לימונצ'לו..

MaorCS

New member
לימונצ'לו..

אני רוצה להכין לימונצ'לו, ולמרות שקראתי פה בפורום עדיין יש לי כמה שאלות: לפי מה שהבנתי פה מהפורום רצוי להשרות את הלימונים בשרף 95%, הבחור בקיוסק בחיים שלו לא שמע על דבר כזה, הוא אמר לי שהוא מכיר רק וודקה 95% ומשקה בשם ספירט אז קודם כל מה זה הספירט הזה, ומה יותר עדיף, ספירט או וודקה? אם וודקה, אז איזה סוג? חוץ מזה כמה זמן ימים אתם ממליצים להשאיר את הקליפות בוודקה\ספירט. ושאלה אחרונה, אחרי שעברו כמה ימים, והמסתי סוכר, איך אני מודד את רמות האלכוהול בבקבוק הסופי? או איך אני יכול לקבוע את כמות האלכוהול? תודה מראש :)

MidNight Flame

New member
תשובות -

ההשריה בין שלושה שבועות לחודש, אין צורך למדוד אחוז אלכוהול הוא יצא לך עם 750 מ"ל אלכוהול 95% וליטר מים כ37%

an3c

New member
קצת יותר האמת...../images/Emo48.gif

למאור, אם ברצונך לדעת את אחוז האלכוהול בליקר שאתה יוצר, ובמידה ואינך משתמש בכמויות שההוא מעלי כתב, פשוט תחשב מהי כמות האלכוהול מתוך כל הנוזל שיצרת. דוגמא: יש לך ליטר אלכוהול ושלושה ליטר נוזלים האחוז הסופי יהיה 25 אחוז. לחיים.

סניפטר

New member
אגב הלימונים בתקופה הזו פשוט מעולים

ממש ארומטיים וכמעט אפשר להביא להם ביסססססססס מיקי

MaorCS

New member
../images/Emo51.gif רבה לכולכם

לחיים

MaorCS

New member
עוד שאלה אחת ברשותכם..

הסתכלתי על הרבה מתכונים, ובחלק מהם ממליצים להשרות את הלימונים רק עם האלכוהול לכמה ימים, וחלק מהם ממליצים להשרות את הלימונים ביחד עם האלכוהול, המים והסוכר.. מה נראה לכם יותר עדיף? חוץ מזה חודש זה לא מוגזם קצת? בכל המתכונים כתוב 4 ימים גג..

MidNight Flame

New member
ב-ו-ל-ש-י-ט!

בתור אחד שהכין כבר - עם אלכוהול בלבד ול3 שבועות עד חודש אחרת זה יהיה גרוע

MidNight Flame

New member
שכחתי להגיד לך...

נסה לדלל עם ליטר ורבע ככה שיצא סביבות ה30% כמו הלימונצ'לו האמיתי הטעם אכן מאוד מאוד מזכיר, אה ותשתמש במים מינרלים כמובן.

סער א

New member
אין טעם להשרות עם האלכוהול גם...

סוכר , כי הסוכר ךא מתמוסס באלכוהול הוא נשאר מגורען . צריך להשרות את קליפות הלימונים כמו שאמרו פה , בין 3-5 שבועות ורק אחרי זה להוציא את הקליפות ולהכניס את סירופ הסוכר .

למעלה