לימודים ועבודה...

Le Fay

New member
הדעה הרווחת היא

שאנשים מייחסים לעצמם במשנה תוקף דוקא את התכונות שאין להם... את התכונות בדרך כלל מוסיפה כמעט בסוף ה-CV, אחרי פירוט השפות, את התכונה האחרונה רק ב-CV למשרות ניהול ולקינוח מצרפת פרטים (שם, תפקיד, ומס' טלפון) של ממליצים משלושה מקומות העבודה האחרונים (אילולא היו שלושה כאלה, מניחה שהייתי כוללת ביניהם שם ממליץ מהאוניברסיטה). אבל אופי ה-CV שלי השתנה ממקום עבודה אחד למשנהו, וכשהתבקשתי לשלוח אחד החודש, מצאתי שהוא גם מתקצר והולך. אולי כי אני מעריכה שכבר אין צורך לשווק את עצמי.

uri80

New member
הסבר אפשרי נוסף: עובדת/עבדה בהייטק שם

המחוייבות למקום עבודה קבוע לאורך שנים רבות, נמוכה יותר והדגש על התפוקה של כל עובד ועובד גדולה יותר.

תודה על כל הדוגמאות

אני אעזר בהם עד כמה חשוב לכתוב את כל הנסיון התעסוקתי כמו עבודה במאפיית מצות ועבודה במחנה קיץ בחו"ל?

laife

New member
אפיית מצות יכולה להפוך

לנסיון בעבודה תחת לחץ (18 דקות לסיבוב עם כמה שפחות הפסקה באמצע) עבודה במחנה קיץ בחו"ל פירושה עבודה בצוות (עוד מדריכים)

naty 1

New member
אכן

השקעה (שמקווה גם נשאה פרי), אבל לא מימים אלה. הפעם זה היה יותר להעביר טיפקס. הרעיון בגדול הוא לנפח אבל שייראה איכשהו בגבול הנפיחה הסביר וללא הפצת ריח דוחה. כולל התבוננות על עובדות החיים מזווית ראייה ליברלית פתוחה ואופטימית (מנהל שיווק ומכירות במקום קרציית טלמרקטינג זו התחלה נכונה).

CHAMPlON

New member
מתכנתת מחשבים

מצטרפת לדעתו של URI80 לגבי ההשכלה. רק שבמקרה שלי לא היה גיבוי מהורים (כספי בעיקר) שיכל לזרז את תהליך ההשלמה לתואר. מלבד זה - את ההשכלה הלא פורמלית הייתי רוכשת באותה מידה גם ללא חזרה בשאלה. בהזדמנות זו שלום לכולם. פעם ראשונה כותבת בפורום, אם כי קוראת די ותיקה - כבר כמה חודשים אחלה אנשים יש כאן בפורום :)

דסדס

New member
תורי

א. לא עובדת כרגע מתכרזת בלימודים (למרות שגם הם לא קיימים כרגע) ב. עכשיו סטודנטית לתואר ראשון "מדעי בעלי החיים" במילים אחרות ביולוגיה ג. לא

למעלה