זמנים צפוף,עבודה ללא הפסקב,וביקורת רעה של השופטים. אחרי כל הדברים השלילים האלו ,היה שווה להמשיך לרקוד? למה המשכתם? הרי יש רק דבר חיובי אחד והוא הרצון להגיע לגמר... אבל אם משווים יש הרבה יותר דברים פחות נעמים מדבר טוב אחד לא?? אז אם אפשר,תענו לי על זה! תודה!

milkush17

New member
שאלה ללימור וחיים

שלום לכם. יש לי שאלה לחיים. עם מי אתה רוקד מחוץ לתכנית ועם מי ממהפורסמים רצית לרקוד אם לא עם לימור? ושאלה ללימור. 1)האם את מתכוונת להמשיך בריקוד גם אחרי שעזבתם את התכנית? 2)עם מי מהרקדנים בתכנית היית רוצה לרקוד אם לא עם חיים? תודה

קרןן16

New member
שאלה לחיים ולימור.

קודם כל,רציתי לומר לך,לימור,שאת רקדנית פשוט מצויינת ולא יעזור מה השופטים יאמרו או כמה הביקורת תהיה שלילית. את וחיים לדעתי זוג מצויין,והוא פרטנר מגוון וטוב לדעתי. יש לי כמה שאלות אלייך,לימור. -ראיתי שבמהלך העונה היו לך קשיים רבים,כיצד התמודדת עם הקשיים ועם הביקורת החריפה של השופטים? האם היה רגע שרצית לקום,לעזוב את הכל ולצאת מהתוכנית?? האם היה רגע שהרגשת שאת רוצה לסיים עם זה ולא לחזור לזה יותר? -עכשיו,אחרי שהודחת מהתוכנית,האם תמשיכי לרקוד או ללמוד לרקוד באופן אינטנסיבי? ואלייך חיים- -האם באיזשהוא שלב,כשראית את הביקורות הקולטות שבוע אחר שבוע,חשבת שמשהו בך אינו מספיק לתוכנית שכזו? האם זה עירער את בטחונך העצמי? -האם אתה מאוכזב מעצמך במידה מסויימת ? תודה,ושיהיה לכם בהצלחה בהמשך הדרך

ויקי2601

New member
שאלה לגבי כוראוגראיפיות של הריקודים

שאלה לחיים - האם אתה לא חושב שהתחכמת יתר על מידה עם הכוריאוגראפיות ובגללם הפסדת כשיש לך בחורה שפשוט רקדנית בניגוד לשאר המתמודדים. אני חייבת לציין שחלק מהריקודים ממש ממש אהבתי, אבל בחלק הרגשתי שהגזמת.

barbie125

New member
אוקיי. שאלות:

זוג (אחר) אהוב? שופט אהוב? הארה\הערה, שריגשה\עיצבנה אותכם? הריקוד הכי טוב, שלדעתכם היה לכם? והכי גרוע? הייתם זוג טוב, אני עצובה שעפתם.

morxxc

New member
לימור המדהימה!!!

ללימור היקרה!!!!!!!! אני אוהבת אותך מאוד!!!!!!!! ועצובה מאוד שהודחת מהתוכנית!!!!!!! את היית הכי טובה!!!!!!!! והשתדלת מאוד!!!!!!!!!! שאלה ללימורוש: האם תישארי עדיין בקשר עם חיים? ואני מתה על התוכנית השמיניה!!!!!!!!!!!! את שחקנית מ-ע-ו-ל-ה-!!!!!!!!!! שתצליחי בכל מעשייך!!!!!!!! וכל טוב!!!!! ושתיהי בריאה ומאושרת!!!! אוהבת....מור!!!!!!

נועה180

New member
חייים אתה פשוט ענקייייייייייייייייי

חיים אתה פשוט מדהים..אתה יצירתי מוכשר רקדן מעולה.......אהבתי אותך מהרגע הראשון! לימור את רוקדת סבבה,באמת מדהימה, אבל לא אהבתי את היחס שלך לחיים ברוב הפעמים...את קצת התנשאת....... חיים אתה תתשתף בעונה שלישית?

ללימורי=]

היי,לימ לפי השם אני כבר מניחה שאת יודעת מי אני=] קודם כל את מדהימה!פשוט מדהימה!ותודה לך על הכל!!! כמה שאלות: -איך זה שפתאום יש כ"כ הרבה אנשים שאוהבים אותך...גם בלי להכיר אותך כ"כ,איך זה משפיע עליך ועל הסובבים אותך? -ברגעים הקשים בתוכנית,מה חיזק אותך ונתן לך כוח להמשיך? -מה משמח אותך סתם ככה? -מה מעצבן אותך? -איך את מסכמת את התוכנית מבחינתך? אוהבת אותך המוןהמון,ותודה על אתמול=] -אלכס- (הערה לתפוז:בבקשה אל תחתכו את ההודעה זה חשוב.תודה:p)

2 שאלות...

קודם כל רציתי להגיד לכם שחשבתי שאתם תגיעו לגמר אבל קרה מה שקרה ולא עליתם לגמר... לדעתי (ואני בטוחה שעוד הרבה אנשים אחרים יסכימו איתי) הייתם ממש טובים!!! ולעניינינו... השאלות שלי: מה הרגשתם רגע לפני שאמרו מי מודח? מה הרגשתם ברגע שאמרו שאתם מודחים?

Im A Believer

New member
שאלה ללימור.

איך התמודדת עם התמרון בין הצילומים לשמיניה לחזרות של הריקודים? [אם סיימתם לצלם את העונה החדשה של השמיניה לפני שהתחילו החזרות ל"רוקדים", תתעלמו ממני.]

חיים ולימור!

דבר ראשון- היה לי לעונג לראות אתכם רוקדים. תודה. לימור , עכשיו כשהתוכנית נגמרה, אם היית יכולה לבחור אם לעשות אותה שוב, היית עושה את התכנית שוב? חיים,
כמה שנים למדת לרקוד לפני שהפכת לרקדן מקצועי?
אתה מלמד ריקוד איפה שהוא?
האם יש טעם ללמוד להיות רקדנית מקצוענית בגיל מאוחר יחסית? ושוב תודה על הכל, היה לי לעונג אמיתי לראות אתכם רוקדים.
עדי.

oshrito04

New member
חיים אתה רקדן מעולה

אומנם אתם כבר לא בתוכנית אבל שטויות כולם לא יודעים מה הם הפסידו. כל הריקודים שביצעתם היו יפים להפליא ושיחקת אותה בריקוד עם שלושת הבנות בתכונית האחרונה. עלה והצלח יש לך את זה!!!

למעלה