לימודים מבאסים!!

לימודים מבאסים!!

בוקר טוב :)
טוב אני צריכה בעיקר לשפוך את הלב,אשמח לקרוא את מה שיש לכם להגיד..
אני בת 23,לומדת במכללה מנהל עסקים ושיווק סמסטר אחרון לשנה הראשונה..
ואני אבודה

אני פתאום לא בטוחה בתחום שבחרתי, אני קולטת שכמעט כל התואר זה מתמטיקה!מתמטיקה א' וב',חשבונאות,מיקרו מאקרו כלכלה..וזה ממש ממש קשה לי!!בשיעורי מיקרו אני כאילו בשיעור סינית,במתמטיקה אנחנו ממש בהתחלה אז אני עוד מסוגלת להבין..
מצד אחד אני לא רוצה לסבול עוד שנתיים ואולי גם לעשות קורסים חוזרים..מצד שני חבל לי על הזמן שאני אפסיד אם אני אפסיק (התחלתי בפברואר האחרון).
גם אם אני אפסיק זה לא שיש משהו אחר שאני רוצה ללמוד..אז לא משנה מה המצב שלי לא משהו..כל פעם שמגיע יום לימודים אני ממש מבואסת מזה

אוף..

דעתי...

לדעתי האישית, ואני לא מכירה את התחום,
תחשבי מה יקרה אם התואר יעשה קשה ככל שהזמן יעבור, ותאלצי לפרוש אחרי שנה, שנתיים או יותר - אז בכלל חבל על הזמן ועל הכסף...

ואולי, מצד שני, המקצוע עצמו לא כולל מתמטיקה ברמה כזו והקושי הוא רק במהלך הלימודים? אם כן - אולי כדאי לך להיעזר אפילו במורה פרטית. חברה שלי לומדת הנדסת חשמל ולוקחת שעורי עזר כדי להבין את הפיזיקה והמתמטיקה טוב יותר.

ותנסי גם לחשוב אם זה הייעוד שלך ואם זה מה שתרצי לעסוק בו בהמשך חייך... אם לא - הייתי מציעה לך לפרוש עכשיו ולנסות "לחפש" את עצמך יותר ומה נוגע בך... אולי בכלל תראי שחינוך למשל (שזה לחלוטין שונה מהתחום שלך) מרגש אותך יותר...

תודה..

אני בהחלט אחשוב על זה פעם נוספת.
הבעיה שגם אמא קצת מלחיצה
ולא רוצה לאכזב

murzik3591

New member
אני לא רוצה להשמע רע אבל..

המתמטיקה של התואר מנהל עסקים ועוד במכללה, זה מתמטיקה ברמה מאד מאד נמוכה ולהצליח בזה זה רק עניין של טוסיק.
ואל תלמדי בשביל אמא, תלמדי בשבילך. אל תאכזבי את עצמך בעוד כמה שנים כשתגידי למה עשית דברים בשביל אמא ולא בשביל עצמך. לא משנה מה תחליטי, עלי והצליחי.

זה ממש לא מתמטיקה מה שאת לומדת שם

גם אלוהים יודע למה את עושה את התואר המיותר הזה.
נגמר הנייר טואלט ? תקני בסופרפארם, זה כ30 שח לאריזה שלמה, חבל לשים 30K על נייר בודד.

tovanot1982

New member
סייכו גירל

אני מבין ללבך , אני יכול להגיד לך שהתחלתי בחיי כמה פעמים מסלולים בלימודים והפסקתי , אבל אני חושב שלפעמין בהתחלה זה קשה.
תני לעצמך זמן , זה סך הכל שנה ראשונה שלך!!!
את יכולה להגיד לעצמך שהמטרה חשובה , התואר יקפיץ אותך כלכלית ותוכלי להמשיך לתואר שני שבאמת יעניין אותך.

ואני מדבר איתך בתור סטודנט שנה ב' לספרות ולשון אנגלית+תעודת הוראה. המסלול שלנו אמור להכין אנשים להיות מורים בבית ספר יסודי או תיכון , אני לא מעוניין בזה וגם חושב שיש קורסים שהם סינית בשבילי אבל החלטתי שאני לא מוותר ומסמן וי על המטרה הזו.

קחי הכול בקלות!!!!

Optimistic Girl

New member
דעתי...

נשמע שאולי ההורים שלך דחפו אותך לתואר..

גם נשמע כמו סבל יומיומי..
לא יודעת איך שרדת על עכשיו..
אבל אם את לא טובה במתמטיקה אין לך מה לעשות במנהל עסקים.

לדעתי תדברים עם ההורים וחברים ותשקלי לעזוב תלימודים/להקפיא.
תחשבי עם עצמך מה את אוהבת..במה תרצי לעבוד בעתיד..
תלכי למרכז הערכה מקצועית שבה יגידו לך במה את טובה.

את עוד צעירהההה
אני רק עכשיו התחלתי תתואר שלי ונהנת מכל רגע..

תודה על התגובה :)

האמת הכינוי שלך ממש מוכר לי מאחד הפורמים שאני קוראת חח נראה לי מתישהו כבר נתת לי עצה

האמת שממש יש לי חשק למשהו אחר,ללמוד קונדיטוריה, וזה בכלל לא זול..אז יש מצב שאני אסיים את השנה הראשונה ואקפיא את הלימודים.
נראה לי זה מתקדם לאנשהו אז זה כבר טוב

Optimistic Girl

New member
בכיף

גמני רוצה ללמוד קונדיטוריה וגם טבחות
ועוד המון קורסים אחרים

אצל אעשה זאת אחרי התואר שלי

Optimistic Girl

New member
אני

לומדת אחד התארים שאין מה לעשות איתם רק אחרי תואר ראשון..

פסיכולוגיה

ולא..אני ממש לא ממשיכה לקלינית..
>נו אם יקרה נס ותנאי קבלה יהיו סופר קלים..ועבודה מעשית רק שנה. אז אולי..
>

למעלה