לילה טוב

ני3ו3ות

New member
לילה טוב../images/Emo29.gif

שלום לכולם.
אני מתעניינת בטארוט ופותחת לעיתים, בעיקר כשמשהו מעיק לי על הלב, או כשחברים מבקשים... השבוע ערכתי פריסה בנוגע ליחסים שביני לבין בחור שהכרתי לאחרונה וטרם התראיתי איתו. אני מרגישה שיש בינינו קשר מיוחד, אך לפעמים ההתנהגות שלו מפריעה לי. בכל מקרה הפריסה היא כזו: מה אני מרגישה כלפיי היחסים - 9 חרבות
מאוד מסתדר לי, אני די במתח בגללו. מה הוא מרגיש כלפיי היחסים- 7 מוטות
זה נכון, לפעמים נראה כאילו היחסים האלה בשבילו הם מאבק מתמשך... ***החלק הבעייתי...
*** מה אני מרגישה בנוגע ללפגוש אותו-מלכת הגביעים
מה הוא מרגיש בנוגע ללפגוש אותי-5חרבות
מה יהיה אם ניפגש מבחינתו-השמש
אני מניחה שזה מסמל דברים די חיוביים אך מה שלא ממש הבנתי שוב זה, מה יהיה אם ניפגש מבחינתי-4 חרבות
וקלף הסיכום שגם הוא די מעורפל..המוות
אני מאוד מאוד אודה למי שיתייחס וינסה לעזור לי או לפחות לתת מעט הכוונה. תודה רבה

בוקר טוב

כרגיל אני אתן את פרשנות האושו שלי: מה שאני קולטת מתוך הפתיחה הנ"ל זאת מערכת יחסים לא בריאה, זאת מערכת יחסים שמבוססת על סחיטת רגשות ונסיון לעורר חמלה. את מרגישה איזשהו עצב מסוים כלפיו, צער ואולי אפילו רחמים. הוא מרגיש לחוץ ממך, איזשהו עומס יתר ואולי אפילו מתדירות הקשר. את סקרנית כלפי הפגישה, רוצה להבין מה גורם לך להיות כל-כך אמפטית כלפיו והוא מפחד מהשוואות שתעשנה בפגישה הנ"ל, השוואות כלפי מערכות יחסים קודמות של שניכם ואולי השוואות מהוירטואל למציאות. אם תפגשו - מבחינתו תהיה איזושהי הקלת רווחה, יהיה לו הרבה יותר קל לקבל את מערכת היחסים הזאת ומבחינתך תהיה איזושהי דחיה מסוימת. הסיכום אומר שאם תפגשו יהיה כאן סיום של משהו, וזה הרי ברור. עד כה היתה מערכת יחסים ללא פגישה ועצם מהות הפגישה מסיימת מערכת יחסים זאת. אבל היא יכולה להתחיל מערכת יחסים אחרת. בהצלחה

ני3ו3ות

New member
../images/Emo42.gif היי ליהי........! ../images/Emo42.gif

הפרשנות שלך הייתה כלכך פשוטה ועם זאת קלעה בול. לא ממש הבנתי למה התכוונת שאמרת "זאת מערכת יחסים לא בריאה, זאת מערכת יחסים שמבוססת על סחיטת רגשות ונסיון לעורר חמלה." זה שזו מע' יחסים לא בריאה - זה ברור לי מאוד..
אך למה כוונת כשאמרת סחיטת רגשות וניסיון לעורר חמלה?
די מתחבר לי הענין של 4 חרבות ומוות לגבי הפרשנות שלך ובאמת תודה על ההתייחסות את מקסימה

תודה על הפידבק...

הבהרה קטנה לגבי "סחיטת רגשות" היתה לי פשוט הרגשה השגבר ניסה לעורר אצלך חמלה, אולי להגיד כמה הוא מסכן וכך לגרום לך להיות אמפטית כלפיו....

scorpia

New member
לדעתי,

כתוצאה מהפגישה שלך איתו, הוא יהיה מעוניין להמשיך את הקשר ואת לא (4 חרבות מעיד על קפאון) או שתתלבטי איך להמשיך ואם להמשיך את הקשר. קלף המוות... הייתי יכולה לראות את זה כסיום הקשר הזה, כדי להתחיל קשר אחר, חדש (לא נראה לי שאיתו)! שיהיה לך

ני3ו3ות

New member
וואו כ"כ תודה...

אתם מקסימים!
אין לכם מושג איך פקחתם לי ת'עיניים.. כלכך הרבה תודות

ניצוצות - שם גנוב לגבי הפתיחה

קודם כל ניצוצות זה שם קסום ונפלא אז בא לי להתיחס. מה שאני ראיתי בינכם זה מתח מיני רב ומשיכה עם תשוקה. שניכם חושיבם ורוצים בדיוק אותו דבר. לא בטוח שיש בתוכו כרגע אהבה ורצון למיסוד קשר. ואחרי שיהיה מה שיהיה יהיה השינוי - מוות. אז זה יכול להוביל לסטוץ. להבנתי. בכבוד רב אילנה

בוקר טוב אילנה...

