לילה לבן..

לילה לבן.. ../images/Emo29.gif

יש לי כמה שאלות במילולי, מקווה שגם אתם, כמוני, ערים ומצפים ללילה ארוך במיוחד
טענה א': נחום לעולם אינו מפהק טענה ב': אין זה נכון שנחום מפהק כל הזמן 1. טענה א' נובעת מב' 2. טענה ב' נובעת מא' 3. הטענות סותרות זו את זו 4. הטענות לא נוסעות אחת מהשניה ולא סותרות 1.לו היה מבין את הנפטל שבסיפור לבטח לא היה חוזר על מעשהו 2.כל הניסיונות להפיל את המפטל בטריזומיה עלו בתוהו 3. כוח הפיטול שבאצטדיון מנה כמה עשרות פרשים 4. עוברי האורח נדהמו לראות מאות פטלות מתעופפים ברוח מקטרת: פומית 1. חרב: ניצב 2.טלאי: בגד 3.לפיד: נר 4. כף: מרק ריפה ידיו: נכונות 1. חירף נפשו: הקרבה 2. נטשו (נטש אותו ) : בדידות 3. הדריך מנוחתו: שלווה 4. חירפו: עלבון

johngalt2

New member
תשובות

1. 2 2. 1 - הפועל המשותף - ש.ט.ר 3. 1 4. 3 למה שאת צריכה הסבר - אשמח להסביר...

Pearle River

New member
תשובות חמודות !

ראשונה: א': נחום > לא מפהק ! ב' אין זה נכון שנחום מפהק כל הזמן = יש זמנים בהם נחום לא מפהק. ב' נובע מא' כי א' אומר שנחום לא מפהק אף פעם וב' אומר שנחום לא מפהק לפעמים, אז אם הוא לא מפהק אף פעם, אז בטח שהוא גם לא מפהק לפעמים ... לדעתי: 2. שנייה: האמת היא שקל .. :/ שורש ש-ט-ר: כל הניסיונות להפיל את המשטר ... כוח השיטור ... עוברי הראורח נדהמו לראות מאות שטרות ... 1 יוצא דופן. שלישית: פומית נמצאת בקצה המקטרת כמו שניצב (הידית של החרב) נמצא בקצה החרב. רביעית: ריפה ידיו - פגע בנכונותו. הדריך מנוחתו - פגע בשלוותו.

johngalt2

New member
וד"א, זה לא טוב ללמוד כ"כ הרבה!!

באמת. אתם סתפ מעייפים את עצמכם.

Pearle River

New member
אתה לא נגש לבחינה?

אממ וסתם אני עוד מעט הולך לישון .. פשוט משעמם לי.

זה בסדר..

היום קמתי ב2 בערך, אז מותר לי..
אבל אני עוד מעט הולכת לישון, מכירים את זה שעייפים מכלום? או שזו רק אני? חח בכל מקרה התשובה הנכונה בשאלה הראשונה היא 1 (אני בכלל לא מבינה למה יש קשר בין השתיים אז סימנתי 4) בשאר כולכם צדקתם .. הסברים לאנלוגיות יתקבלו בברכה

Pearle River

New member
הבאתי הסברים להכל :|

אין מצב שבראשונה התשובה היא אחת, מהסיבה הפשוטה ש: לעולם אי אפשר להסיק טענת הכללה מטענת קיום ...

לא שמתי לב.. העייפות .. חחח

אממ... התשובה היא 1. סימולציה 13H של המרכז הארצי, פרק 5. וריפה ידיו זה לא אישר, ז"א הביע נכונות?

Pearle River

New member
אולי לא העתקת את השאלה נכון?

גם להם יכולות להיות טעויות (ז"א בהדפסה חח)... לא משנה איך תסתכלי על זה, בעולם הלוגיקה הפורמלית וגם בעולם האמיתי, אי אפשר בחיים להעסיק קיום מהכללה. משה האיש אוהב שוקלד. כל האנשים אוהבים שוקלד. מה נראה לך מוסק ממה? אם כל האנשים אוהבים שוקלד, אז משה, שהוא איש, אוהב שוקלד ! אם משה האיש אוהב שוקלד, אז כולם אוהבים שוקלד? זה 100% מה שרשום ב-2. ובקשר לדבר השני: ריפה ידיו זה החליש מישהו. רפה = רפוי, חלש, בלוי. רפה ידיים = אדם חלש, עייף, יגע. והתבלבלת בין "ריפה ידיו" ל"נתן ידיו" שמשמעותו: הסכים, השתתף ...

johngalt2

New member
?? זה לא יכול להיות 1.

זה כמו לומר: אין זה נכון שכל הזמן ישנים. מסקנה: לא ישנים בכלל. וד"א, כדאי לך ךהתאים את עצמך לקימה מוקדם בשביל הפסיכומטרי, כי אם תעשי אותו בשעות שאת רגילה לישון בהן, זה לא יהיה טוב.

Pearle River

New member
חח אותו ראש :)

ויש לי קורס מחר בתשע FUCK ... אני רק בודק תשובות של מה שפרסמתי, הולך לקרוא ספר, הולך לישון ב-2, קם מוקדם ... מחר לא עושים סימולציה אז אני מרשה לעצמי :] ואז אני אסדר ת'זמנים לקראת הפסיכומטרי.

למעלה