ליל שבת... עוד 3 משחקים

nitsansh

New member
ליל שבת... עוד 3 משחקים

המשחק בין הפיסטונס והקאבס כבר ברבע ה-4. הקאבס הובילו ב-7 הפרש במחצית, אבל קלעו רק 9 נק' ברבע ה-3 ונתנו לפיסטונס להשוות.ברבע ה-4 קליבלנד שוב לוחצים על הדוושה וכרגע מובילים 69:60 אחרי ריצה של 11:2, 5:54 דקות לסיום. לברון עם 20 נק' וג'ו סמית 19 מובילים את רשימת הקולעים בקליבלנד. המילטון עם 13 הקלע הבולט של הפיסטונס. בינתיים בפילדלפיה הסתיימה המחצית ביתרון 60:49 של הסיקסרס על אורלנדו. הגנות כנראה אין שם...איגודאלה 16 ומילר 15 מובילים את הסיקסרס, הווארד עם 15 למג'יק. בדטרויט המשחק נראה גמור... 79:62 לקליבלנד 3 וחצי דקות לסיום... 26:9 לקאבס ברבע האחרון...

nitsansh

New member
סיום: קליבלנד 79, דטרויט 68. 3-0 לקאבס בסדרה

פעם שלישית השנה שקבוצה לא מגיעה ל-70 נק'... לברון סיים עם 25 נק' במאזן בינוני של 9 מ-19 מהשדה ו-0 מ-5 ל-3 נק'... בפילדלפיה הסיקסרס כבר ביתרון 17 באמצע הרבע ה-3... איגודאלה ומילר כבר עם 21 ו-20, וביחד הם קולעים יותר מחצי הנק' של פילדלפיה...

nitsansh

New member
כמעט מהפך בפילדלפיה...

המג'יק חזרו מפיגור של 17 נק' עד למינוס 1 בלבד, בעזרת 29 נק' של הווארד. כרגע 86:83 לסיקסרס, כשנותרו 8 דקות לסיום.

nitsansh

New member
זה היה השויון הראשון מאז 15:15 ברבע ה-1

איגודאלה קלע 2 מהקו והחזיר את היתרון לסיקסרס 88:86.

nitsansh

New member
סלים של ויליאמס ואיגודאלה - 92:86 לפילי.

2:40 לסיום, יותר מ-3 דקות בלי נקודות למג'יק.

nitsansh

New member
בינתיים ביוסטון הרוקטס דורסים את הבלייזרס

40:25 באמצע הרבע ה-2.

nitsansh

New member
וילי גרין מעלה את פילי ל-94:91

איגודאלה מחטיא 2 מהקו שיכלו לסגור את המשחק... הווארד קולע 1 מהקו - 94:92, 31 שנ' לסיום.

nitsansh

New member
מילר מחטיא, הכדור האחרון של אורלנדו 7 שנ'

לסיום... מישהו מהמר שהכדור לא יגיע להווארד?

nitsansh

New member
וילי גרין עושה עבירה ושולח את הווארד לקו

הוא קולע את 2 הזריקות ומשווה, 94:94, 6 שניות לסיום והכדור של פילי.

nitsansh

New member
תדאוס יאנג קולע ומנצח את המשחק לסיקסרס 96:94

36 נקודות של דוייט הווארד לא הספיקו... איגודאלה הוביל את הסיקסרס עם 29, מילר 24.

