לילה טוב.

Naked1

New member
לילה טוב.

רק לאחרונה התוודעתי לעובדה שרכישת ספרים דרך האנטרנט הינה אופציה לא רעה בכלל. היות ובבית הורי היקרים הם אלו החולשים על כרטיס האשראי הנכסף שנועד לביצוע הפעולה הם חוששים להפקיר אותו בידי. תהיתי אם מי מכם רכש אי פעם ספר דרך האתר "בקבוק" ? ובכלל, כל הפרוצדורה לא כל כך נהירה לי, אין סיכון די גדול ברכישת חפצים (ספרים, דיסקים, וואטאבר) דרך הרשת ? דבר נוסף הוא- לפני כחודשיים קראתי את הספר "הנשיקה למצורע" שנכתב ע"י פרנסואה מוריאק (הוצאת עם עובד)והותיר אותי נפעמת. כתוצאה מכך החלטתי לרכוש אותו עבור המורה שלי לספרות, רגע לפני הבלעותי על ידי המערכת הצבאית ונספחיה. אני תוהה אם מי מכם קרא את הספר ויכול לשתף אותי בחוויה, זה עשוי להיות מעניין.

ל א

New member
פרנסואה מוריאק

קראתי את הספר במילואים האחרונים שלי. מכיוון שהוא היה הספר השלישי ברצף של מוריאק שקראתי, הוא הצליח קצת פחות להפעים אותי מאשר "פקעת צפעונים" והשני ששמו פרח מזכרוני. יש דמיון מסוים בין כל הספרים שלו שקראתי: הגיבור המנוכר לסביבתו, האווירה המיזנתרופית, הדקדנס של המעמד הגבוה.

Mנטה

New member
בקבוק היא החנות האהובה עלי

אבל אם באמת ירדה קרנם כמו שטוענים באותו השרשור, אפשר גם לנסות את bookme שהיא גם חנות מצוינת וזולה יחסית. באופן כללי, כל פעם שאתה קונה ספר באינטרנט, תשווה בין החנויות. לפעמים דוקא הזולות יקרות יותר כי יש איזה מבצע באחרות. בגדול היתי בודקת באופן קבוע בbooknet, bookme, bakbook, ibooks, mitos. וגם אצל Dannybooks אני לא בטוחה שכותבים את זה ככה. אין מה להתעסק עם דיבוק, הם לפעמים אפילו יותר יקרים מחנויות שאתה מוצא בקניונים
...

קנית ספרים באינטרנט

אני קניתי רק פעם אחת באינטרנט. היתרונות הם שהם יותר זולים בדרך כלל (לא לשכוח לחשב את דמי המשלוח!), ושלא צריך לצאת מהבית. החסרונות הם (לפחות במקרה שלי) שאין להם שום בעיה למכור לך גם ספרים שאין להם במלאי, שלוקח לחבילה מעל שבועיים להגיע, ושאם יש לך שאלה, טענה או בעיה, קשה להשיג מישהו לדבר איתו. מהזמנה של 7 ספרים קיבלתי רק ארבעה. לקח לי יומיים לקבל תשובות, אולם הובטח לי שאחוייב רק על מה שקיבלתי בפועל ושלא אשלם דמי משלוח. (אגב, לא בדקתי - חוסר אחריות מצידי). השוות מחירים אפשר (ורצוי) לעשות פה. בקיצור - פיתרון טוב לעצלנים... אבל לא הייתי מזמין שם ספר שממש חשוב לי לקבל בזמן.. מקווה שעזרתי

makonya

New member
קראתי לפני המון זמן

את הספר והוא השאיר אותי המומה,לפעמים אחרי שאני קוראת ספרים שממש משפיעים עלי חזק אני מסתובבת אח"כ כמה ימים כמו בתוך בועה ,אני כבר המון זמן מנסה להשיג את הספר שוב אבל כל פעם זה נשכח ממני.אני זוכרת בערך על מה הספר ,את סיפור המסגרת,את הדמויות העיקריות וזוכרת שאהבתי נורא את השפה שבה הוא כתב ואת הדרך המיוחדת שלו להניח מילים יחד.אחחחחח יש לך מושג אולי על עוד ספרים של מוריאק?

למעלה