לילות ללא שינה

The Pied Piper

New member
לילות ללא שינה

מה עושית כשישנים חצאי לילות ובחצי הנותר נכנסים לתהום של מחשבות שמטרידות. כאילו כל העולם על כתפיי, מציק לי כל דבר, מה הכלים להתמודד ולא לקחת על עצמי עניינים גם של אחרים? קרה לכם במקום העבודה שנמצאת עובדת נוספת במשרד ואת פשוט מתה להתפטר ממנה, מעבירה אלי אנרגיות שליליות, לא אוהבת את אופן ההתנהגות שלה, את זה שהיא חדשה ומרשה לעצמה, זה שהיא עושה מה בא לה בעוד שאני עובדת המון שנים ויותר מסורה ואחראית. זו יכולה להיות גם סיבה שתדיר שינה מעיני.. האם זה נורמלי או שמוגזם? ועוד עניינים שאני לוקחת בצורה קשה, כגון האוברדרפט של הבת שלי, היחסים של ה-X עם הילדים, כל המחשבות על כל זה ועוד מקפיצים אותי באמצע השינה והלך לי הלילה...כל היום סהרורית.. עם שקיות מתחת לעיניים... האם זו תופעה אנושית או רק לגרושים גרושות......

דאגת יתר מטופלת גם באמצעים כימיים

איזה ג'וינט טוב, אמבטייה עם שמנים ארומטיים וכוס יין ליד עם מוסיקה של אוליבר שאנטי ברקע יכולה להיות אחלה טיפול. אבל אם לרגע ברצינות יתר יש טיפולים תרופתיים לדאגת יתר שמוכרת בתור generalized anxiety דרך אגב גם
טוב לבעיות שינה

jane34

New member
אמנם אמיתי אבל בהחלט לא פשוט או

במחשבה שניה נכון יהיה לומר שבפשטות שלך הייחודיות והמיוחדות....... שבת שלום.......................

jane34

New member
אנושית לחלוטין!!!!!!!!!!!!!

פני לעצמך שעה ביום בה את מנתקת את עצמך מהעולם הרגיל כבי טלפון,פלאפון,בלי T.V.בלי כלום..... אפשר לשים דיסק שקט (אם את אוהבת מוסיקה)יש דיסקים מאד מרגיעים- כשברקע קולות של זרימת מים,המיית הגלים,גשם,לוויתנים, דולפינים, או סתם חלילים,גיטרות, פסנתר, כנור - בקצור מה שעושה לך טוב). תדליקי קטורת עם נר או שניים. (רצוי אבל לא מחייב שהבית יהיה נקי- תרגישי יותר טוב אבל באמת לא חשוב). שכבי במקום בבית בו את מרגישה הכי נוח (מיטה, ספה, שטיח....) הניחי מגבת, צעיף, כרית לעיניים על העפעפיים ותנשמי נשימות עמוקות , לאט לאט. דמייני בכל שאיפה שמקודקודך קרן שמש מחממת חודרת מהראש אל כל הגוף וכשאת נושפת (מוציאה אויר) דמייני שאת מוציאה את כל האויר השחור,הפגוע הדואג והמתוסכל. ככה 10-15נשימות. אחכ דמייני לך את הצבע שאת הכי מתחממת איתו והכי אוהבת ומשם דמייני שאת במקום הכי קסום בעולם(חוף הים, שלג, ים......)ותטיילי לך בנחת. כשתסיימי את הטיול נסי בכל פעם לחשוב על איבר אחר בגוף- נסי לחשוב על האיברים שאת בכלל לא חושבת עליהם אלא אם כן הם כואבים או משדרים בעיה-כבד, לב, ריאות, אישונים, מוח, אצבעות,עצמות,שרירים, גידים, עורקים רחם, שחלות,וכו...כל פעם לחשוב על האיבר המסוים הזה ולהודות לו במחשבה ולבקש ממנו קצת עזרה.....לזה קוראים דמיון מודרך-מדיטציה-התחברות לעצמך-לאהוב את עצמך כי רק את עושה את זה הכי טוב לעצמך......ועכשיו התעורריייייייייייייייייייייייייייייייייייי כי תיכף נכנסת השבת... כבר בישלת? ניקית? אם לא לא נורא יש עוד זמן ואם ניקית זה מצוין יהיה לך כיף להתחבר... בהצלחה(אני כבר מסטולית......) שבת שלום....

The Pied Piper

New member
את נהדרת

תודה לך על הכל.... עם כל העייפות שבי, ארים את עצמי ואממש את כל מה שיעצת לי , אעדכן אותך לגבי התוצאות... מדיטציה זה נהדר, אני עושה מדי פעם .

