ליל הסדר שלנו

טוב אני מדוממת מנועים וחוזרת

ל...
ים..... נדבר עוד יומיים מהבית החדש.....

baronm10

New member
כולכן מתקשות להדחיק סיפוקים../images/Emo3.gif

וברגע האמת לכולכן כואב הראש .....נכון ????????? כן אני רומני גאה ....חשפת אותי ובטוח שאמא שלך ושלי באו מבוקרשט אחרת איך יצא אותו התפריט? יעלי נשמה ,מקווה שנרגעת אני לא כל הזמן ליד המחשב מבטיח בערב למלא את כל הסיפוקים

מיכל63

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

גם בשלן... גם צלם מעולה... וגם קולט אותנו בצ'יק...
חג שמח

אווווווווווווווווווווווווו

תודה שענית...
לגבי הסיפוקים אז אצלנו זה הפוך, אל תשכח שאני רומניה [והמבין יבין] שנשואה לפולני [ נו מה לעשות לא כולם מושלמים] ודווקא לי אפ'עם לא כואב הראששששששששששששששששששששששששששש.... וכמה שיותר יותר טוב..... ואמא שלי מהעיר יאסי ברומניה ואבא מפיאטרה ניאמצ.... זהו חשפת אותי עכשיו אתה יודע עלי הכל

baronm10

New member
גפילטע פיש -מתכון

גפילטע פיש 1 ק"ג דג טחון 2 ביצים 2 בצלים בינונים 2 פרוסות חלה או קמח מצה בפסח מלח פלפל שחור מעט סוכר 2 כפות שמן להוסיף את הביצים ,הבצלים המגורדים וקמח המצה לתערובת הדג הטחון ,לתבל ,לערבב היטב לתת לעיסה לנוח כחצי שעה. להכין את רוטב הדג ע"י הרתחת מים ,להוסיף למים פרוסות של בצל ,גזרים ולתבל במלח ,פלפל שחור ומעט סוכר.. כשהרוטב הגיע לרתיחה ליצור קציצות עם ידיים רטובות ולהכניס אותן בזהירות לסיר . לבשל כשעתיים על אש קטנה .להשאיר את הדגים לצינון ברוטב כדי שיספגו טעמים. לאחר הצינון להוציא את הקציצות ולסנן את הרוטב. מתכון של אימי רק שהיא באמת מילאה דגים ואנחנו שמתעצלים מכינים רק קציצות .

baronm10

New member
גפילטע פיש - מתכון

גפילטע פיש 1 ק"ג דג טחון 2 ביצים 2 בצלים בינונים 2 פרוסות חלה או קמח מצה בפסח מלח פלפל שחור מעט סוכר 2 כפות שמן להוסיף את הביצים ,הבצלים המגורדים וקמח המצה לתערובת הדג הטחון ,לתבל ,לערבב היטב לתת לעיסה לנוח כחצי שעה. להכין את רוטב הדג ע"י הרתחת מים ,להוסיף למים פרוסות של בצל ,גזרים ולתבל במלח ,פלפל שחור ומעט סוכר.. כשהרוטב הגיע לרתיחה ליצור קציצות עם ידיים רטובות ולהכניס אותן בזהירות לסיר . לבשל כשעתיים על אש קטנה .להשאיר את הדגים לצינון ברוטב כדי שיספגו טעמים. לאחר הצינון להוציא את הקציצות ולסנן את הרוטב. מתכון של אימי רק שהיא באמת מילאה דגים ואנחנו שמתעצלים מכינים רק קציצות .

pirge

New member
איאיאיאיאי ועוד אחד אי.כואב כמה

שנראה מושלם. ב
ש
מ
ח
ו
ת

ayeletba

New member
בראון - ../images/Emo47.gif

הצחקת אותי שאמרת שאין טעם לצלם מחדש - כל כך נכון
. ושוב אני מתפעלת מרמת הצילום - תגיד (וברצינות): עברת קורס צילום? כי אני פעם חשבתי לקחת קורס בצילום אוכל.

baronm10

New member
תודה איילת ........../images/Emo141.gif

לא עברתי קורס צילום מעולם ,בשלן חובב וכך גם הצילום בבישול לקחתי כמה סדנאות שמאד נהנתי והחכמתי בהן.

למעלה