לילה ראשון בלי אבא

ואצלנו שחר שאלה "אבא היום יום שישי?

כשהוא הגיע לקחת אותה מהגן אחה"צ לראשונה. כיום יש לנו הסכם שפעם בשבוע הוא מגיע להוציא אותה מהגן ובשאר השבוע אני לא מנדנדת, ובדר"כ לא רואה אותו בעצמי או חצי שעה לפני שאני פורשת לישון

גם אצלנו זה ככה

בעלי פעם בשבוע אוסף את שקד מהמשפחתון ושאר השבוע זה מאוד מאוחר בלילה (אתמול הוא חזר ב12:30 בלילה) אבל בדר"כ זה בסביבות תשע עשר.

כשאבא שלנו חוזר הביתה...

וזה קורה רק בחלק מימות השבוע (בשאר, כולל שישבת וחגים הוא עובד
), שעת ההגעה שלו תלויה בפורמט העבודה שלו באותו חודש (הוא רופא) ובמחלקה בה הוא עובד. בד"כ זה לא לפני שש וחצי, אבל דווקא בחודשיים האחרונים יש לנו עדנה והוא מגיע בזמן לקחת את יואב מהגן בחלק מהימים וגם אם לא - בחמש וקצת הוא כבר בבית. אבל על זה אנחנו משלמים בשבתות וחגים בדד. והכי גרוע - בחודש הבא הוא במילואים ל20 ומשהו יום ואני כבר עכשיו מתחלחלת מהמחשבה על כך

שינו

New member
אה, יופי צרת רבים

אבא שלנו יוצא בחודש הבא ל24 יום מילואים, מה שאומר שאת החודש השמיני אני הולכת להעביר עם ילד בן שנתיים וחודשיים ועם בעל בפלאפון (כשיש קליטה), את מה אתן אומרות מקימים מיני קבוצת תמיכה למילואים?

אנחנו כולנו רוצים אבא בבית שותף כמה

שיותר ולכן בעלי משתדל להגיע באופן רגיל קצת אחרי 18:00 (טוב, אנחנו גרים פחות מחמש דקות מהעבודה וזה יתרון עצום שלא צריך לבזבז זמן על הדרך ועל פקקים!!!!!!!!!!!). ביום א´ הוא חוזר ב- 17:30 ואני נוסעת ללמוד באוניברסיטה ואז בד"כ ביום שאחרי הוא נשאר יותר מאוחר. אבל זה"כ כמעט אף-פעם לא מגיע אחרי שתומרון ישן!!!
שירלי.

אמיר.

New member
תמיד אני חריג ????

שלש פעמים בשבוע אני חוזר קודם... פעמים חוזר באמצע הלילה. וביום שישי - בצהרים..

אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות!

אבא שלנו חוזר תמיד בחמש!!! מקסימום חמש ועשרה! לפעמים בארבע או שלוש אפילו. כנראה שיש גם יתרונות כשגרים באילת. מגיעים הביתה מהעבודה בחמש דקות. אנחנו הולכים כל יום לטייל עם שחר ביחד וגם עושים מקלחות וארוחת ערב ביחד. ואולי זה מה שהייתי צריכה לשמוע דוקא היום, כי אחרי הכל אנחנו בסוף לא עוזבים את אילת. לא הסתדר
וירד מהפרק לשנים הקרובות. טל

הוא עשה את כל המאמצים להגיע אבל

השביתה בנמל התעופה תקעה אותו בחו"ל עוד קצת. אוף איזה מרגיז. ועוד היום זה יום ההולדת שלו !!!

כל הכבוד!

אני אישית מאמינה שהיו פחות גזים בגלל השומר שצרכת, ולא בגלל שאבא לא היה, ולו בכדי שהוא לא יעלב! וכל הכבוד ליעלי על הציונים הגבוהים בטיפתת חלב. ארבע ק"ג זה כבר ילדה גדולה!

בעלי עובד בחו"ל ונמצא רק פעם

בשבועיים למשך ארבעה ימים (מחר הוא מגיע!!!
) ואני עם שתי בנות, בת שלוש ושמונה חודשים ובת שמונה חודשים. אז ככה שבאמת שני לילות קטן עלינו, אם כי ראיתי כבר שבעלך האריך. אבל אני ממש מבינה אותך, במיוחד עם תינוקת קטנה וראשונה. הנחמה היחידה שיש לי, זה שמתרגלים. תחזיקי מעמד.

ורק להבין כמה הורעו לנו התנאים

עד שהוא התחיל לנסוע לחו"ל, הוא היה בבית בשש-שש וחצי גג, עושה אמבטיה לילדות, מקריא סיפור למיכל ולי היה רק להניק את מיכל ולהעמיס מדיח. ולפעמים למלא מכונת כביסה (הוא מעביר למייבש
)

למעלה