לילה טוב

rotesh8

New member
חחחחח../images/Emo6.gif , נכון

למרות שדור שלישי זה חרא. אתמול התקשרתי לאורנג' כי יש לי בעיות קליטה בסלולרי במקום שבו אני גר, אז הבחורה הנחמדה אמרה לי : "באיזור שבו אתה גר יש בעיה של כיסוי אנטנות בדור 3, אז מה שאתה יכול לעשות זה פשוט להתחבר ידנית לדור 2..." WTF??? קניתי טלפון משוכלל בתלפי שקלים, והיא אומרת לי לחזור לדור 2? אחחח, נפלאות הטכנולוגיה...

שאפולי

New member
אין מצב!!! ככה היא ענתה לך?!!!~

לי אישית כבר אין דור 3- אחרי כל הבעיות חזרתי לצביקה פיק הישן הטוב (מאוד!!!) אפרופו מחנות השמדה- הטלפון שדלי שרד צלילה לכוס פטל, נפילה לאמבטיה, צניחה חופשית מקומה שניה בקניון אז איך אומרים? סוס מנצח לא מחליפים! *** מזה שהיא מאורנג' לא אמרה לך שכדאי לך לעבור למקום שאין בו קרינה של אנטנות

rotesh8

New member
ככה, בפנים!

וזה לא סוס, בטח התכוונת לגמל, כמו במשפט "גמל מנצח לא מחליפים" איך נזכרתי עכשיו באלכימאי?!..........

שאפולי

New member
יו.. אני מכירה תמשפט עם סוס\הרכב

שום גמל. נו איך נזכרת באמת??? אני אתן לך רמז: מדבר, נוווה מדבר, אשת מדבר, קרבות מדבר, ספינת מדבר?

../images/Emo6.gif אתה ממש רוצה לדעת מה אני עושה ביומיום...

אז אני אספר לך... קמתי ב-8 בבוקר (והייתי חולה!) נסעתי לבנק ולעוד כל מיני סידורים... בערב היה לנו סוג של ארוע משפחתי וכל היום הייתי הניגרית של הבית... (ועדיין הייתי חולה..) ויותר מאוחר הלכתי לבקר חברות. היום נסעתי להדרכה של איזה עבודה וזה תפס לי את כל היום. (אבל במשך היום כבר הרגשתי הרבה יותר טוב) מחר בבוקר אני לוקחת את אמא שלי לאנשהו ומחכה איתה מלא זמן ובדרך אני אקפוץ ל-2 ידידים שנטשתי לאחרונה, אח"כ יש לי ראיון עבודה ואז אני הולכת לעבודה (אחרת..) זהו
אם אחרי כל החפירות האלה אתה רוצה עוד פירוטים אז תגיד!

rotesh8

New member
זה מספיק מפורט לי. תודה

אבל לא אמרת כלום של ההשקעה שלי. מי חוץ ממך מקבל שתי הודעות זהות? הא? יום טוב ובהצלחה בראיון עבודה

תודה ../images/Emo24.gif

וקבל טפיחה על השכם בגלל ההשקעה
ואני מתעלמת מהטעויות של תפוז שגרמו לך להשקיע...

b0redavid

New member
למה קראתי את כל זה..

חחחחח "הניגרית של הבית" אהבתי.. ותפסיקי להיות חולה!!
או בקיצור תמותי.
סתם!!!!סתם!!סתם!

אני אגיד לך למה קראת...

כי זאת אני
ובקשר ל*תמותי*... אני שמעתי את זה וזה יתנקם בך יום אחד!
מה אתה חושב שאם תשים אח"כ פרח זה יעבור בשתיקה?! תמים....

למעלה