||לילית נכנסת

• פותח הנושא hlsm
  • פורסם בתאריך

hlsm

New member
||לילית נכנסת

מה יש להם לפחד ממס הכנסה אם הם שם ולא פה זה בגלל שפה לא נותנים להוויח כסף אלא רק משלמים, אז אפשר לפרגן בגדול וללא קנאה וחוץ מזה בענין הסינונים כנראה יש סיבה לכל דבר..........................

לילית462

New member
מי שמשלם מס הכנסה - כמוני ../images/Emo7.gif וכמו עוד אנשים

ויש כאלו... אין לו מה לפחד ממס הכנסה. היום קיבלתי משכורת
ירחם האל, למה מס הכנסה של אוגנדה קורע לי את הצורה, מישהו יכול להסביר לי ? מה לי ולהם ? אוףףףףףףף אני שונאת אותם, לוקחים לי שליש מהמשכורת ולא עושים כלום בתמורה

hlsm

New member
מס הכנסה

נו באמת ממש רחמנות, אם אנחנו משלמים פה הון תועפות לעומת מה שמרוויחים לגבי סכומי הדולרים שאתם מרוויחים אז ממש אי אפשר לעשות השוואות?????????

לילית462

New member
סליחה !

אני לא מרוויחה אלפי דולרים, אני עובדת קשה מאוד בשביל כל שילינג שאני מרוויחה וההבדל הוא שבמדינות מתוקנות המס שלך משלם עבור שירותים שאתה מקבל מהמדינה - תשתיות, חינוך, בטחון, תרבות, בריאות וכו' וכו' וכו' מה פה אני מקבלת עבור המס הגבוה שאני משלמת ? סבתא שלי היתה אומרת 'קדחת' ומעבר לזה, רוב הכסף כאן או חלקו נכנס לכיסים פרטיים שזה בכלל מרתיח.

hlsm

New member
מס הכנסה

הכל נכון אבל זה מתוך בחירה,לא הרי בעצמך כתבת כי מי ששם מרוויח לפחות משכורת של כ-4 חודשים פה לא?

לילית462

New member
בעקרון כן, אבל אני לא דוגמה - אני 'עובדת מקומ

אני 'עובדת מקומית' ולא על חוזה של "ex pat" אני מרוויחה בערך מה שהייתי מרוויחה כשעבדתי באותו מקצוע בארץ....

למעלה