לילות ללא שינה

הלווו....

מה הבעיה ?... יש לי עוד דרך... אני מבין שאת אומרת להם בואו כשהם מגיעים..נכון?? ובאנגלית... COME HERE... בפעם הבאה כשהם אצלך בבית, בדיוק כמו הגשש, תעמדי ליד הדלת ותגידי להם COME HERE שוב פעם... ככה את גם שומרת על המנהגים, וגם מוציאה אותם החוצה בהפוכה.. קאפיש?? ואם גם זה לא יעזור...תקראי לי.. תגידי להם שאני גם..
גם יוצא דרום ספרד/צרפת.. וגם יוצא עיירת פיתוח מהדרום הפרוע.. עם השילוש הקדוש הזה נדמה לי שהם לא יתעסקו.

את יודעת...

לא מבין גדול בכדור רגל.. אבל יש מושג שנקרא שחקן נשמה.. את כזאת !!! אין סיכוי וגם אין צורך שתשתני. גם את השדים וכל השאר אין שום סיכוי לשנות. מה שנשאר זה לשנות את ההתיחסות אליהם.. והנה יש לך עבודה, בלי מצלצלים אמנן, אבל עם תשואה ענקית בהמשך.

jane34

New member
נשמע לי רעיון

שעוד מישהו חשב עליו לפניך הקדוש ברוך הוא גם הוא חושב שאני שחקן נשמה בלי מצלצלין ואם המצב יחמיר אני אהיה גם בלי מטלטלין תגיד בעיירות לא צריכים עובדים? זהו גמרו לפתח שם?????? תודה שניסת לעודד.......העיקר הכוונה

jane34

New member
אז למה קיטרת לי כל הלילה???..

אני לא רגיל למיטה שלך...... הכרית שלך לא גבוה כמו שלי..... אני בכלל ישן עם 2 כריות....... השכנים שלך עושים לי רעש....... מה לא? אה זה לא היית אתה!!!!!!!!!!!! אבל גם הוא ג'נטלמן ...

כי לא היה לי נח....../images/Emo4.gif

למען האמת אתמול בלילה הייתי ממש גרוע...
אז אחרי שנירדמת 'תחלפתי עם חבר שלי... מ'כפת לי שתחשבי עליו רע...

jane34

New member
לזה אתה קורא גרוע?

קרעת אותי...... מ צ ח ו ק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מותר לעשות פירסומת ???../images/Emo9.gif

שם למטה....
כן עוד.....
כן.........
טוב..לפני שזה יתחיל להישמע כמו..
אז מתחת למשפט המקסים בחתימה שלי יש קישור.. תלחצי עליו.. רק אתמול כתבתי משהו, ודמה לי שהוא די קשור. קחי משם מה שמתאים לך, או שלא. בהצלחה.

נועיק

New member
ללמוד לטפל בעצמך

הכי פשוט בעיני - ללמוד רייקי ולטפל בעצמך, נותן כל-כך הרבה. שלושה מפגשים שמשנים את החיים לפעמים. מנסיון.

למעלה