ליל ירח מלא - 11.7.2006 - ניפגש ?

ליל ירח מלא - 11.7.2006 - ניפגש ?

ביום שלישי 11.7.2006 יהא ליל ירח מלא. מה דעתכן להיפגש ולקיים מעגל כהלכתו - מעגל שיתוף והקשבה ומי ייתן ויהא זה הראשוןבסדרת מפגשים חודשיים. אתן מוזמנות להתפקד כאן למפגש פורום ולציין מיקום - צפון, דרום, מרכז - מועדף עליכן. נתחיל עם התפקדות ומיקום ונמשיך הלאה... אסנת.

באמצע זה המרכז, לא ?! אכן חשבתי

על חוף הים או בפארק כלשהו אם למי מאיתנו יש בית עם גינה אז נשמח להתארח. אני כמובן מזמינה את כולכן אלי לברקן - יש לי את המקום המתאים והמושלם לכך. אבל קודם נתפקד, נחליט על מיקום ואז נמשיך לגבש לנו את המעגל. את מתפקדת תאיר ?

א י ו ש י

New member
אשמח לבוא../images/Emo45.gif

חוף ים במרכז פארק כלשהו במרכז ג נשמע אחלה העיקר בחוץ <איושי שעדין מתה מפחד אבל מקווה לזכות בהארה ולהתאהב בערב הזה>

יופי איושי ../images/Emo24.gif אני הכי שמחה

בעולם שתבואי - יודעת שאת מפחדת אבל יודעת שתתאהבי ובגדול :)

מיקום מועדף: תל אביב ../images/Emo13.gif

אשמח להיפגש

נ ב י ת י

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif../images/Emo29.gif

מקווה שאוכל לבוא תלוי בעבודה מעדיפה בת"א

מיכל, זו שעה מאוד מאוחרת להתחיל בה

אני חשבתי על השעה 20:00 לערך, כדי שנספיק גם לחוות וגם להיות ביחד. מקווה שתוכלי באותו היום קצת מוקדם

אוקיי, מקסימום אגיע מאוחר יותר ../images/Emo23.gif

מרגע ההתחלה. אשמח להיפגש איתכן!

בשפלה. תודה על ההצעה הנדיבה

אבל אני לא אצטרף למישהי לנסיעה אם אני לא מכירה אותה קודם לכן כי אחרת אהיה חסרת שקט כל הזמן. אמנם אני אחת שמתחברת בקלות ויש לי נושאי שיחה עם כל אחד ואחת אבל זה נראה לי חוסר אחריות מצידי לעלות לטרמפ עם מישהי שאני רק מכירה וירטואלית. אם זה יהיה קרוב לאזור מגורי ואוכל להגיע בכוחות עצמי- זה יהיה נפלא. אסנת יודעת היכן אני גרה, ויש מקום נהדר לא רחוק ממני- גן מלא דשא ועצים ויש בו תנועת אנשים כי יש במרכזו בית קפה ויש שם עוד מרכזים של פעילות גם בערב. תלוי היכן רוב הבנות גרות כמובן ומה שנוח לרוב זה מה שיקבע. שוב תודה על ההצעה.

shukiss

New member
מה לגבי אזור השרון?

אני אשמח אם המפגש יהיה באזור השרון.. אבל גם במרכז מתאים לי.

גלית 1967

New member
מקווה שאוכל להגיע גם-אני אשמח../images/Emo20.gif

אם זה יהיה במרכז-ואשמח לקחת טרמפים מאזור השרון. וכן החלפתי ניק -זו גלית35

למעלה