Netta79

New member
../images/Emo13.gif

רק לקרוא מה שכתבת , כל- כך מרגיע
טוב .... ועכשיו קדימה לעבודה ...

ערסlight

New member
נשמע כמו...

שיעור בשליטה. אנשים שנטייתם לקחת אחריות, מגיעים במהרה לקיר שבו הם לא יכולים לשנות את הסביבה. זה מצב שיוצר תחושת תסכול וחוסר אונים. ברגע שלא מצליחים ליצור שינוי, המצוקה הופכת לגופנית. לילות ללא שינה הן התרעה ראשונה ואם לא תתעשתי, עלולות להביא אותך למחלה ממש. הסוד הוא בלוותר על אחריות. זה לא קל למי שזה דפוס התנהגותי שלו. בשלב ראשון, טיפול תרופתי פסיכיאטרי עשוי לעזור. ובמקביל, ללמוד שיטות לשחרר. [יש היום מבחר עצום של דרכים זמינות]. את לא אמורה להיות אחראית על העולם, גם להיות אחראית על עצמך זה המון.

maof

New member
לילות לבנים........

השדים והרוחות לעולם לא נעלמים... טעות לחשוב שאנחנו מגרשים אותם והם נעלמים..... תמיד הם חוזרים בצורה ובזמן שהכי פחות מתאים לפי דעתי צריך לדעת לחיות איתם ולהכניס אותם לפרופורציות המתאימות לא לתת להם להשתולל ולהרוס הכל...... אין שדים שהם גדולים מידי אין שד שיכול להפחיד אותי (ואם אני ניבהל תמיד אמצע את מי "שיבריח אותם
) אין מה לחשוש הם נמצאים ותמיד יהיו איתנו רק אנחנו נחליט עבור עצמנו......האם אנחנו נצליח לפתור את כל הבעיות של העולם, ואם אנחנו רוצים לקחת אחריות על דברים שאין לנו שליטה עליהם. מעוף

jane34

New member
מי יגרש לי את ה../images/Emo121.gif../images/Emo129.gif שלי?

אני מפחדת כל כך לפעמים...... האמת שאני יודעת מה לעשות.... מדי פעם כשאני מרגישה מספיק חזקה אני נותנת להם קצת לצאת ואז מכניסה אותם מייד- כנראה שאני ממש בפיחודים. תמיד אמרו לי כשנפצעתי או כשהייתי בוכה-עד החתונה זה יעבור ואני אומרת מאז זה רק החמיר!!!!!!!!!!!!

../images/Emo124.gif ג'ין, בואי ואגלה לך סוד....

לשדים האלה יש אופי מיוחד, די משונה.. כשהם מגיעים למישהו הביתה, הם יעשו הכל כדי להיכנס אליו.. לא יותרו, ידפקו על החלנות, דלתות, ירעישו בשכונה, עד שלא תהיה לך ברירה ותכניסי אותם... ומכאן...כל מה שיקרה זה תלוי לא מעט בך.. השדים האלה אוהבים אקשן..לא אוהבים שיעמום.. אגיד לך מה אני עושה, ותחליטי את אם לנהוג כמוני.. ברגע שאת רואה אותם, תכניסי אותם, אל תתנגדי.. אבל ברגע שהם אצלך בבית, תתעלמי מהם.. תסרגי סוודר לילד, תעשי מקרמה, תשעממי אותם.. מבטיח לך שתוך 10 דקות, הם מחפשים עניין במקום אחר.. אצלי זה עובד, אלי הם כבר לא באים. אם יודעים שאצלי משעמם....

יערית

New member
מעריצה

חשיבה יצירתית ולא תבוסתנית
ואני אוספת אותם בצינצנות ומוסרת אותם לשכן בכדי שלא ישתעמם,לי יש מספיק משלי!

יערית

New member
בשביל זה

צריך פורמלין-אתה ספק פורמלין במיקרה? {שימורים ושאר ירקות..}

jane34

New member
יאציק-קשה לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השדים האלה מלווים אותי כבר כמה שנים טובות ואני לא יכולה לגרש אותם מהבית שלי(אני הרי מרוקאית לא? למדו אותי קצת על הכנסת אורחים ועל לויוום החוצה...הידעת שמצוות הכנסת אורחים מחייבת אותנו גם לארח בחביבות, להציע משקה וללוות לפחות 3 צעדים אל מחוץ לדלת ביתך?) אז לגרש אני לא יכולה הם יושבים ומדברים איתי אומרים לי : וואלה ג'יין את כל פעם מפתיעה אותנו מחדש ממש כיף להם לחזור אליי...... מה אני יעשה?????????????????

למעלה