.
לשאלותייך: א.במה אתם עובדים?לא צריך שם מדויק, אלא סוג ותפקיד. אני עוזרת מחקר בבי"ח + עובדת מעבדה בבי"ח אחר ב.האםרכשתם השכלה כלשהי לאחר יציאתכם בשאלה? אם כן מהי? יש לי תואר שני בביולוגיה. התחלתי מתישהו דוקטוראט והפסקתי. אחזור לדוקטוראט מתישהו.. ג.האם יש קשר בין היציאה,ההשכלה וקידומכם בעבודה? בוודאי, הייתי מתקשרת ל"עבודות". השאלה הראשונה הייתה : "עשית צבא?" - לא , למה ? הייתי דתיה. ושרות לאומי? גם לא, מאותה סיבה... לעבודות שרציתי לא התקבלתי, סיננו אותי כבר בשלב הטלפון הזה . ממש רציתי להיות קופאית! היה נראה לי נחמד לראות מלא אנשים כל היום, לחייך, להגיד שלום ולהעביר את הברקוד...הברקוד... בעניין הברקוד הגעתי לסיפוקי בבנק הדם בבי"ח - ממש נהניתי מהדבר המפגר הזה, אבל קופאית לא הצלחתי להיות אז. וזה ממש ביעס אותי...כי היה ברור לי שזה סתם בגלל שלא עשיתי צבא. (גם הייתי תמימה ברמות...) ב"עבודות" "מקצועיות" - במקרה שלי ביולוגיה, אין בכלל את השאלה של הצבא. נגיד שאת שואלת אם כדאי לדעתי ללמוד.. נראה לי שזה דבר אינדיבידואלי. אפשר גם ללמוד מעבודה, אבל בד"כ רק עד גבול מסויים. ביל גייטס הפסיק באמצע דוקטוראט את לימודיו, ונראה לי שהוא לומד יפה מאד.. ומרוויח יפה מאד, יותר מחבריו שסיימו את אותו דוקטוראט. אבל לא כ"א הוא ביל גייטס. אני חושבת שלימודים זה אחד הדברים הכי כיפיים שיש, גם לימודים דרך עבודה.