לילה ראשון בלי אבא

לילה ראשון בלי אבא

אז אישי היקר נסע ליומיים לחו"ל מה שאומר שאני ויעלי נותרנו לבדנו בבית . האמת זה קצת מלחיץ להשאר עם תינוקת בת חודש וחצי לבד בבית (אין לנו משפחה שגרה קרוב). חוץ מזה שכפי שכתבתי לפני כן יעלי חטפה נזלת מה שעוד יותר הלחיץ (במיוחד החירחורים בלילה). אבל שרדנו את הלילה הראשון... ואפילו יפה מאוד: בפעם הראשונה מזה יותר מחודש שיעלי לא סבלה מגזים בערב. אולי זה בגלל תה השומר והשומר הטרי שאני אוכלת ואולי כדאי לשלוח את אבא יותר לחו"ל ?
מה שכן יעלי החליטה לשנות את הרגליה ולקום כל שעה-שעתיים בלילה אולי בגלל הנזלת שהציקה לה... כך שלא ישנתי כל כך טוב וכואב לי הראש ... וסיבה למסיבה - היינו בטיפת חלב ויעלי כבר שוקלת 4 ק"ג (מהנקה בלבד). והאחות נתנה לה מחמאות על הרמת הראש ועל כך שהיא עוקבת אחר חפצים. היא גם שאלה אותי אם יעלי מחייכת אז עניתי שהיא מחייכת הרבה רק שאינני יודעת אם זה רצוני או לא . אז האחות ניסתה לגרות אותה לחייך וזה לא כ"כ הלך לה - כנראה יעלי יודעת למי שווה לחייך
אז זהו, נותר לנו עוד לילה אחד להעביר ללא אבא של יעלי... ואני מקווה שנישן יותר טוב הלילה...
אשרת

שינו

New member
שני לילות קטן עלינו

אבא שלנו נוסע המון ועושה יותר מדי מילואים וזה תמיד סיוט, זה גם לא משתפר כשהם גדלים כי אז או שהם כועסים עליו כשהוא חוזר או ששואלים אותך 50 פעם ביום "איפה אבא?" בקיצור תחזיקי מעמד עוד לילה אחד ודי ולא לשכוח לדרוש פיצויים ומתנות

אצלנו הסיפור עם המילואים הפוך

בעלי עשה שבוע שעבר מילואים, ואצלו מילואים זה שיפור בתנאי שירות, ולכן הוא ואריאלי בילו המוווווווווון זמן ביחד. ביום ראשון הזה כשבאתי לקחת אותה מהגן (ולא אבא), היא מיד קפצה עליי בשמחה: אבא בבית.. ממש קורע את הלב.

אפרופו אבא - באיזה שעות חוזרים

הבעלים שלכן? אבא של תומר עושה טובה פעם בשבוע שהוא חוזר "מוקדם" שזה בסביבות שש וחצי שבע ושאר השבוע הוא מגיע שתומר כבר ישן אני די משתגעת מזה שתומר לא רואה אותו כמעט כל השבוע נכון שבשישי שבת הוא כל היום איתו וגם בבקרים הוא יוצא מאוחר אבל עדיין זה ממש מתסכל אותי

רותי&ע

New member
נראה לי שאת בחברה טובה ../images/Emo10.gif

אצלנו השעה הממוצעת 8 בערב. היום הוא כבר יותר גדול וזוכה לחצי שעה בערב עם אבא אבל יש לא מעט ימים של יותר ואז הוא לא רואה אותו. זה מתסכל אבל לומדים לחיות עם זה..

שינו

New member
באופן רישמי ההסכם הוא שהוא

משתדל להגיע פעמיים בשבוע לארוחת ערב (בסביבות שבע) אבל תכל´ס זה לא ממש מצליח לו.

אבא שלנו בד"כ מגיע לעשות אמבטיה

לארוחה הוא לא מגיע, וחבל, כי הוא יודע לעשות תאבון הרבה יותר טוב ממני. לפחות יש להם את הזמן שלהם בבוקר, עד שהולכים לגן

ציפי ג

New member
שש וחצי יובל בבית

עמוס ברגשות אשם, שגם היום הוא לא הצליח להגיע קודם. אבל זה באמת שיפור היו שנים שהוא הגיע בשמונה.

