ליללנד מקרוב יותר

מצב
הנושא נעול.
צודק, אנדי-מצטער על הבלבול

ציקי, זה לא אורן, זה אני!!!!
צודק, אנדי-מצטער על הבלבול
רק עכשיו שמתי לב

oren*

New member
לא הייתי במפגש ../images/Emo98.gif

אפשר לקבל פירוט של שמות החברים
על מנת שנוכל לזהות את הפרצופים??? חלק מהאנשים זיהיתי בתמונה השניה כמו אורי404 ואורן, אבל יש רבים שמצולמים ואני בטוח שאנו מכירים אותם בשמם או בכינוי ואשמח לשייך להם פרצוף
לא הייתי במפגש

נכון ערן גם לי מאוד חבל

אחלה סיור (באמת)

רציתי לומר שהסיור היה כיף היה לי נעים מאוד להכיר כמה אנשים כמו אלונה,ואוהד 11 ואיזה איש דתי שסיפר לי שהוא היה אתמול בנצרים. אפילו אני מצולם בהדרכה (אני עם החולצה צהובה שעומד ליד דר'). רק חבל שלא הצלחתי לעלות איתכם לסיור במרצדס O305 היה הרבה אנשים שעלו עליו אבל הצלחתי לעשות איתכם סיור בשוסון. אז שוב אני אומר היה אחלה אחלה סיור+ הדרכה (רק חבל שהדרכה התחילה מאוחר אחרי שאלונה הלכה ועוד כמה אנשים). אנדי כל הכבוד לך אתה 10 של בן אדם,תעשה עוד מפגשים כאלה. תודה מראש: ערן הובר.
נכון ערן גם לי מאוד חבל
מאוד רציתי להיות אבל היו לי היום שני מפגשים של שני פורומים, אז מכאן ברחתי מוקדם ולפורום אספנות אחרתי. ככה זה כשרוקדים על שתי חתונות
. אבל בשניהם מאוד נהניתי. למזלי כשיצאנו בדיוק הגיע בני הספל ולפחות יצא לי להכיר אותו. גם אני בעד עוד מפגשים כאלה.

אני לא ד"ר ולא בטיח...אני בני..

הדרכה היום במוזאון בוצעה ע"י דר'
הספל היקר וגם ע"י מר דב קרדו {האיש והמשאיות} כו כן מלא תודות למארגנים איל ר ואנדי התותחים תודה למנהל המוזאון מר סולצ'קי ולכולנו כמובן בברכת חג חרות כשר וטעים ותרבחו ותסעדו.
אני לא ד"ר ולא בטיח...אני בני..
ולמי ששאל על הזיהוי, אני השני משמאל עם החולצה הבהירה והידיים בכיסים..

ה דרומי

New member
הדודג' נמצא בכניה ללוד הכניסה הכי

איפה זה?
יכול להיות שזה הדודג' שהיה בגן-יבנה והוזז ממש לאחרונה?
קרובה לנתב"גמיד אחרי הרמזורים ימינה ובעיקול ימינה שוב לדרך אפר לחנות איפה שנמצאים הקרונים של האלו שבונים את הגשר של הרכבת מנתב"ג למודעין לחצות את המסילה {רגלית} וממול ישנו הרכב . נראה שהוא נמצא שם כבר מלא שנים. יש לא אפילו חצי בלוק{חצי מנוע}

ה דרומי

New member
../images/Emo52.gifבכניסה. ומייד../images/Emo51.gif

קרובה לנתב"גמיד אחרי הרמזורים ימינה ובעיקול ימינה שוב לדרך אפר לחנות איפה שנמצאים הקרונים של האלו שבונים את הגשר של הרכבת מנתב"ג למודעין לחצות את המסילה {רגלית} וממול ישנו הרכב . נראה שהוא נמצא שם כבר מלא שנים. יש לא אפילו חצי בלוק{חצי מנוע}
בכניסה. ומייד

גרוטאת אוטובוס../images/Emo13.gif

בכניסה. ומייד
גרוטאת אוטובוס

היום ראיתי מול הכניסה לבית עוזיאל גרוטאה של אוטובוס, נראה כמו ליילנד כלשהו. דרומי צא לדרך חמוש במצלמה
. לדעתי צריך לפתןח גלריה לכל הגרוטאות הללו לאחר שזוהו. זה יכול להיות נחמד. מה דעתכם על הרעיון

ה דרומי

New member
לגבי גלריה נשמע טוב אבל איפה זה

גרוטאת אוטובוס

היום ראיתי מול הכניסה לבית עוזיאל גרוטאה של אוטובוס, נראה כמו ליילנד כלשהו. דרומי צא לדרך חמוש במצלמה
. לדעתי צריך לפתןח גלריה לכל הגרוטאות הללו לאחר שזוהו. זה יכול להיות נחמד. מה דעתכם על הרעיון
לגבי גלריה נשמע טוב אבל איפה זה
נמצא ה
עוזיאל הזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה