לילית ורדה

מאיושית

New member
לילית ורדה

מישהי יודעת (בודאות) עד איזה מידה יש להם

DREAM111

New member
לילית&ורדה

יש להם מידות כמו אצל כולם במספרים אבל ה-6 שלהם זה לפחות מידה 58-60 אם לא יותר אפילו. יש להם בגדים ממש גדולים ככה שכל אחת כמעט יכולה למצוא אצלם דברים. בתור אחת שיש לה מגבלה קלה עם ציצים תמיד אני מוצאת אצלם חולצות חופשי. בחנות בראשון (חנות המפעל) יש להם גם בצד ימין איך שנכנסים לחנות פינת מציאות ושם תמיד אפשר למצוא דברים יפים במחירים סבירים, הפינה הזו קיימת כל השנה לא רק בסופי עונות.

מאיושית

New member
ואיך הבגדים שלהם../images/Emo35.gif

צעירים או זקנים
ד"א, יש להם קטלוג, אתר אינטרנט, משהו

DREAM111

New member
יש להם אתר אבל כנראה לא מעודכן

כך שהוא בעצם לא עולה. אבדוק אחרי החג מה קורה בנושא עם החברה. לגבי הבגדים אני אוהבת יש להם גינסים מדליקים וחולצות יפות. יש להם גם מבוגר וגם צעיר לדעתי. בעונה הקודמת היו להם גינסים מטריפים לדעתי. ובכלל תמיד כדאי לנסות מי יודע אולי מה שימצא חן בעיניך לא ימצא חן בעיני או להיפך. מה מזיק לטייל ולראות
שווים הצצה לפחות.

may24

New member
היי מאיושית מתוקה....

שמחה לפגוש בך פה, אני נתקלתי בבגדים של לילית ורדה בבילו סנטר, אחרי שחיפשתי את החנות הזו באיזור המרכז ולא מצאתי אני חייבת לומר שהתאכזבתי קשות מהבגדים שם, החולצות סבתיות הג'ינסים עם גומי מגעילים להפליא והמחירים בשמיים על מה ? אין לי מושג..... לא מומלץ... שלך,
מאי

גוני38

New member
פעם ראשונה...

האם משהו יודע היכן באזור ראשון וחולון יש חנויות שלהן? אני מידה 6 יש לכם רעיונות לחנויות נוספות אני עומדת בפני בת מצווה לבתי ומיואשת לחלוטין...

DREAM111

New member
היי גוני וברוכה הבאה

לא להיות מיואשת. לילית ורדה יש בקניון הזהב ויש ממול בבית קנדי את חנות המפעל. כמו כן יש את אופנת שרינה שגם להם יש מידות ממש גדולות והם יושבים באיזור תעשיה הישן ליד נאפיס אם את מכירה. בעונות יש מידה 6 ויש קו חדש של מידות יותר גדולות אם יש צורך ולהם יש חנויות בקניון הזהב וברח' רוטשילד. ובמידה ויש בעיה ואת לא מוצאת אז בכל אחת ואחת מהחברות הללו שציינתי אני יודעת שהם עושים הזמנה של בגד שמצא חן בעיניך בחנות במידה המתאימה. המון

גוני38

New member
../images/Emo51.gif

על ההתיחסות המהירה והמקיפה... אשמח להמשיך להעזר...ולתרום גוני

למעלה