לילה טוב

לילה טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo199.gif

אחרי יום מתיש במיוחד... אני פורשת לשינה... מחכה לי יום עמוס מחר
נ.ב- נמאס לי מהצינון הזההההההההההההההההההההההה למה תמיד שמתחיל הקיץ אני נהיית חולה
למה
אין צדק בעולם
|אני-בנסיון-נואש-לפתוח-שרשור-לילה-טוב|

מישהי את מצחיקה ../images/Emo70.gif

שיהיה לילה טוב - אפילו אני הולכת לישון עכשיו וכמובן, תרגישי טוב

rotesh8

New member
אני חיכיתי עד 1:00

ולא באת, אז הלכתי לישון
מה היה היום שהיה כ"כ עמוס?

rotesh8

New member
חיכיתי עד 1:00

אבל לא באת, אז הלכתי לישון
מה היה היום שהיה כ"כ עמוס?

rotesh8

New member
נו, זה לא הייתי אני. מה לא ברור?!!!

זה התפוז המ@#$ הזה!! שמתי פעם אחד, וזה לא עבד. אז חיכיתי וחיכיתי וחיכיתי וזה עדיין לא עבד, אז רשמתי שוב. ואז הם באו ביחד!!!!!!!!!!!! יש מבין?

rotesh8

New member
מי צועק???!!!!!!!!

אני מדבר בקול רם, רם, רם, רם...... ויש פה הד, הד, הד, הד........... יש מבין? בין? בין? בין?........

rotesh8

New member
החדש או הראשון?

כי את הראשון ראיתי, אבל ממש מזמן ככה שאני לא זוכר כלום...

שאפולי

New member
מממ-ג'וני אינגליש? מיליונר מי שגומר ראשון?

בכל אופן, דיברתי על החדש.. רציתי ללכת לראות אותו ואז אמרו לי שהוא לא טוב- אז רציתי חוות דעת שניה ד"ר..

rotesh8

New member
חוות דעת שנייה

אין לי, אבל הזכרת לי את הבדיחה על ההוא שהלך לרופא כי כאב לו הראש. הרופא עשה כמה בדיקות וחזר אל האיש: הרופא: "אדוני, יש לי חדשות רעות. יש לך גידול בראש ונותרו לך 4 חודשים לחיות" האיש: "מה??!! אני רוצה חוות דעת שנייה..." הרופא: "טוב. אתה גם מכוער..."
האמת היא שלא ראיתי לאחרונה סרטים בקולנוע, חוץ מ-300. יש לך מה להציע?

שאפולי

New member
חחחחחחחחחחח חזק!

מממ.. גמני מזמן לא הייתי בקולנוע, כנ"ל לגבי 300<----------חזק ביותר. קיבלתי המלצות על בופור, לגעת ביהלום, והיה עוד אחד שכרגע לא עולה לי בראש.. מצד שני? הם די ישנים , אין כבר מה לראות אותם בקולנוע..

rotesh8

New member
את יודעת לאיזה סרט אני מחכה../images/Emo35.gif

רובוטריקים!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה נראה לי הולך להיות סרט ענק! אבל יש עוד זמן עד שהוא ייצא, ביולי נראה לי ... ו"בופור" זה סרט שאני לא רוצה לראות. קראתי את הספר ואני לא רוצה לקלקל

שאפולי

New member
ראיתי ת'סדרה, אני לא רוצה להרוס../images/Emo69.gif

אין אין אין על מגטרון!!!!!!!!!

שאפולי

New member
בתור שומר מסך?

לי יש את סאותפארק
איזה מצחיק שאם אני אגיד לך עכשיו "דור שלישי" יעלה לך פלאפון ואם הייתי אומרת לך "דור שלישי" לפני כמה ימים היה עולה לך מחנה השמדה?..

למעלה