לימודים בקנדה

domnin

New member
לימודים בקנדה

שלום לכם, אני אנימטור ישראלי שבודק את האפשרות ללמוד ב- VFS בוונקובר בתוכנית אנימציה ממוחשבת. אני אשמח לקבל כל מידע או הפנייה בנושא עזרה כלכלית לישראלים שלומדים בקנדה. לקחת הלוואה בריבית מטורפת בישראל לא בא בחשבון. תודה מראש :)

לימודים לסטודנטים זרים.

לימודים בקנדה ולא משנה היכן בקנדה לסטודנטים זרים - יקרים מאד. לא תוכל לקבל עזרה כלכלית כפי שמקבל סטודנט מקומי כגון : הלוואה ממשלתית או הלוואה מהבנק לצורך לימודים. כאשר אתה נרשם כסטודנט זר - עליך להוכיח כי יש לך את האמצעים הכספיים לתשלום ומחיה..בהצלחה,נחמה.

domnin

New member
את לא ממש נחמה,

אם הלימודים היו זולים, לא הייתי מבזבז את זמנכם. מישהו? האם השכלה היא לעשירים בלבד?

drz400e

New member
עצוב אבל כן

כמו שנחמה אמרה, אין שום תמיכה לסטודנטים זרים.אלא אם אתה מהגר.

Esther4

New member
ל- domnin

בתי למדה לפני 5 שנים אנימציה ממוחשבת בסניקה קולג' בטורונטו המחיר היה 8.000 דולר. הם הבטיחו לה עבודה לאחר גמר הלימודים, בסופו של דבר היא לא מצאה עבודה בתחום הזה. צריך הרבה קשרים והמשכורות די נמוכות בקנדה. הנה האתר של בי"ס זה וגם מחירי הקורסים. http://www.dmc3d.com/ בתור סטודנט זר התשלום הוא 11.000 דולר לקורס. כמו שקודמי כתבו לך אינך יכול לקבל הלואה מהממשלה לצורך לימודים. רוב העבודות של אנימציה נמצאות בקליפורניה או פלורידה.

domnin

New member
תודה על המידע.

ואני מצטער לשמוע שביתך לא מצאה עבודה בקנדה. ויטמין P טוב בכל מקום, לא רק בתחום האנימציה שהוא די אכזרי ומאוד תחרותי (במיוחד בארץ). האם ביתך עדיין בקנדה או שהיא חזרה לישראל?

למעלה