לימודי ספרדית

tmtm26

New member
לימודי ספרדית

שלום, ראיתי שלא מעט אנשים פה מליצים על הספר "ספרדית בשפה פשוטה" השאלה שלי היא: האם הספר מגיע עם דיסק? ואם לא, האם לא נוצרת בעיה בלדעת איך לבטא את המילה כמו שצריך?

אל הספר לא מגיע עם דיסק

אני אישית קולטת ספות מהר אז אין לי בעיה ללמוד עצמאית עם הספר בבית ... אני רק מקווה שזה יתברר כאפקטיבי בשעת אמת... אגב בתחילת הספר מוסבר לך איך להגות כל אות אז זה עוזר.

אין בעיה (כמעט)

הספר מסביר על הכללים של ההגיה, שהם נורא פשוטים ואחרי שמבינים אותם אין בעיה לקרוא מילים בקול. זה לא כמו באנגלית בה האות A יכולה להישמע כמו O או E. גם בתחומים שבהם יש הבדלים של דיאלקטים (ספרד לעומת אמריקה הלטינית בכלל ולעומת ארגנטינה בפרט) אפשר להתרגל לשינויים. רוב הדרום-אמריקאים שדיברתי איתם כן הבינו אותי כשדיברתי בארגנטינאית גם אם הם מעולם לא ביקרו בה. בקיצור, ספר לא רע
ונותן לך בסיס טוב לשפה.

natyh

New member
למיטב הבנתי

הספר הזה הוא סוג של ניסיון לתרגם לעברית לגייר ליבא מה שלא יהיה את הספר שכבר לא קיים spanish made simple ספר שלמדתי ממנו לפני עידן ועידנים. בספר בהחלט הושקעה מחשבה רצון ויצירתיות . לא קראתי לעומק מעבר לרפרוף על שני פרקים ראשונים אבל נראה לי בהחלט לענין . העיקרון בלימוד שפה חדשה הוא החשיבה בשפה קרי דקדוק : למדת את הדקדוק למדת את החשיבה , המילים כבר יבואו מעצמן עם הזמן . המבטא יהיה זועתי בכל מקרה וישתפר רק עם הזמן למרות שהספר עושה ניסיון אמיתי להסביר כמו שצריך.

למעלה