לילך לילך איפה סיכום השבוע שלך

הקדמתי אותי ../images/Emo13.gif הנה הסיכום../images/Emo70.gif

שיר השבוע - "כמו חצר גדולה" עכשיו אצלי "חום יולי אוגוסט" שולט..
משפט השבוע - "ניפול אל התהום אבל בסוף היום.. את לא תהיי לבד לעולם"
וגם הביטוי הפשוט: "אווווווווווווווף!!!"
שיר (לא שלמה) של השבוע - "בשבילך" - אביב גפן
רגע- לשכוח את כל היום הזה שהתחיל ג-ר-ו-ע, המשיך נ-ו-ר-א-י והסתיים ב"אוווווווווווף"!!! לזכור- פגישה דיי ספונטנית עם כמה חברות טובות
כיף!!

סיכום../images/Emo26.gif

האמת שלא ממש שמעתי מוזיקה השבוע מוזר לי..ובכל זאת שירים שהתאימו לי לשבוע הזה גם אם לא שמעתי אותם שלמה אגדת21 ותגידי לא שלמה בוא אליי אפרת גוש וגם שבתות וחגים משפט את צריכה עזרה???? לזכור שבת עד שלישי לשכוח את היום שיהיה אחלה סוף שבוע לכולם

סיכום שלי.

שיר השבוע - כמו אז (בגרסת ההופעה) שיר (לא שלמה) של השבוע - קרן אור- אביב גפן, מכל אהבות- הפרוייקט של עידן רייכל רגע- לשכוח את אתמול ובכלל את השבוע הזה. שיהיה סוף שבוע נעים ורגוע.

Hieros Gamos

New member
....

שיר השבוע שלמה- דווקא שמעתי קצת שלמה השבוע. לא עוזב את העיר
משפט השבוע- "מה נעשה להם, נזרוק אותם לתאי הגזים?!"...אחח גבי... ואני באמת מצטערת אם זה לא מצחיק אתכם אבל זה לא היה בסיטואציה שאתם בטח חושבים ו..וול, גבי שליטה
שיר לא שלמה- Hallelujah בשני ביצועים שונים. של ג'ף באקלי(ז"ל) וליאונרד כהן בהופעה.
רגע- לזכור- שיעורי כימיה. זה נעשה ממש כיף לאחרונה ואני עוד לא בטוחה למה וכמובן השיעור על הפסיכומטרי המצחיק שהיה לנו ואממ כל השיעורים עם ניבה. רוב השבוע בעצם... לשכוח- מבחנים במחשבים ובמתמטיקה. פיכס.

גם אני רוצה

שיר השבוע - "זה השיר שנולד" מאד התחברתי לשיר הזה. משפט השבוע - "זה לא G, זה J" - תתפלאו כמה אנשים לא יודעים את ההבדל בין השניים. שיר (לא שלמה) של השבוע - "שלל שרב" - גידי גוב רגע- הרגע שמסרתי את המחשב הסורר שלי לידי הרופא שאמור לתקן אותו בינתיים אני כבר 3 שבועות בלי מחשב בבית ואינ אומרת לכם - החיים יפים בלי מחשבים. סופ"ש נעים לכולם!!!

Hieros Gamos

New member
מה שגיל ריבה אמר במשחק מכור?

כי אם כן זה היה "משיח כבר כאן, משיח דפק גם כן (בציוץ) פןןןןןןן" אם לא אז...וואלה חח

../images/Emo46.gif מה זו הטעות הזו?

גם העתקת את השורה שאני כתבתי וגם ערבבת שני משפטים.. חושב חושב מסע כזה בעננים.. חבר לימן מסע כזה בחורף..

כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה ,

הדיסק השני של " שניים " נאבד לי , יש לי חסך שלמה מהאלבום הזה ...

למעלה