אשרת של יעלי
New member
לילה ראשון בלי אבא
אז אישי היקר נסע ליומיים לחו"ל מה שאומר שאני ויעלי נותרנו לבדנו בבית . האמת זה קצת מלחיץ להשאר עם תינוקת בת חודש וחצי לבד בבית (אין לנו משפחה שגרה קרוב). חוץ מזה שכפי שכתבתי לפני כן יעלי חטפה נזלת מה שעוד יותר הלחיץ (במיוחד החירחורים בלילה). אבל שרדנו את הלילה הראשון... ואפילו יפה מאוד: בפעם הראשונה מזה יותר מחודש שיעלי לא סבלה מגזים בערב. אולי זה בגלל תה השומר והשומר הטרי שאני אוכלת ואולי כדאי לשלוח את אבא יותר לחו"ל ?
מה שכן יעלי החליטה לשנות את הרגליה ולקום כל שעה-שעתיים בלילה אולי בגלל הנזלת שהציקה לה... כך שלא ישנתי כל כך טוב וכואב לי הראש ... וסיבה למסיבה - היינו בטיפת חלב ויעלי כבר שוקלת 4 ק"ג (מהנקה בלבד). והאחות נתנה לה מחמאות על הרמת הראש ועל כך שהיא עוקבת אחר חפצים. היא גם שאלה אותי אם יעלי מחייכת אז עניתי שהיא מחייכת הרבה רק שאינני יודעת אם זה רצוני או לא . אז האחות ניסתה לגרות אותה לחייך וזה לא כ"כ הלך לה - כנראה יעלי יודעת למי שווה לחייך
אז זהו, נותר לנו עוד לילה אחד להעביר ללא אבא של יעלי... ואני מקווה שנישן יותר טוב הלילה...
אשרת
אז אישי היקר נסע ליומיים לחו"ל מה שאומר שאני ויעלי נותרנו לבדנו בבית . האמת זה קצת מלחיץ להשאר עם תינוקת בת חודש וחצי לבד בבית (אין לנו משפחה שגרה קרוב). חוץ מזה שכפי שכתבתי לפני כן יעלי חטפה נזלת מה שעוד יותר הלחיץ (במיוחד החירחורים בלילה). אבל שרדנו את הלילה הראשון... ואפילו יפה מאוד: בפעם הראשונה מזה יותר מחודש שיעלי לא סבלה מגזים בערב. אולי זה בגלל תה השומר והשומר הטרי שאני אוכלת ואולי כדאי לשלוח את אבא יותר לחו"ל ?