לימודי כלכלה

לימודי כלכלה

היי לכולם! אני רוצה להירשם ללימודים באוקטובר הקרוב ואני חושבת על להירשם לכלכלה. מישהו יכול לספר לי קצת מה בדיוק לומדים ומה אופציות העבודה אח"כ? תודה!

אני לומד כלכלה ומנהל עסקים

הנה חלק מהקורסים: סטטיסטיקה מיקרו מאקרו מתמטיקה לכלכלנים . . . מיקרו ומאקרו מתעסקים באמת בכלכלה אבל מתמטיקה וסטטיסטיקה באים בתור רקע כללי . אופציות עבודה: פקיד בנק חשב שכר משרות פיננסיות בארגונים ע"י קורסים מתימים ניתן להגי למשרות של יועץ השקעות, ברוקר וכו'...

הי זה אחלה תואר!

התואר אמנם כללי (אני שנה שניה) אבל יש המון אופציות להתפתח ואיפלו לשנות כיוונים. זה אחד התארים ה"חמים" שיש היום בשוק. למרות היותו תואר כללי הוא פותח הרבה דלתות שתארים אחרים לא. בהצלחה,

תודה לכל המגיבים

אני חוששת בעיקר מזה שאין לי שום קשר לתחום ומעולם לא התעניינתי בו. פשוט מכל האופציות של הלימודים, נראה לי שזו אופציה די טובה, גם מבחינת אפשרויות העבודה אח"כ...

תבחרי מקצוע שמעניין אותך .

ואני אומר לך את זה מנסיון . אני התחלתי לימודי הנדסה ועזבתי מחוסר עניין-סתם הלכה שנה .

המקצועות שמעניינים אותי

קשורים לתחומי הביולוגיה ולרוב או שצריך לעשות בהם תואר שני ושלישי וכו' או שאפשר לעבוד במעבדה או מחקר ואלו לא דברים שמעניין אותי לעבוד בהם... יש לי קונפליקט קטן שכזה...

יותר מקונפליקט קטן אבל סבבה

אם את שוקלת ללמוד כלכלה אולי כדאי שתתחילי לחפור בנושא כדי להבין יותר עליו ואולי כך גם תגלי עד כמה הוא מעניין אותך .

avshalomat

New member
אפשרויות העבודה אח"כ

הן לא משהו בלשון המעטה, אלא אם כן משלבים זאת עם תואר פרקטי אחר.

למעלה