לימודי עיצוב אופנה

לימודי עיצוב אופנה

איפה אפשר ללמוד עיצוב אופנה באיזור חיפה והקריות, קורס (לא תואר) אפילו קורס קצר גם אפשר??

לצערי אין קיצורי דרך , אבל ,

עיצוב אופנה הוא תחום רחב שמורכב מכמה נושאים , תפירה , תדמיתנות , ציור וכו'... למה את מתכוונת לקורס קצר ? של תפירה, תדמיתנות , ציור אופנה ...זה לא ממש ברור. יש לך אפשרות ללמודי חוץ בויצ"ו חיפה או לקחת שעורים פרטיים בתחומים הנ"ל . בהצלחה .

יש קיצורי דרך למוכשרים וליצירתיים בלבד

ואפשר כלל לא ללמוד אלא להיות עם רעיונות לבגדים טרנדיים וטעם מעולה בבדים לעלות על גל של אופנה , לתת ל תדמנית שתכין גזרה לרעיון שלך ,להעביר לגזרן תופרת וכד' ולקבל את הבגד על הקולב מוכן לשיווק ..היום יש שירותים כאלה שנותנים תחת קורת גג הכל ............ אני כתדמנית עבדתי עם מעצבת שכלל לא ידעה לצייר אך ידעה להעביר לי את הרעיון בשרבוט ויצאו בגדים מקסימים שנמכרו . היום העיקר הוא שיקנו את מה שאת מעצבת כי את יכולה לצייר נפלא ולהכין יופי של בגדים ואם הם לא מסחריים ונמכרים אכלת אותה .

לקיצורי דרך צריך שלוש דברי עיקריים:

קצת כישרון , חשבון בנק בלתי מוגבל , והרבה מזל .....................

לימודי אופנה

אני מתכוונת שאין לי ניסיון ואני כנראה יתחיל מאפס והבנתי שללמוד בויצו צריך לעבור מבחנים וניסיון קודם.. ויצו זה המקום היחיד באזור קריות חיפה??

לימודי אופנה

העניין הוא לא הקיצור דרך.. אלא ללמודי במקום שיקבל אותי בלי ניסיון, אני גם רוצה ללמוד לתפור בעצמי את הבגדים

למעלה