לילה

speedywomen

New member
לילה

הלילה השאיר אותי בזרעותיך הלילה גילה לי את הסוד זו הפעם האחרונה אבל אני רוצה עוד יודעת שאסור אבל לעצור לא יכולה הדמעות זולגות וגופי רועד לכל מילה היוצאת מליבך יודעת כי אסון מתקרב יודעת שצריך להיפרד לא מוכנה ולא מרפא רוצה להישאר איתך ידך אותי מותני עוטפות ושפתיך את שדיי מנשקות הו כמה כאב שנאה ואהבה באותו רגע אני מרגישה לוותר אני צריכה היא ניצחה מחר אתה מתחתן איתה ואני עוזבת את האהבה בליבי משאירה יודעת כי זו טעות ולבכות לא מפסיקה עזור לי לשכוח אותך עזור לי לילה קריר לשכוח אותו הגשם פוגע בחלון והדממה נותנת לכאב לחדור לתוך הנשמה

deerman

New member
בוקר

בוקר חדש מבטיח גשם שוטף רחובות עמוסי אבק מטהר אוויר ונשמות. ועכשיו הזמן לקום ועכשיו סיימנו מלנום ותקווה חדשה לאהבה חדשה. כי חייבים להמשיך הלאה ויש לאפשר לתשוקה חדשה להבליח ולאהבה חדשה,עץ חדש להצמיח. עלים של סתיו כבר נשרו ומי הגשם אותם ישטפו ירוק חדש על עצים בקרוב יצמיח ויהפוך חום לירוק מלבלב כך נפתח , גם אנו, את הלב. האהבה משולה לעונה פעם קודרת ופעם חמה פעם נשטפת בגשם של חורף ופעם בתוך ים כחול של מים בקיץ. ואנו נהנה בכל עונה בעיתה ונתאהב מחדש בכל עונה ועונה ונחווה תשוקה חדשה שתגיע עד שנמצא אהבה שכזו אמיתית שכזו שתוכל לעבור עונות על עונות ואז נדע שחזקה היא ואמיתית ונכונה ולא כזו שבקושי סוחבת שנה. האהבה,לעולם,אינה נעלמת אהבה אמיתית,עוצמתה לא שוכחת כי עזה כמוות אהבה ונהרות לא ישטפוה אולם,רק אם היא חזקה באמת היא תחזיק באוהביה..עד אין קץ.

למעלה