ציקי שפירא
New member
צודק, אנדי-מצטער על הבלבול
רק עכשיו שמתי לב
צודק, אנדי-מצטער על הבלבולציקי, זה לא אורן, זה אני!!!!
רק עכשיו שמתי לב
צודק, אנדי-מצטער על הבלבולציקי, זה לא אורן, זה אני!!!!
לא הייתי במפגשאפשר לקבל פירוט של שמות החברים
על מנת שנוכל לזהות את הפרצופים??? חלק מהאנשים זיהיתי בתמונה השניה כמו אורי404 ואורן, אבל יש רבים שמצולמים ואני בטוח שאנו מכירים אותם בשמם או בכינוי ואשמח לשייך להם פרצוף![]()
רגע אתם לא אחים תאומים במקרהלא הייתי במפגש![]()
אולי בגלגול קודםרגע אתם לא אחים תאומים במקרה
נכון ערן גם לי מאוד חבלאחלה סיור (באמת)![]()
![]()
רציתי לומר שהסיור היה כיף היה לי נעים מאוד להכיר כמה אנשים כמו אלונה,ואוהד 11 ואיזה איש דתי שסיפר לי שהוא היה אתמול בנצרים. אפילו אני מצולם בהדרכה (אני עם החולצה צהובה שעומד ליד דר'). רק חבל שלא הצלחתי לעלות איתכם לסיור במרצדס O305 היה הרבה אנשים שעלו עליו אבל הצלחתי לעשות איתכם סיור בשוסון. אז שוב אני אומר היה אחלה אחלה סיור+ הדרכה (רק חבל שהדרכה התחילה מאוחר אחרי שאלונה הלכה ועוד כמה אנשים). אנדי כל הכבוד לך אתה 10 של בן אדם,תעשה עוד מפגשים כאלה. תודה מראש: ערן הובר.
אני לא ד"ר ולא בטיח...אני בני..הדרכה היום במוזאון בוצעה ע"י דר'
הספל היקר וגם ע"י מר דב קרדו {האיש והמשאיות} כו כן מלא תודות למארגנים איל ר ואנדי התותחים תודה למנהל המוזאון מר סולצ'קי ולכולנו כמובן בברכת חג חרות כשר וטעים ותרבחו ותסעדו.
עוד אחת נוספת בזמן ההדרכהליללנד מקרוב יותר
תמונה מהמיפגש דן ליד אגד ישןליללנד מקרוב יותר
אגד ודן או אגדן
ישראייר או ארקיע - ארז S מה דעתך עלאגדן![]()
חלומם הרטוב של אביתר וצחקן.
האמת? לא חשבתי על זה עדיין...ישראייר או ארקיע - ארז S מה דעתך על
ישרקיע?![]()
מי בא לבקר את איחיו הקשישיםליללנד מקרוב יותר
87-321-01מי בא לבקר את איחיו הקשישים
איפה זה?ליללנד מקרוב יותר
הדודג' נמצא בכניה ללוד הכניסה הכיאיפה זה?
יכול להיות שזה הדודג' שהיה בגן-יבנה והוזז ממש לאחרונה?
הדודג' נמצא בכניה ללוד הכניסה הכי
קרובה לנתב"גמיד אחרי הרמזורים ימינה ובעיקול ימינה שוב לדרך אפר לחנות איפה שנמצאים הקרונים של האלו שבונים את הגשר של הרכבת מנתב"ג למודעין לחצות את המסילה {רגלית} וממול ישנו הרכב . נראה שהוא נמצא שם כבר מלא שנים. יש לא אפילו חצי בלוק{חצי מנוע}
גרוטאת אוטובוסבכניסה. ומייד![]()
![]()
לגבי גלריה נשמע טוב אבל איפה זהגרוטאת אוטובוס![]()
היום ראיתי מול הכניסה לבית עוזיאל גרוטאה של אוטובוס, נראה כמו ליילנד כלשהו. דרומי צא לדרך חמוש במצלמה. לדעתי צריך לפתןח גלריה לכל הגרוטאות הללו לאחר שזוהו. זה יכול להיות נחמד. מה דעתכם על הרעיון![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.