מהלך מדהים של יאנג

מקבל את הכדור בצד על קשת השלוש, אחרי ששני האנדריי נסגרים על ידי ההגנה של אורלנדו. נכנס לסל, ומגיע עד מתחת לטבעת שם נמצא הווארד. הווארד דוחף יד ונותן לו מכה ביד\כדור, אין שריקה, הכדור נופל על הרצפה, יאנג תופס אותו מסתובב בחזרה לכיוון ממנו הגיע, ושם ליי אפ רחוק מהידיים של הווארד. הווארד בסך הכל במשחק מעולה היום, עם 36 נקודות, ויותר חשוב מזה 12 מ14 מהעונשין, כולל השתיים שהשוו. אבל הוא חייב שחקן דומיננטי נוסף לידו (ראפר\לי\הידו\לואיס). במשחק הקודם זה היה לי, הפעם לא היה שם אף אחד. הייתם מצפים שלואיס וה20 מליון שלו יעשו את זה, אבל לא ממש. הידו היום רק עם 2 מ12, ו5 איבודים. בסיום הוא נכנס לסל פעם אחרי פעם, אבל לא הצליח לעשות נקודות, כשבמקרה הטוב, דלאמברט יצא אליו ואיפשר להווארד 2 קלות מריבאונד התקפה. לואיס עם 14 ב5 מ13, אבל פאסיבי מדי, ומעדיף את השלשה על החדירה. לי עדיין צעיר, וראפר לא האיש לסמוך עליו. הווארד לא השחקן שיבנה מהלכים לבד, וברגעי סיום, אם יקבל את הכדור ישלח לקו. למעשה בזריקות האחרונות שלו, אורלנדו הוציאו כדור חוץ, כפילדלפיה לוחצת על כל השחקנים חוץ מהווארד, כשהם מאפשרים לו לקבל כדור. ברגע שהכדור הגיע אליו, וילי גרין תופס אותו. הווארד עדיין מתרומם אבל גרין תפס אותו מספיק חזק כדי לודא שלא יגיע קרוב לטבעת. יש סדרה טובה, וכל הכבוד לפילי על הנצחונות הצמודים. לדעתי הסדרה הזו הולכת ל7 משחקים.

Orenseg

New member
הידו מזעזע בסדרה הזו

עם 23.3% מהשדה. לואיס לפחות עם 36.8% מהשדה אבל גם זה לא מספיק. הבנתי ששניהם פצועים, לא? בכל מקרה אסור להם להסתמך על קורטני לי בתור סקורר מוביל. הוא עשה את זה בניצחון הקודם, וזו היתה הפעם הראשונה שרוקי הוביל את הקבוצה שלו בסקורינג מאז שמג'יק ג'ונסון קלע 42 במשחק 6 של גמר 80' נגד פילי(!). מה הסיכוי שהוא יתן להם תרומה של מספר 1 או 2 עוד שלוש פעמים בארבעת המשחקים הקרובים?

דרק רוז הוביל את שיקאגו בסקורינג

ויש עוד המון מקרים... לי הוא הרוקי הראשון שמוביל את הקבוצה שלו בסקורינג מול פילי ספציפית...

Orenseg

New member
והנה הוכחה מספר 40815

שאסור לתת לי לכתוב הודעות לפני 7 בבוקר
תודה על התיקון.

rapgamer4ever

New member
אלסטון לא מתפקד בהגנה

הוא קיבל מוניטין של שחקן הגנה טוב פשוט כי היה ביוסטון... הוא סתם. ואף אחד חוץ מדוויט לא מתפקד בהתקפה. באורלנדו רק הווארד ולי יוצאים בערך נקיים בינתיים מהסדרה הזאת, כל השאר ובראשם ואן גנדי, טורקוגלו ורשארד פשוט חייבים להתעורר. אני לא יודע אם אורלנדו תוכל לשחק אי פעם עם בטחון בסגל הנוכחי במידה ותודח פה כבר בסיבוב הראשון.

דונקי8

New member
סוף עידן בדטרויט.... כל-כך עצוב!

לא חשבתי שדטרויט תנצח את קליבלנד אבל רציתי בלבי שיהיה איזה קרב , חשבתי שפרינס, המילטון וראשיד ייתנו קרב אחרון לפני שיפרקו את העסק שם, לצערי זה לא קורה, הקבוצה של שנות האלפיים (יחד עם סאן-אנטוניו) עוזבת לעבר השקיעה בקול דממה דקה......

למעלה