לימודי סיעוד בקנדה

אניטה26

New member
לימודי סיעוד בקנדה

שלום,
אני מתעניינת בלימודי סיעוד בקנדה.
האם יש כאן מישהו שלומד ואני אוכל לפנות אליו באופן אישי?

shaishoo

New member
שאלה מכווינה

המטרה שלך אני מניח היא לימודים לצורך מעבר (כי מבחינה כלכלית בישראל זול יותר ללמוד). האם המטרה מקדשת את האמצעים כלומר לא משנה לך איפה תלמדי העיקר שזה יהיה בקנדה במקום שאח"כ תוכלי למצוא עבודה או שיש אזורים מועדפים עליך ? טורונטו/ונקובר/מונטריאול (ציינתי את הגדולים)

אניטה26

New member
קלעת בול...

זה התכנון...
לא פשוט לביצוע כי זו לא רק אני, אני עם בעלי והילד.
יש לנו משפחה בונקובר אז כמובן ששם זה הכי הגיוני...
למרות שממה שהספקתי להבין שבUBC נותנים עדיפות לאזרחים ולבעלי PR, ככה שמשאלתך המטרה מקדשת את האמצעים, אני אלמד היכן שיתאפשר.

בלי נדר... סיכוי אפסי שזה יעבוד

המגבלות על לימודים רפואיים ופרה רפואיים במרבית הפרובינציות בשילוב עם הנתונים המשפחתיים והעובדה שהלימודים האלו לא יוכרו אחר כך בישראל צועקים 'קומבינת הגירה'. להערכתי אף פקיד לא יאשר זאת.

אניטה26

New member
למה לקרוא לזה קומבינה?

אני משחדת מישהו?
מרמה מישהו?
אני רוצה ללמוד שם, זה מקצוע מבוקש מהאינפורמציה שהספקתי לדלות.
אני מניחה שאתר CIC מוכר לך, וקיימת שם אופציה ללימודים דרך אחד מהמוסדות שמפורטים שם- דבר שיכול לעזור בהגירה.
קומבינה זה לעשות מה שמלא ישראלים (לא רק ישראלים) עשו בויניפג, קיבלו את כל המסמכים בארץ ואפילו לא הגיעו לויניפג
והמשיכו ישר ליעד אחר.

lisi1818

New member
הסבר לקומבינה

מחלקת ההגירה כל הזמן משנה את התנאים/חוקים משום מה גם לגבי סטודנטים שרוצים לבוא ללמוד.
הם גילו שזו עוד דרך להגר לקנדה ולכן כעת הם מסרבים לתת ויזת סטודנט לכל אחד. לפני מספר
חודשים בחורה שסורבה פנתה לעורך דין ועדיין לא קיבלה תשובה חיובית. לכן אל תכעסי שכתבו לך
שזה קומבינה. תגישי בקשה לאוניברסיטה קבלי מהם תשובה שהתקבלת ולאחר מכן פני לקונסוליה
ותקווי שיאשרו לך ויזת הסטודנט.

CAN111

New member
במילים אחרות

כדי לקבל ויזת סטודנט את צריכה להסביר איך הלימודים בקנדה יעזרו לך בעבודה אחר כך בישראל
אם תגידי שאת לומדת בקנדה כדי להגר , לא תקבלי ויזה.
ולא תמצאי דרך להסביר איך לימודים רפואיים יעזרו לך בישראל, כשהלימודים מוכרים רק במדינה שאת לומדת.
לכן סיכוי סביר שגם אם תתקבלי ללימודים, לא תקבלי ויזה

למעלה