לילה טוב לכולם מתכוננים לירית הפציחה היום בלילה?
C Crossface New member 20/3/03 #1 לילה טוב לכולם../images/Emo29.gif מתכוננים לירית הפציחה היום בלילה?
M Mוניk New member 20/3/03 #9 קרוסי אטמו לך ת'חדר יאאאאאאאאאא בטח אמא שלך ואבא שלך ואחים שלך רואים לנו בפורום הכלללללללל לא כותבת שטויות היום
קרוסי אטמו לך ת'חדר יאאאאאאאאאא בטח אמא שלך ואבא שלך ואחים שלך רואים לנו בפורום הכלללללללל לא כותבת שטויות היום
ח חתולון* New member 20/3/03 #7 קרוסי לכוון לשעה 3 לפנות בוקר.....זה לעיראקי ולכוון לשאה הפרסי ..... בשעה טובה
M Mוניk New member 20/3/03 #8 מה כולם הולכים לישון../images/Emo12.gif עד שעה שלוש ומה אני יעשהההההה טוב יש לי רעיון סודי לא מגלה לכם
מה כולם הולכים לישון../images/Emo12.gif עד שעה שלוש ומה אני יעשהההההה טוב יש לי רעיון סודי לא מגלה לכם
M Mוניk New member 20/3/03 #21 נכון שרה,,,,, מי יכול להרדם ../images/Emo12.gif לאאאאאאאא בלי כדורים קרוסי לא מרשה לנו לקחת כדורים הוא אוהב אותנו עירניים העיקר הוא הלך לישון עממה שיאווווו השעה קרבה ואני פוחדת משקשקתתתתת
נכון שרה,,,,, מי יכול להרדם ../images/Emo12.gif לאאאאאאאא בלי כדורים קרוסי לא מרשה לנו לקחת כדורים הוא אוהב אותנו עירניים העיקר הוא הלך לישון עממה שיאווווו השעה קרבה ואני פוחדת משקשקתתתתת
ח חוף מבטחים New member 20/3/03 #13 אני לא מחכה ליריית הפתיחה, לא היום, ולא אף פ'ם. אני מהפחדנים! זו שלא אוהבת מלחמות ואלימות.
ח חוף מבטחים New member 20/3/03 #15 תגיד, איך הולך עם הליצן הרפואי שבך? ספר קצת חוויות, ולמה אני שואלת? כי גם אני רציתי לעשות ת'קורס הזה, ולא באתי...
תגיד, איך הולך עם הליצן הרפואי שבך? ספר קצת חוויות, ולמה אני שואלת? כי גם אני רציתי לעשות ת'קורס הזה, ולא באתי...
ח חוף מבטחים New member 20/3/03 #18 מחר אני אקרא, טוב? הלכתי לישון, אולי עוד יפתיעו אותנו הלילה........... מנסה לגנוב שעות שינה. לילה טוב פורום. סי יו טומורו. והלוואי: לילות שקטים, אמן!
מחר אני אקרא, טוב? הלכתי לישון, אולי עוד יפתיעו אותנו הלילה........... מנסה לגנוב שעות שינה. לילה טוב פורום. סי יו טומורו. והלוואי: לילות שקטים, אמן!