אשמח אם תוכלי להביא הסבר לפי איזה צרופי קלפים ראית את המתח המיני בינהם......

תשובה לליהי האחרת

בוקר נהדר לך ליהי ראיתי לפי כל הקלפים שאמרה. לפעמים תחשוה היא מעבר לקלף 1+קלף 2 = מסקנה... (לא זוכרת גם כרגע את הקלפיםם שניצוצות אמרה. זה מה שהרגשתי וראיתי מהקלפים) ורק היא יודעת ותדע מה צופן העתיד... נכון השמש צהובה ולפעמםי היא כחולה? (למדתי ממך) אילנה

תודה../images/Emo99.gif

הסיבה ששאלתי אותך היא מכיוון שהפרשנות שלי לפריסה היתה שונה לגמרי מפרשנותך וסיקרן אותי לדעת כיצד הגעת לפרשנות. אנחנו נמצאים כאן גם כדי ללמוד אחד מהשני ואני אוהבת לקרוא פרשנויות נוספות לפרשנויות שלי. אשמח אם בפעם הבאה שתפרשי פריסה תוכלי לכתוב גם הסברים לגבי צרופי הקלפים שהביאו אותך לפרש כשם שפירשת. אומנם כשנתיים אני עושה פתיחות ופרושים לטארוט אך אני עדיין רואה את עצמי מתלמדת ותמיד שמחה לקרוא עוד פרושים. תודה על התייחסותך (אגב, ראיתי כי המלצת על שחף כמדריך ללימוד טארוט, הינך מאזור חיפה? ואם כן.. יש לי את ההרגשה שהינך מכירה גם את המדריכה שלי לטארוט)

ליהי אכן בוקר נהדר

ליהי יקרה, אני אוהבת אתתשובותיך ואת האנרגיה שלך וכדומה. כן אני חיפאית מהכרמל. (קורה, במשפחות הכי טובות. ו'אלה באמת הכי טובות?! :)) צירופי הקלפים: חמש חרבות - מישהי שפותחת בטארוט, לפני שנים., אמרה לי שלפי השיטה שלה ושל עוד מישהי מדבר על מין. לשכב פעם אחת, או משהו כזה. גם ארבע חרבות את רואה מיטה. בדרך כלל הפרשנות שלי מאוד לא נוטה לאפיקיםכאלו והיא הרבה יותר "רוחנית" ויצירתית, אם אפשר להגדיר, מה שלא ניתן. כאן היו כמה קלפים שדיברו על מיניות - גם מלכת הגביעים היא מאוד מינית. מזל עקרב. והוא חמש חרבות -ש כאמור זה יכול להיות מין (לא עם אהבה).. המוות שבסיום ברור שמראה על שינוי מהות הקשר,ולא נראה לי שבאופן אופטימי, אחרת היו נראים קלפים חיוביים ואופטימיים יותר שיכולים להראות זאת... מה דעתך? כולנו תלמידים כל הזמן תודה לאל שלא נתקע לנו בקלף "המרכבה" - באגו של המורה.. אהבה ותודה וחיוך אילנה

השמש מבחינתו לאחר 5 חרבות

השמש הוא קלף חד משמעי של שמחה גדולה! אם הכוונה שלו היתה חמש חרבות - שזה מה שאמרתי והתוצאה שלו שמש - אז הוא משיג את מטרתו ומאוד מרוצה...

המשך להסבר לליהי

אם לשניהם יש בעיות כעת בקשר, שניהם מצפים מבחינה מינית, הוא ישמח והיא לא ויהיה שינוי - כך הפירוש נראה לי סטוץ אולי חד פעמי או קצר... האם כעת אני יותר מובנת? אילנה

מהודעה להודעה אני יותר מסמיקה..

מצטערת על העיכוב... יום שישי יום ה"סקס", סידורים, קניות ספונג'ה.... הצלחתי להבין את הפרשנות שלך, אני קולטת מהר כשמסבירים לי לאט
ראשית תודה על ההסבר בקשר למיניות, זה חדש לי וטרם פגשתי הסבר כזה... למרות שהן בקלף 9 חרבות והן בקלף 4 חרבות קצת קשה לי לראות מיניות, וגם אם כן, אז היא בטח לא מספקת במיוחד. אגב, החרבות מסמלים את השכליות שלנו, כלומר..... הסקס כאן הוא בשכל??? לפי הפרוש שלך, בקלף 5 חרבות הוא כנראה משתמש במניפולציות זולות כדי להגיע למיטה שלה. אם נקח את השמש שלו ואת 4 החרבות שלה... אם אכן הם יגיעו למיטה הוא את שלו השיג בעזרת 5 חרבות, כלומר מניפולציות זולות ויהיה כמובן מבסוט מכך, אבל היא תשאר ב-4 חרבות כלומר הרגשה מזופטת ושאלה של למה הייתי צריכה את זה..... לקלף המוות כקלף מסכם זה ברור שמערכת היחסים שלהם בצורתה הנוכחית תגמר, אבל כמו שכבר אמרתי בפרוש שלי לפריסה, המערכת שלהם היא וירטואלית, הם טרם נפגשו, עצם מהות הפגישה כבר גורמת לסיום למערכת שהיתה קודם. לסיכום, אני עדיין באותה ההרגשה שמערכת היחסים שלהם אינה בריאה, בכל שלב של הפריסה אני רואה ניגוד אינטרסים מובהק. גם אם מלכת הגביעים היא אישה מינית המצפה לסקס, הרי שחמשת החרבות מלמד אותנו כי הוא משתמש במניפולציות להגיע לאותו הסקס וזאת לדעתי אינה המטרה שלה. מה דעתך?

לליהי המסמיקה ובכן

טוב, זה מאוד בריא לעור הפנים להסמיק מידי פעם.. בקלף 9 חרבות איני רואה סקס. אני רואה ביקורת עצמית, שיפוטיות עצמית נוקבת.לפעמים אדם שהוא יותר מידי פרפקציוניסט ודורש מעצמו יותר מידי ובכך גם סוגר את צ'אקרת הגרון, פעמים רבות. הרצון למין מתבטא בחמש חרבות. (לפי שיטה עממית עם גוון בדואי).. מה שהסכמנו שתינו כי הקשר לא נראה בריא ומשמח וגם לא הסיום שלו. א ב ל חשוב לדעתי לומר כי אם יש דחף להיפגש - מאוד חשוב ללכת לפי הדחף ולא לתת לשום דבר לעצור. . לפעמים יש קשרים קארמתיים שאמורים להיסגר ואנו בעצם רק אומרים את הפוטנציאל העכשווי של הפגישה. הרי העתיד יכול להשתנות וגם הפוטנציאל.. עדיף לעשות מאשר להסס ברם אם רואים את כל התמונה יש יתרון במהלכים, אין ספק. אולי.ובכל מפגש טמון שעור ובתוכו מתנה. נכון? וחוצמזה אם היא תשמש בבושם בניחוח המכונית שלו הרי בוודאי תכבוש אותו... בחיוך אילנה

ללכת עם הדחפים בניגוד לקלפים

זה מאוד חשוב לפעמים. ברצוני לשתף מנסיון אישי שלי: חברה פתחה לי בקלפים בנושא שהיה מאוד חשוב לי. התשובה אמרה: לא ללכת למקום מסויים ולפגוש אדם מסויים, למרות שהדחף היה עז. אז מה? לשמוע בקול הקלפים? (שאליהו אומר שהם חבילת קרטונים?!?) לא ולא. זו היתה המלצה ועיצה. ואני הלכתי בעקבות הדחף וחוויתי שעורים מדהימים בעוצמת הרגשות שלהם ובסוף גם, כתוצאה מזה שהבנתי כל כך נפלא את השעורים והלכתי בעקבות הלב - יצא לי ספר מתוקשר נהדר שבעקבותיו פתחתי מרכז רוחני שגורם ליסיפוק. אז... אם הייתי "שומעת בקול הקלפים" זה לא היה קורה???? חומר למחשבה.... שבת שלום יפה כחלום אילנה (למה אין כאן אייקונים?)

sharon30s

New member
דווקא יש כאן המון אייקונים נהדרים

את רק צריכה ללחוץ על [סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה] שנמצא ממש מתחת לריבוע ההתכתבות. נסי ותהני.... קרטאתי את חילפו הדברים שלך ושל ליהי. מפליא אותי לקרוא ש-5 חרבות מרמז על מין????? בכל אופן גם לי נראה מהקלפים שלא ממש יצא מהפגישה משהו מיוחד. מאוד יכול להיות שהוא מאוד יתלהב ממנה, אולי יראה בה את שאיפת הגשמותיו, אבל 4 חרבות אומר שהיא תרגיש שזה לא זה. נראה לי קצת אכזבה ואז המגדל ימוטט את מערכת היחסים (שאפילו עוד לא התחילה). טדרך אגב, אני לא חיפאית, אבל אני גרה באזור חדרה. אבל מה לעשות שכל מה שקשור במיסטיקה ורוב המרכזים הרוחניים נמצאים דווקא שם? אז נגיע! בימי ראשון האלה ממש אני מסיימת את קורס הטארוט שלי, וכשיתפנה לי מקום אגיע לחיפה למדיטציה ואולי מי יודע מה עוד... אילנה, אני עוקבת אחרייך כאן בפורום ובאתרך (וגם לפעמים כשאת כותבת בפורום עולם המיסטיקה) ואני נהנית, אז אני חושבת ששוה לטרוח ולהגיע לחיפה. ליהי תודה מעומק לב גם על הרצון הטוב שלך... אחרי הילה בסגול אני עוקבת עוד בימים שהיא הייתה בעולם המיסטיקה... אוהבת אתכם שרון

למעלה