אבא שלנו חוזר בין 18:00-20:00 אבל

זמו האמבטיה הוא תמיד משותף. אני עדיין חסרת בטחון לעשות ליעלי אמבטיה לבד וגם מבחינה טכנית זה מסובך. אז לפעמים אנחנו עושים גם אחרי עשר בלילה אמבטיה ליעלי. עכשיו שהוא בחו"ל זה באמת בעיה אז אתמול שטפתי אותה מתחת לברז וזה בכלל לא היה לה נעים. היום אני עוד לא יודעת מה נעשה

רותי&ע

New member
את משתמשת בדפני?

כי איתו זה ממש קל לבד. היא מונחת טוב, את רק תומכת בה קצת אם צריך ויש לך יש פנויה..

יש לי דפני אבל

יעלי מאוד תזזיתית ודי מתפרעת לפעמים בזמן האמבטיה כך שאני מפחדת שהיא תחליק לי. וחוץ מזה נניח וקילחתי אותה אז איך אני מניחה אותה במגבת א"כ ? בד"כ כשאנחנו עושים מקלחת עם אבא אז הוא מחזיק, אני רוחצת אותה ובסוף אני מחזיקה את המגבת באויר ואבא שלה מניח אותה במגבת. כך אנחנו מוציאים אותה מהאמבטיה לחדר שלה ושם מלבישים אותה. בחדר האמבטיה אין לי משטח שבו אני יכולה לעשות את הכל.

זה קצת מסובך, אבל בסוף מצליחים

את חייבת את המגבת בהשיג יד. בסיום האמבטיה, מחזיקים אותה בדפני ביד אחת, ובשניה מסדרים את המגבת על הכתף (או תופסים עם הסנטר), ואז יש לך שתי ידיים פנויות בשביל להרים אותה ולסדר אותה במגבת. אני נורא מבינה אותך, גם אני בהתחלה חששתי לעשות אמבטיות לבד, ועוד יותר חששתי - מתחת לברז. אבל הדפני - ממש הצלה.

עירית ל

New member
אני יושבת על שרפרף קטן

היום האמבטיה נעשית כבר באמבטיה רגילה + דפני. אבל גם קודם שמתי את האמבטית פלסטיק בתוך האמבטיה הרגילה ואני יושבת ליד על שרפרף קטן. המגבת על הברכיים שלי ובסוף אני מוציאה אותו ישר לחיקי, עם שתי ידיים.

דיאנה1

New member
אני חוששת לענות שמא עכשיו זה ישתנה

אבא אצלנו מפתיע לטובה וחוזר מהעבודה החדשה בין 7 ל 8, ומספיק לעשות לשניהם אמבטיות. ועל זה יש לי להגיד רק - אלי, אלי, שלא יגמר לעולם... כי היו לנו תקופות בהן הוא חזר אחרי שאני הייתי כבר שקועה בשינה. מאחר והקשר עם הילדים מאד חשוב לו הוא היה לפעמים מגיע בשש וחצי, משחק עם הילדה, רוחץ אותה, נותן אוכל ומשכיב אותה לישון, ואז חוזר לעבודה עד השעות הקטנות של הלילה. אז הילדה ראתה אותו, אבל אני ממש לא (גם לי מגיע זמן איכות, לא?)

שינו

New member
זה בדיוק הדיל שאבא שלנו הציע,

לחזור הבייתה מוקדם ולהיות עם נדב ולחזור לעבודה אחרי שהוא הולך לישון וכמו שאמרת זה מצוין רק לחלק מהמשפחה (וגם מתנקם בבוקר כשהוא עייף מדי בכדי לארגן את נדב ולקחת אותו לגן)

ר-חלי

New member
אבא שלנו מגיע מאוד מאוחר

הרגיל זה בשעה 8:00 בערב ופעמים בשבוע אחרי חדר כושר רק ב - 10:00 בלילה בסוף שבוע הוא עייף ונח - מגיע לו לא? פעם כשבאתי לקחת את בר מהצהרון שמעתי את אחת האמהות אומרת לבנה: " יש לי הפתעה בשבילך אבא באור יום ..."

למעלה