לילה

אההמממ..דרדריתה כמה...../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif

נכון. אבל רק שכמותינו ההולכות לישון עם התרנגולות יכולות להתעורר עם ...תרנגולים

אה, ואני חשבתי

שרק מי שהולכת לישון עם תרנגולים גם קמה איתם. את מספרת לי משהו חדש שלא ידעתי. האם זו משאלה שמקווה את כי תתגשם?

אני מבין מזה.........

דרדרית מגישתך הרחומה והסולחת אני מבין שאת נצר לבית טורקוומדה. אותו ערל היה אוהב אדם מאין כמותו. הוא ידע שהאנשים חוטאים אבל מתוך אהבה ודאגה לכך שיגיעו לעולם הבא עזר להם לטהר ולצרוף את נשמותיהם החוטאות באש. על ידי כך ששרף אותם חיים גרם להם להגיע לגן עדןץ רק מתוך אהבה, רקמתוך אהבה. ככה אני מבין גם את, רק מתוך אהבה , רק מתוך אהבה רצית להעירנו בטרם הפציעה החמה. רק מתוך אהבה הואלת בטובך לאםשר לנו - רק היום לנום עוד קצת. איזו נפש נדיבה לך. עיני מתמלאות דמעות מרוב התרגשות. את רק תנסי להיר אותי בשעות כאלה ואני אוודא שתפגשי את קרובך היקר המשמש לך סמל ודוגמא- מהר כל האפשר.

דרדרית

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo46.gifהתעלבתי עד עמקי נשמתי../images/Emo7.gif

ככה? זה פירוש שאתה נותן לרצונותיי? כך מתקבלים מעשיי? ואני לתומי חשבתי... אופס- ..... ..... איך גילית את מחשבותיי הכמוסות? איך עלית על מחשבותיי הזדוניות? אש הגהנום "קטנה עליי"... ובנוגע לקרוב ההוא- אם תמצאנו- מסור לו את אהבתי. טוב?

דרדרית יקירתי מכל

מי שמנסה להעיר אותי בשעות כאלה אינו יכול להיות- על פי ההגדרה- שוחר שלומי ודורש טובתי.ואם קלעתי למחשבותייך חי פוזמקי שלא התכוונתי לכך. אשר לקרוב הרחוק שלך, הלא תדעי כי נפוץ זרעו בקרב בני הראץ וכיום יש אלפים מצאצאיו מסתובבים חפשי גם בקרבנו? הלא בזריקת אבן אחת את יכולה לפגוע בעשרה מצאצאיו "טובי הלב" "וטהורי הכוונות". רחמנא ליצלן

bimbo.

New member
הזאת חברתי נשמת אפי????../images/Emo5.gif

אכן, רחמנא ליצלן כפול שלש טפו...טפו...טפו.........

דרדרית

New member
אשתורי - יודע מה? שוכנעתי... כעת

אנסה להעירך מרחוק.... שולחת עדה של תרנגולים ותרנגולות לקרקר בסמוך לחלונך קוקוריקו....קוקוריקו.... קוקוריקו.... והקרוב הרחוק שלי? הבנתי גם הבנתי... הרי בתוך עמי אנוכי יושבת. ועליו התכוונו - טוב שכן רחוק משכן עוד יותר רחוק. נכון?

למעלה