לילה

גנילי

New member
לילה

מה לעשות שאני לא נרדמת בלילה ואף אחד לא מקשקש איתי כי כולם ישנים?

חתולון*

New member
גנילי חמודה

אמנם כאן זה לא הצ'אט והפורום בלילה מתחיל להאט אני כאן הלילה התורון של הפורום זה לא אומר שאופיע כאן בעירום אשמח להתחקות על שמך ועיסוקך עד שנלך לישון, כשאני בתוך חיקך

חתולון*

New member
לילה /בוקר גנילי וליב LIV

הנה, את רואה שגם כאן יש חברים שהמשותף הוא לא רק לנשים וגברים יש לנו קושי לישון לאחר שבת קלילה ועכשיו נשרשר את הבוקר, עד שתגיעה טאקילה

חתולון*

New member
אני לא מאיים

אני הולך ולא מאיים תוך 5 דקות, מסיים למה להבטיח שיחות אל תוך הלילה

חתולון*

New member
לילה טוב

מי אומר שיש לילות ואני חושב שהכל חארטה ניסיתי להיות כאן יצא לי סתם קרציץ קבל עם ועדה כל הזמן חשבתי פה זה הכי טוב להיות ראיתי שזה רק לפעמים הלילה היה פה חמים שלום לכם עד יום ראשון בערב לא רציתי להישאר עד עכשיו ידעתי שאת מגיעה, אבל..... **************************** זו הייתה חידת חמיצר להלילה כל מי שמצליח לתפור אותה יקבל פינה חמה אצלי.... לילה טוב

ליב Liv

New member
../images/Emo29.gif לילה טוף ../images/Emo54.gif ../images/Emo1.gif

חלומות מתוקים.. אני גם כנראה אפרוש.. שיהיה לך שבוע מקסים!

חתולון*

New member
למען הסדר הטוב.....

החידה הפתרה, והזוכה היא זה סוד כמוס קבלי

ליב Liv

New member
זהו?

זהו חתולון כבר פורש? היום שלי ממזמן הפך ללילה והלילה הפך ליום מה לעשות שאין עבודה.. אין לימודים.. חיי צעירים.. (אני ממש מסכנה) בואו תשירו איתי את שיר המובטלים

חתולון*

New member
ליב ליב

הייתי בטוח שכבר נשארתי לבד ורגע לפני הפרישה, ראיתי שיש דרישה את לא מסכנה תקחי את עצמך בידיים, מרחמים עצמיים לא יקרה כלום יש לעשות כל מאמץ למצוא תעסוקה הולמת... את חייבת להחליף שוב את הלילה ביום ולנסות, ולהצליח לשנות את המצב הכל בידייך בהצלחה לילה טוב אני עכשיו אפרוש כי אני צריך לקום מחר (היום) בשעה 8 אמנם אני בחופשה, אבל יש לי משימות ו-4 שעות יספיקו לי בייייי

ליב Liv

New member
../images/Emo9.gif האמת "אני ממש מסכנה" היה קצת

בציניות.. אני יודעת שאני צעירה ואני אמצא שוב פעם עבודה במהרה.. אבל תודה בכל אופן על העידוד! שיהיה לך יום מעולה.. (מקווה שתחזיק מעמד אחרי 4 שעות שינה..) לילה טוף!

גנילי

New member
ליב היקרה,

אני מסוג האנשי-כלבים, כי בילדותי גידלתי חתולה מקסימה עד שהיא שרטה אותי קשה.. כשרציתי להאכיל את הגור שלה.. אבל לא יכולתי להתעלם מהתמונה של החתולי שלך, הוא מתוק כמעט כמו התינוקת שלי..

גנילי

New member
גם פרפרית שכמותי כמעט נרדמת..

איזה כיף שעניתם לי כי אני חדשה בצ'טים.. אז אני בשלב ההתלהבות שעונים לי... בכל מקרה טוב לדעת שלא רק אני לבד ערה וכולם ישנים וחושך בבית ורק המחשב והמוח שלי עדיין ערים.. וגם אני כמעט נרדמת, אז באי מחר בלילה..

Mוניk

New member
גנילי ברוכה הבאה

הלילה אני תורנית פו אז תבואי שוב ואם לא באתי אז תצעקי ותעירי את טאקי חח סתם מאמי או את קרוסי הם הכי עירנים בלילה לילה טוב|ירוח|

למעלה