ליל קיץ

מולוקו

New member
ליל קיץ

התיזכרי לי חסד נעורינו , ליל קיץ חמים בו עמדו המים והתעלפו הגלים על החול והאבן בשפת הים , הצהרנו אמונים. מניפסט שעוד יבוא במבחן עם השנים , מה נעם לשנינו התום , וטוהר הליל ליל קיץ חם שבו לראשונה האזנו לדממה. רעדנו מתוך הזיית נעורים , מחוסר ידיעה כפרחים ברוח הקייצית , התפתלנו כענפי גפן , בכרם דודים התפתחנו מגוף לגוף , מנשמה לרוח בלב מלא תקוה , בלחש ושלוה. אספתי אותך אל חיקי בשקיקה נשקתי למזוזת שפתיך , לחשתי שירה אמרת לי שאת אוהבת , חיבקתי חזק כחול הים נשא ברעדה את המילים אפילו סמק נוכח אומץ נעורים רק הוא היה עד נוכח שבועת האמונים.

ריקי די

New member
רוחות נכלמות

יוצקת שירים על לבך אהבה במבטיך, הן תזכור רעד ראשון של רוחות נכלמות. ערב ושחר כלואים בבת שחוק על שפתיים. מילאתי יומך געגועים אסופים משדותיי מטוללי הפרחים לקדם פניך עם אפלה בריחות מנשמתי, בצבעי אהבתי. נושקת לדממה ממתינה, מושיטה ידיי אל שמך כי גדולה וחרישית היא הכמיהה בעיניי ואצבעותיה ארוכות, אורגות לך קשת מתוך חלומותי.

מולוקו

New member
סופה

זינקת כסופה מתוך המילים אל מישעול שיר השירים זכרתי לך חסד שחוקך בגעגוע גובר חרש נובר.

טאKילה

New member
ניחוח קיץ...../images/Emo79.gif

ניחוח קיץ ממשמש ריחו של הים המלוח מפיץ עוגבים בין אדוות גלים כחולים ושקיעה מוריקה אדומים. , תשוקה פורצת כלבה בוערת התאווה כנחשול מים גועשים בליל סערה. , מרטיט גופך הערום מלשונך ניגר דבש נשיקותיך בפי טעמך מתוק. , היצמד אלי בלהט מעורפל חושים תאהב אותי כמו שיכור המייחל לטיפה המרה.

מולוקו

New member
שד במתנה

מלוא חופניים נושם שדיים יד מלטפת , יד חופנת בכזו תאווה , בתרועת גאווה הרשי לי לזמר לך שירה בעודי חופן שד במתנה.

למעלה