לילה

לילה

לילההההההה דממההה סביב סביב מנמנמות פרות הדרך אל הקבוצה אינה קצרה וגם לא ארוכה עת הירח יעלה עולים צצים בי הזכרונות היו לי ימים טובים ימים טובם ובעיקר לילות זוכרים את השיר הזה? כמדומני ששרתי אותו עוד בשנות ה 50. אבל שיר יפה. לא? שיר רגוע כזה, מה? אז לילה טוב לכם. מה האלם הזה שתקפכם היום. כמעט ולא ראיתי אתכם כאן. וגם לא שרידים לאות כי בקרתם. נו, טוףףף שיהיה. לילה טוב נתראה מחר כבר השעה מאוחרת ................

גלי®

New member
לילה טוב, אשתורי יקירי... לא זוכרת

את השיר, אבל נראה שהקור הקפיא לחברינו בפורום את האצבעות המקלידות... :)))

דרדרית

New member
בוקר טוב לכולנו ../images/Emo118.gif(יעני תרנגו)

לא, גם אני אינני זוכרת ת'שיר אשתורי אבל ממילא הבוקר הפציע ועוד RDG EY תצוץ לה החמה בכל שִפְעַת צבעיה מאחלת לכולנו יום נפלא לא שולחת ת'תרנגול להעיר את החדר כי הבנתי שבשעות אלה רובכם עדיין ישנים אז- הפעם - ורק בפעם- מוותרת. בפעם הבאה מביאה את התזמורת של ביאליק: יוסי בכינור פסי בתוף משה בחצוצרה והמה הרחוב ..... ..... ובאו לשנות השישים נשים גברים וטף יצאו במחולות וימחאו כף

מבטיחה או מאיימת להביא../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif ואגב'

כולכהם ישנים
עדיין ...אנחני לא
טרילילי... טרללה... אני לא ישנה נה..נה..נה

את? דחוף דחוף לרופא מין...

שיקבע איזו מין משוגעת את שקמה בשעות כאלה. יא אללה שלכן. אין לכן מה לעשות במיטה מתחת לשמיכה החמה? לקום בשעות כאלה? זה פשע נגד האנושות. בית הדין הבינלאומי בהאג מתמחה בתגובה על פשעים כאלה........

ברק 188

New member
רופא מין, אז כבר שיהיה אמין כי ...

לא מאמין שנזכרתי ב.... חולצה כחולה והיא עולה על כל העדים חולצה כחולה והיא עולה על כל ההעדים... [פזמון] חולצה כחולה והיא עולה... ............................. ............................. נו איזה תנועת נוער היתי? למרות שטעיתי כי לשומר הצעיר רציתי. דרדרית, ראיתי את בית מפ"ם בפרדס חנה-כרכור מזה דחוף זקוק לשיפוץ אבל פלאפל דבורה עוד חי ונושם וממול חורבות בית הקלנוע מה זה?

דרדרית

New member
ברק... ברק... ברק....

אתה? בשומר הצעיר? לאן התדרדרנו... מה רע בצופים? ואגב הצופים בפרדס חנה- כל כך ותיקים עד שמקרבם צמח הגרעין שהקים את מעגן מיכאל. לגבי החורבות בפרדס חנה? אולי סופסוף מתחילים להרחיב את דרכי העפר ולסלול לנו כבישים כמו בכל מקום מתוקן בארץ????

סליחה? דרדרית..... סליחה?.

מה נימת הזלזול הזו שאני שומע מדברייך? כלום חדר צליל של בוז ושאט נפש כלפי השומר הצעיר אל אזני הרגישה? והלא אני הייתי בשומר הצעיר. וכי למה לא? כל החברה הלכו לשם. כלומר כל החברה הטובים. אז גמני הלכתי. למה לא?ךהיות עם כל החנונים של הצופים? מה פתאום? היינו מתנפלים עליהם ולוקחים להם את הדגל. אחר כך היה בא הרשג"ד שלהם אל ראש הקן שלנו ומבקש אותו חזרה. וחוץ מזה מהסייפא של ברק אני מבין שהוא לא היה שמוצניק. אז מה הבעיה? השומר הצעיר יש לו ... חום בהיר על ראש הגבעה עומדת פרה פותחת סוגרת ה... שלה בא חזיר דחף לה גרגיר ככה נוצר השומר הצעיר

דרדרית

New member
נימת זלזול???? חלילה לי...../images/Emo12.gif

אולי תמהון. אבל לבטח לא זילזול... אפילו כמה מחבריי הכי טובים (ליתר דיוק אחד) בקיבוץ של השמו"צ.... אבל אם אחפש טוב ... בנרות... בטוחה שאמצא עוד כמה.. אתם העזתם לקחת ת'דגל? חטיפה לאור יום??????? זה החינוך שנתנו אז בשמו"צ??? אני מ-זו-ע-ז-ע-ת... אתם ממש לא הייתם נחמדים

לאאאאאאא החינוך היה אחר

זה רק אנחנו שהיינו פורעי חוק וסדר. זכורני יום אחד שהיינו צריכים להציג מערכון על הקםיטליסטים המנוולים שגוזלים את חרותו של הםרט. שלשה חברה היינו צריכים להיות הקפיטליסטים. אז איך מציגים אותם? עם עניבות וסיגריות. אז הבאנו עניבות מהבית. עד כאן בסדר. סיגריות- המדריך שנס מתניו והביא לנו ביגריות משוקולד. כי כידוע לכל בשומר הצעיר לא מעשנים בתיכון. אז אנחנו - כמובן- אכלנו את השוקולד , והבאנו..... שומו שמיים, החבר סטאלין מתהפך בקברו.... סיגריות אמיתיות. ולקול נאקת כל השבט הדלקנו אותן. רצו לזרוק אותנו.... אבל זה כבר סיפור אחר.

אני שמו"צניקית גאה../images/Emo6.gif

למען האמת הייתי בשומר הצעיר זמן קצר כי לא היה אצלנו ברמת החיל והלכנו עד להדר יוסף ברגל לשומר הצעיר, אבל בשלב מסוים נשברנו גם אני וגם אחותי והלכנו למחנות העולים ברמת החיל. אבל המקורות שלי הם בהחלט הקיבוץ הארצי.

דרדרית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo98.gifליילנד יקירתי- ../images/Emo150.gif../images/Emo11.gif

לא יכולת להגיע עד למעוז אביב לשבט הנשיא?????? אולי אז היינו נפגשות מן הסתם... השבט (של הצופים כמובן) היה על שמו של חיים ויצמן.

ברק 188

New member
לשומר הצעיר רק רציתי אבל היתי

בנוער העובד,ואחרי מסיבת סלון הראש'ונה עברתי לנוער האבוד, בלי החולצה אבל כ'חולה אהבה.
כ'חול ים המים נפלא להיות איתכם כיפלים

bimbo.

New member
אני הייתי עבודניקית גאה../images/Emo34.gif

רק אל תבינו לא נכון מהדגל
ומה שנשאר לי מאז אלה השירים היפים מאוד ששרו באחד במאי

דרדרית

New member
../images/Emo46.gifדחוף? חושבת שמי שלא קם בשעות

החשיכה טרם עלות השחר- לא ראה את הזריחה כשהשמש מפציעה והאור כל כך בתולי והאויר נקי ומלבד ציוץ הציפורים- לא נשמע דבר- הפסיד

למעלה