לימודים בקנדה

orly85

New member
לימודים בקנדה

שלום, האם מישהו יודע לאילו מבחנים עליי לגשת לפני בקשה להתקבל ללימודים גבוהים בקנדה ? (אנגלית כשפה זרה? SAT? וכו' ..) תודה

Chocoholic

New member
TOEFL

או מקבילו הצרפתי, ששכחתי את שמו...תלוי באיזו פרובינציה נמצא מוסד הלימודים. גם אני רק התחלתי בבירורים לגבי לימודים בקנדה, בחוברת של אגודת הסטודנטים (הישראלית) שקיבלתי היום, זה המבחן היחיד שמצוין.

orly85

New member
תודה רבה

איך את/ה מנהל/ת את הבירורים? אין לי מושג מאיפה להתחיל..

Chocoholic

New member
הלינקים באתר

כיוון שאנחנו מעוניינים במידע לגבי לימודים בקנדה , כל שאר האופציות של הגירה עם מקצוע/בלי מקצוע/עם משפחה/רק עם בן-זוג/ רק עם הכלב/הגירה לצורך עבודה/הגירה לצורך אבטלה, ושאר אלפי האופציות - לא תקפים לגבינו. לכן, האתרים שיעניינו אותנו הם (לפי הסדר הבא): 1) אתרים שמסבירים את נושא הלימודים הגבוהים בקנדה. אתר טוב להתחיל איתו: http://www.studyincanada.com/english/index.asp 2) אתרי המוסדות השונים בהם אנחנו מעוניינים ללמוד. כך נוכל ליצור קשר עם המוסד שמעניין אותנו ואף להירשם ללימודים. 3) שלב שיכול להתבצע במקביל ל 2: אתרים העוסקים בתהליך עצמו: מבחן TOEFL, קבלת הויזה... 4) לא חובה, אבל רצוי: אתרים שקשורים למקצוע אותו אנחנו מעוניינים לרכוש. כדאי לבדוק גם את מידת הביקוש למקצוע ובכלל את אופי המקצוע בקנדה. כרגע אני נמצא בין שלב 1 ל 2. לאחר שקיבלתי תמונה כוללת של הלימודים הגבוהים בקנדה, אני מתחיל לברר לגבי ה TOEFL. בהצלחה!

orly85

New member
:)

תודה שוב תגיד יש לך איזשהו מסנג'ר או משהו? זה יהיה הרבה יותר קל לדבר ככה כי יש לי עוד די הרבה לשאול אותך

למעלה