ליל הסדר שלנו

baronm10

New member
קניידלך -מתכון

קניידלך 2 ביצים 2.5 כוסות מים 2 כפות שמן מלח פלפל שחור 2 כוסות קמח מצה לערבב היטב את החומרים ,ליצור כדורים .להכניס למים רותחים . לחכות עד שהקניידלך יצופו ,לבשל עוד כ 5 דקות מקור המתכון אימי

baronm10

New member
כרוב סיני - מתכון

ראש כרוב קצוץ דק 2 בצלים ירוקים קצוצים 100 גר' צנוברים (קלויים קלות במחבת טלפון 100 גר אגוזי פקאן מפורקים ודפוקים 2 כפות הרריות של שומשום 2 כפות שמן זית לטיגון רוטב: 1-2 כוס חומץ, 1/4 כוס סויה, 1/4 כוס שמן 1/4 כוס סוכר לטגן הצנוברים, שומשום אגוזים טיגון קליל. להוסיף לכרוב הקצוץ שבערת ההגשה. בנפרד לערבב את מרכיבי הרוטב עד שהזוכר יתמוסס לחלוטין. יש למזוג את הרוטב על הכרוב ממש לפני ההגשה, ומעל לפזר את הבצל הירוק. מקור המכון בומורדה מתפוז

baronm10

New member
כרוב עם שמיר - מתכון

כרוב עם שמיר כרוב חתוך דק צרור שמיר קצוץ דק לערבב חצי כוס מים רותחים עם חצי כוס שמן רגיל וחצי כוס חומץ להוסיף לכרוב והשמיר ,לערבב היטב . להוסיף מלח לפי הטעם

baronm10

New member
כרוב עם גזר מתכון

כמויות לכרוב שלם בינוני 1 כרוב לבן חתוך דק 6 גזרים מגורדים 6 כפות מיונז 4 כפות חומץ מלח פלפל לבן מתכון פשוט וטעים

baronm10

New member
סלט תפוחי אדמה -מתכון

סלט תפוחי אדמה 6 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות 4 ביצים קשות בצל ירוק 4מלפפונים חמוצים מיונז מלח פלפל חומץ לבשל את תפוחי האדמה ושלא יהיו רכים מידי ,לקרר את תפוחי האדמה והביצים הקשות במקרר. לגרד את הביצים ולהוסיף לקוביות תפוחי האדמה , להוסיף את הבצל הירוק הקצוץ והמלפפונים הקצוצים. לתבל במלח ,פלפל ,להוסיף מיונז וכף חומץ . לטעום ולשפר טעמים לפי נטעם מקור המתכון אימי

baronm10

New member
כבד קצוץ

כבד קצוץ חצי ק"ג כבד 2 בצלים גדולים קצוצים 4 ביצים קשות מלח פלפל שחור מטגנים את הבצל עד לשקיפות מוסיפים את הכבד וממשיכים לטגן עד שהכבד מוכן לא יותר מידי שלא התיבש הכבד. שמים את הכל בבלנדר (או מטחנת בשר) כולל הביצים והתבלינים ומעבדים לממרח טועמים ומתקנים טעמים. בהגשה אפשר להוסיף בצל יבש קצוץ דק... מקור המתכון קיצי

baronm10

New member
לחמניות פסח -מתכון

לחמניות פסח להרתיח 1/2 כוס מים עם 1/2 חבילה מרגרינה ומעט מלח להוסיף לאט לאט 2 כוסות קמח מצה להוסיף לתערובת 5 ביצים כל ביצה בנפרד ולבחוש היטב לתת לבלילה לנוח 1/2 שעה לפני האפייה לאפות בחום בינוני עד השחמה מתכון של אימי

יאמי יאמי. ניראה לי לכל הפולנים יש

חכה מיוחדת... הם לוכדים את הקרפיון יחד עם הגזר וישר תוקעים לו בעין... חחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון.....?

הכל ניראה יאמי. אוכל כמו של

אמא שלי... גם אתה רומני במקרה? מישו? ינקו? נלו? פויו? קוריצה? או פולני? סלבסקי ?

מיכל63

New member
יעליייייייייייי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נפלתי מהכסא בגללך.... הצחקת אותי בשביל כל השנה... גם אצלנו היתה חכה כזאת....
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו יש אצלנו חכה של מרוקאים....

מיכל63

New member
ברון../images/Emo140.gif

הצילומים שלך מדהימים כמו תמיד
כייף למי שזוכה לאכול את המטעמים שלך

בכייף מיכלוש... ../images/Emo6.gif

זה הצד החזק שלי הרי הספקת להכיר... חכי חכי תכף ייכנס ביגי ויגיד אני לא מתעסק איתה. עאלקקקקקקקקקקקקקקק

תגיד!!! אתה ואמא שלי תכננתם ביחד

את התפריט? הרי זה בול מה שאמא הכינה... איזה קטע... מושלםםםםםםםםםםםםם ובטוח טעים...

אוף הברון הזה לא עונה לי ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

וקשה לי להדחיק סיפוקים במיידי... אני חייבת לשחרר ת'מחשב לפני שהבעלול מגיע אז תענה לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

מיכל63

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה