לילה טוב

תמיר1991

New member
למה פתחת הודעה חדשה?

הורדת משהו אחר לעמוד השני... לילה טוב (או בוקר טוב...) גם לך! תמיר.

python 4

New member
בוקר טוב, תמיר...

כּן הִינֶה בַּא אָדוֹן תַמִיר לַכֵן קוֹראִים לוֹ הַתַמִיר בּוֹקֶר טוֹב לתַמִיר בּוֹקֶר טוֹב! בּוֹקֶר טוֹב! מוקדש באהבה לשָׁי

python 4

New member
אני אנצל"ש לצורך שאלה -

נזכרתי עכשיו במשהו מהמפגש - שמעתם פעם על בולי מאפרה (ashtray stamps)? ראינו את זה באחד הדוכנים ביריד. מאפירה עם תחתית מזכוכית, ומתחתיה בול ישראלי שלא מוכר לי כבול דואר רישמי. חשבתי לקנות את זה. אולי אני אתחיל אוסף חדש של בולים במאפרות.

avitalit

New member
וגם אני אנצל"ש - האם מעטפת הסבב כבר

הגיעה לkerengil???? אם כן - .. אשמח אם קרן תסרוק את המעטפה ששלחתי ( תוך טשטוש הפרטים המזהים ) ותעלה את תמונתה לפורום .... זאת דוגמא מובהקת ל : א- איך לשגע לדואר את מערכת המיון לפי בולים ב. איך צריך לשלוח מעטפות לחובבי בולים . עדכני אותנו קרן ...... פליייז .

dan the man

New member
מנצל"ש -שאלה מצחיקה

אתמול מצאתי כ200 גליונות של גיליונות "הרפואה" ו "אימג'" שאלו הם גיליונות שנשלחים בחינם לרופאים אז יש לי אותם ממש הרבה אז אולי מישהו צריך אותם או שאני ישר אלך לזרוק אותם במיכלים הכתומים...

דרמסלה

New member
דן האיש

אשמח מאוד לקבל את הגיליונות הללו, במידה ועדיין לא השלכת אותם ...

לא ידעתי שאת אוספת אותם.

אמנם המון זמן שלא קיבלנו (אולי אבא של יותם לא שילם דמי חבר), אבל אם תרצי, אוכל לשמור לך אותם מעתה (בהנחה שסוגיית דמי החבר תיפתר בקרוב).

בּני

New member
תשובה ל-avitalit והערה למנצל"שים

אולי אם תספר מה היה על המעטפה, זה יפתור את התעלומה... ראה שרשור קודם בנושא. ולמנצל"שים: הניצול אמנם חשוב אבל אם עושים זאת להודעה האחרונה בשרשור כל הנושאים מתערבבים זה בזה! למשל, שימו לש לתשובה שלי, איפה השאלה לה השבתי? וכמה נושאים יש בין לבין... לכן, אם מנצלים שרשור, מוטב לעשות זאת כתגובה להודעה הראשית. (יום אחד... זה יהיה חלק ממאמר השרשורים שמישהוא כתב...)

בּני

New member
אח, תפוז תפוז...

כמובן שרק ה'שרשור' הראשון אמור היה להיות קישור... טוב נו, זו אשמתי...

doroni10

New member
כשמנסים להתחכם יותר מדי

מעטפות יחודיות יכולות לגרום לאנשים מסויימים לעקוב אחר הדוור, להכניס ידים לתיבת הדאר, להוציא את המעטפה- לפתוח אותה.. ואז לזרוק אותה בצד איפה שהו ליד בית הדאר.. כפי שאכן התרחש.. איציק, שים לב לשרשור- הקודם בנושא, המעטפה לא הגיע אל קרן, אלא מישהו חמד את המעטפה, פתח אותה, וזרק אותה לאחר מכן כאשר לא מצא עניין בבולים שבה. דורון,

דרמסלה

New member
ואני , לבושתי הרבה ...

שלא כּיאה לאספנית בולים, "נרדמתי בשמירה", ובשניה שהייתי עסוקה במניית המעות, הפּקידה הדביקה לי תוית ביול ... איזה מחטף זה היה. אני הולכת להתחבא ...
...

doroni10

New member
ואגב תוויות ביול

בד"כ התורים בסניף הדאר של האוניברסיטה העברית, וכן בעוד בתי דאר בירושלים, ארוכים במיוחד. וכשאני מגיע לאשנב עם משלוח, ורואה את התור שממתין אחרי, תוית ביול היא מספיק טובה עבורי.. כמובן, כאשר התור קצר, אני דורש בולים
דורון,

avitalit

New member
אז מה היה על מעטפת הסבב ......

איזו הודעה מעציבה שקיבלתי לפיתחו של השבוע .... העיקר שהמעטפה הגיעה בשלום להמשך הסבב ... וקצת ניחומים לקרן .. היה שם רק בול אחד של אופניים . בקיצור על המעטפה הדבקתי גיליון אותיות א-ב שלם בערך כולל של 2.20 ועוד בולי אותיות בערך נוסף של 1.10 ועוד תוית פרסום של התערוכה הקרובה ...ובקושי נשאר מקום לכתוב בו את השם והכתובת ... חבל חבל חבל !!!!!!!! ובכל מקרה - שיהיה שבוע טוב! איצ

הסבב הגיע אלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

למרות שאני ברשימה אחרי "kerengil" המעטפה הגיעה אלי ככל הנראה מבלי שעברה דרך גיל - אנא אשר זאת כדי שאתה תהיה הבא בתור. אני אעבור על הנמצא בא ואשלח אותה הלאה עם תוספות ביום ראשון. אז אם גלעד לא יאשר שהוא עדיין לא קיבל אותה - רחל את הבאה בתור. רוני

doroni10

New member
בסדר גמור.

אך אני מציע אולי שתיצור קשר עם קרן, אולי היו שם פריטים במיוחד שמעניינים אותה. דורון,

ונצל"ש לאיציק ולאבא של נעם: ../images/Emo51.gif

לשניכם. לאיציק - על המעטפה מלאה בולים מהממים שאין לי. (וגם אין לי מילים לתאר את שמחתי כשראיתי אותם. מהממים, כבר אמרתי). לאבא של נעם - גלויה מקסימה ועוד כזו גדולה ומושקעת! שוב
לשניכם!

עזבי שהגלויה גדולה,

יום שישי, אמצע אמסטרדם, המהנדסים של סימנס מחכים לי, ואני, במקום לרוץ לפגישה, יורד בשלווה תהומית לסניף הדואר כדי לקנות בולים לשלוח שלוש גלויות: אחת לילדים, אחת לי ואחת לאמא של יותם שאפילו לא רצתה בהתחלה להגיד לי איך קוראים לה. בדואר מוכרים הרבה דברים בהולנד, אז אני קונה גם גלויות יפות. בסוף הפגישה, עוד ביקשתי ממנהל הפרוייקט ההולנדי לשלוח עבורי את הגלויות, והוא היה כל כך המום שהבטיח שהמזכירה שלו תעשה זאת ביום שני בבוקר. ואז שאל אותי - אבל כבר תהיה בבית, לא? ניסיתי להסביר לו שזה לא משנה, הגלויות יכולות להגיע שבוע אחרי, העיקר שיגיעו. אני לא חושב שהוא הבין, מכל מקום היה לו מבט קצת מרחם בעיניים. בטח אין להם פורום אספנים בהולנד - הם לא שומרים כלום, הם ממחזרים הכל.

למעלה