ליללנד מקרוב יותר

מצב
הנושא נעול.

אייל xxx

New member
תודה ארז על הטיול אתה אחלה של

היום בתחנת הרכבת בלוד הרוצח 120
עשה עיתוקים צילם איל+++ מהמצלמה של הדרומי
תודה ארז על הטיול אתה אחלה של
בן אדם

"הרוצח"

למה אתה קורא לקטר "הרוצח"?
ה דרומי, למה אתה קורא לקטר הזה "הרוצח"? האם מדובר בקטר שהיה מעורב בתאונה ליד בני ברק?
"הרוצח"
קטר מספר 120 ידוע לשימצה בקרב עובדי הרכבת בגלל מספר התאונות והדריסות הרב בהן היה מעורב,בין היתר בעקבות מעורבותו באסון הבונים לכן הוא זכה לכינוי "חיבה", "הרוצח"!!!! בעבר היה שרשור ארוך על קטר זה ואם תחפש בארכיון תוכל למצוא פרטים נוספים אודותיו. קבל קישור למידע על קטר זה באתר חדשות הרכבת בדריסה שהייתה השבוע ליד בני ברק היה מעורב מערך IC3, לפי הפרסום והתמונות ב-ynet.

ה דרומי

New member
הדרכה היום במוזאון בוצעה ע"י דר'

ליללנד מקרוב יותר
הספל היקר וגם ע"י מר דב קרדו {האיש והמשאיות} כו כן מלא תודות למארגנים איל ר ואנדי התותחים תודה למנהל המוזאון מר סולצ'קי ולכולנו כמובן בברכת חג חרות כשר וטעים ותרבחו ותסעדו.

../images/Emo13.gifאחלה סיור (באמת)../images/Emo51.gif

הספל היקר וגם ע"י מר דב קרדו {האיש והמשאיות} כו כן מלא תודות למארגנים איל ר ואנדי התותחים תודה למנהל המוזאון מר סולצ'קי ולכולנו כמובן בברכת חג חרות כשר וטעים ותרבחו ותסעדו.
אחלה סיור (באמת)

רציתי לומר שהסיור היה כיף היה לי נעים מאוד להכיר כמה אנשים כמו אלונה,ואוהד 11 ואיזה איש דתי שסיפר לי שהוא היה אתמול בנצרים. אפילו אני מצולם בהדרכה (אני עם החולצה צהובה שעומד ליד דר'). רק חבל שלא הצלחתי לעלות איתכם לסיור במרצדס O305 היה הרבה אנשים שעלו עליו אבל הצלחתי לעשות איתכם סיור בשוסון. אז שוב אני אומר היה אחלה אחלה סיור+ הדרכה (רק חבל שהדרכה התחילה מאוחר אחרי שאלונה הלכה ועוד כמה אנשים). אנדי כל הכבוד לך אתה 10 של בן אדם,תעשה עוד מפגשים כאלה. תודה מראש: ערן הובר.

אפשר לקבל פירוט של שמות החברים

אחלה סיור (באמת)

רציתי לומר שהסיור היה כיף היה לי נעים מאוד להכיר כמה אנשים כמו אלונה,ואוהד 11 ואיזה איש דתי שסיפר לי שהוא היה אתמול בנצרים. אפילו אני מצולם בהדרכה (אני עם החולצה צהובה שעומד ליד דר'). רק חבל שלא הצלחתי לעלות איתכם לסיור במרצדס O305 היה הרבה אנשים שעלו עליו אבל הצלחתי לעשות איתכם סיור בשוסון. אז שוב אני אומר היה אחלה אחלה סיור+ הדרכה (רק חבל שהדרכה התחילה מאוחר אחרי שאלונה הלכה ועוד כמה אנשים). אנדי כל הכבוד לך אתה 10 של בן אדם,תעשה עוד מפגשים כאלה. תודה מראש: ערן הובר.
על מנת שנוכל לזהות את הפרצופים??? חלק מהאנשים זיהיתי בתמונה השניה כמו אורי404 ואורן, אבל יש רבים שמצולמים ואני בטוח שאנו מכירים אותם בשמם או בכינוי ואשמח לשייך להם פרצוף

ציקי, זה לא אורן, זה אני!!!!

על מנת שנוכל לזהות את הפרצופים??? חלק מהאנשים זיהיתי בתמונה השניה כמו אורי404 ואורן, אבל יש רבים שמצולמים ואני בטוח שאנו מכירים אותם בשמם או בכינוי ואשמח לשייך להם פרצוף
ציקי, זה לא אורן, זה אני!!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה