לילה טוב

hadaralon

New member
אז מה שאת אומרת בעצם זה

שלא כדאי להתייחס למה שהקלפים ממליצים לעשות אם האינטואיציה אומרת אחרת. אז מה המשמעות בכלל לשימוש בקלפים כדי לשאול שאלות ? זה שומט את הבסיס מתחת לכל הרעיון של קריאה בקלפים, לא ? אם הדבר הטוב ביותר בשבילנו הוא ללכת לפי הדחפים שלנו, מה הטעם בהתייעצות עם קלפים, עם אנשים אחרים או בכלל.

תשובה לגבי לשמוע לקלפים

הי, קוראים לך הדר אלון? אלון? הדר? טוב, הקלפים הם כלי ליעוץ ולכוונה. כדאי תמיד להתיעץ עם עוד גורמים אבל לזכור שהתשובות בנו . לפעמים הקלפים מייעצים משהו שכדאי לנו לעשות גם אם הוא לא נעים.לפעמים היעוץ אומר שלא אבל טובתנו העליונה שכן.. תלוי..בקורא..בשואל..בניסוח מדויק של השאלה... תלוי גם בשעורים של השאול : אולי הוא נמצא בשלב שכדאי לו מאוד כן לשמוע בדיוק מה שהלפים אומרים. ואולי הוא נמצא בשלב שאכן - להתיעץ בקלפים אך להרגיש האם לעשות זאת או לא.. בדרך כלל התשובות אמינות מאוד. לא תמיד... אז..כדאי ללכת גם עם הדחפים לדעתי. זו רק הדיעה שלי ואינה מייצגת שום דבר אחר. שבת שלום אילנה

scorpia

New member
זו אחת הסיבות שאני...

משתמשת גם באיי צ'ינג, שנותן לי תמונת מצב ברורה יותר לתשובה!!!

hadaralon

New member
דבר ראשון, קוראים לי אלון. דבר שני

רציתי לדעת אם יש לך איזושהי שיטה להבחין בין קריאות אמינות לכאלו שאינן אמינות? חשבתי על 3 שיטות : 1. אם יוצאת פריסה עקבית בכל הקלפים והמשמעות שלה מאוד ברורה (לדוגמא, נניח והשאלה מתייחסת למערכת יחסים והקלפים שיוצאים הם 2 גביעים, מלכה גביעים, הנאהבים וכו') אז היא תיחשב אמינה, ואם הפריסה לא ברורה לגמרי או שיש סתירות בין הקלפים אז היא תיחשב ללא אמינה. 2. שיטה אחרת שחשבתי עליה היא לפי מה שיוצא ב"עבר" או ב"מה אנו מרגישים כלפי נשוא השאלה" וכדומה. אלו למעשה דברים שבתחום ידיעתנו ולכן ניתן להתייחס לקלף האמור לענות על שאלות אלה כקלף מבחן לאמינות הפריסה. אם הוא קולע למטרה אז ניתן להתייחס לכל הפריסה כאמינה, ואם הוא מפספס בקילומטרים אז כנראה שלא. 3. השיטה השלישית היא פשוט לשאול את אותה שאלה במגוון פריסות ולראות האם התשובות המתקבלות עקביות. מה דעתך ?

scorpia

New member
השיטה השלישית...

מטרידה את הקלפים, אתה אמור לקבל תשובה בפריסה אחת ולא לנסות כמה פריסות על אותה שאלה, כדי לראות אם זה עיקבי. אנחנו לא בוחנים את הקלפים אלא מתייעצים בהם. אם תבחן אותם, הם יבלבלו אותך!!!!

לאלון - לגבי האמינות../images/Emo77.gif

אתה צודק. השיטות הראשונה והשניה נכונות. אם אתה מטיל ספק בקריאה - כדאי שתבדוק גם, בעזרת הטארוט, אם א ת ה, הקורא נמצא במצב מאוזן ומחובר. אם אתה מרגיש שכן - עליך להאמין לקריאה. סקורפיה צודקת לגבי נידנוד לטארוט, אם כי אם עושים זאת פעמים ספורות ולא ברצף - זה כן יכול לתת אינדיקציה. כשאני שואלת שאלה כזאת אני בהחלט שואלת על העבר והווה קודם - ואם אני מרגישה ויודעת שזה נכון (וזה תמיד נכון) - מדוע שאטיל ספק בעתיד? כלומר אני מאמינה ליעוץ שאני מקבלת. אם אני פועלת או לא לגביו - זה פשוט כבר נושא אחר. שבוע נהדר אילנה

hadaralon

New member
תודה אבל לגבי ההערה על השיטה

השלישית דווקא קראתי באיזשהו מקום שמותר לפרוס כמה פריסות לאותה שאלה בתנאי שהן שונות זו מזו. שבוע טוב לכולם

לשיטתי הקלפים מבטאים את

האינטואיציות שבנו. הרבה פעמים קורה לי כשאני פותחת לאחרים ו/או שפותחים לי במטרה לכוון ו/או לייעץ ו/או לתת תמונת מצב בעצם השואל יודע את התשובה. הקלפים רק מחזקים את הדעה שהיתה בו קודם לכן או מוציאים מתוכו את האמת שבו. אני מרגישה הרבה פעמים שהקלפים הם המתרגמים לתת מודע / לתת הכרה שלנו. התשובות הם בנו והקלפים מוציאים אותן החוצה ו/או מתרגמים לנו את התחושות למילים. והשיטה השלישית? אני לא בעד. זה בגדר הטרדת הקלפים. בברכת שבוע מלא אור ואושר לכולנו הילה.

הי אלון - יש לי רעיון../images/Emo65.gif

והנה הרעיון הישר לאלון: תשאל בטארוט על השיטות ואשמח לראות מה יצא לך וכולו נבין ונפרש. נכון רעיון טוב? שבוע טוב אילנה

hadaralon

New member
אהבתי את הרעיון

שווה לנסות, למרות שיהיה די משעשע לראות את התוצאות. זה מזכיר לי חידה כזו שיש בה שני שומרים על שתי דלתות. האחת מובילה לחופש והשניה למוות. מותר לשאול שאלה אחת את אחד השומרים וידוע כי אחד תמיד דובר אמת והשני תמיד משקר. הפיתרון טמון בניסוח נכון של השאלה.

hadaralon

New member
תוצאות לגבי שיטות בדיקת אמינות

בניתי פריסה מיוחדת כדי לשאול לגבי יעילות השיטות - מבנה הפריסה : ============= 1) בעד השיטה 2) נגד השיטה 3) המלצות לשיפור השיטה ==> ביקשתי ייעוץ מהקלפים לגבי כל שיטה כאשר : שיטה 1 : בדיקת אמינות המתבססת על עקביות הקלפים בפריסה אחת ========================================================= 1) 6 מטבעות (בעד) 2) מוות (נגד) 3) הקוסם (המלצות) שיטה 2 : בדיקת אמינות המתבססת על אימות תשובות הידועות לנו מראש ============================================================== 1) נסיך גביעים (בעד) 2) 8 מטות (נגד) 3) מלך מטות (המלצות) שיטה 3 : בדיקת אמינות המתבססת על עקביות התשובות לאותה שאלה במגוון פריסות ================================================================= 1) 4 גביעים (בעד) 2) 9 מטבעות (נגד) 3) 9 חרבות (המלצות) איך הייתם מפרשים את זה ?

כל הכבוד לאלון - על השיטות

על היצירתיות והיוזמה ובכן: ברור מיד כי השיטה השלישיתיוצאת לך פסולה לחלוטין. אין שום חיובי לדעתי בארבעה גביעים כשזה בא להגיד בעד לעשות את השיטה. לעומת זאת שתי השיטות הראשונות חיוביות. בקיצור, כנראה לא כדאי לפקפק, לערער ולנסות "לבדוק, את הקלפים. להאמין ולבטוח בתשובות. אגב, זוהי הדרך לקבלת מידע אמין ולתקשור - לקבל מה שמגיע ולנסות לא להטיל ספק (כמובן אחרי שמנוסים ויודעים מה נכון ומה לא ומרגישים את האמת) הקוסם אומר לך - השתמש ביצירתיות שלך ותמציא לך כל מיני שיטות. אל תלך בתלם של אלו שחרשו את הדרך לפניך. אומנם אתה יכול להעזר בטיפים והנחיות, אך חשוב בעצמך וצור לעצמך את אמונותיך וכליך. מלך המטות - פרוץ את הדרך, התלהב ופעל לפי האינטואיציה. להבנתי. ערב נעים ושמח אילנה

scorpia

New member
וואוו... ניתוח מעניין,

מאד מצאה חן בעיניי ההסתכלות על המיניות שבקלפים!!! מעניין!

הי סקורפיה.תודה../images/Emo168.gif

כשעולה הצורך יש להתיחס לכל תחום אבל מי שיקבע אצל מי הצדק זו השואלת - אם תממש את הפגישה...

ני3ו3ות

New member
אני דווקא לא חושבת שהפרשנויות../images/Emo39.gif

היו שונות זו מזו כלכך. להיפך, לפי דעתי הן היו משלימות כי אילנה אמרה דבר נכון לגבי המתח, שקיים ובהחלט מורגש בינינו וליהי, אמרה שלטווח הארוך זה לא יוכל להחזיק ותהיה התחלה חדשה

למעלה