לילה הזוי במיוחד

MatanTyler

New member
בטח שנהנינו!

ופעם הבאה גל אפשר להתחלף בתפקידים אתה תנווט ואני ינהג! נשמע יותר טוב?!
לפחות לא נשמע אותך צורח כמו ילדה אחרי כל צומת! "המשכנו ישר! תסתכל במפה, היינו צריכים להמשיך ישר?!... אתה בטוח?!"
סתם אתה בסדר... ועדיף שאני לא באמת ינהג אחרי היכולות שהצגתי על הרכב שלך ("למה לעזאזל זה לא נכנס לראשון?!)

RMXXX

New member
תנהג?

חצי שעה לא הצלחת להזיז את האוטו מטר! וצעקתי רק בגלל שלא יכלתי להרביץ לך תוך כדי נהיגה!

א ל ו ש ה

New member
פעם הבאה שאתם נוסעים למקום לא מוכר

תקראו לי! ועכשיו אתם יודעים איך להגיע לאפיק (טיילר, היית אמור לדעת- היית באיזה מסיבה בבני יהודה, לא?....), אז תבואו, תקחו אותי וניסע לאיזה חור אחר בארץ....

MatanTyler

New member
מה אתם ערים בכלל?!

יש לי רעיון! פעם בחודש ניסע לאיזה מקום בארץ ואז נכתוב עליו טור: "ביקורת חור" יש לי עוד רעיון! גל - תדחוף גזרים...! באהבה

א ל ו ש ה

New member
טיילר? אתה חי? לא מתת?

היית בחרמון? איך היה? (או אם לא היית- למה לא?) אחלה רעיונות, דרך אגב (שניהם...)

kedeman

New member
אלה?? גזר??? ספרו לנו!!!

מה הבדיחה עם הגזר????????? זה נשמע לי מעניין :)

RMXXX

New member
היי היי היי!!! עכשיו הגזמת!!!

זהו פעם הבאה שאני רואה אותך אנחנו באמת נלך מכות!!!

kedeman

New member
אחרי שראיתי מה כתבתי

אני מכריז בזאת על פטירתו הסופית של המוח שלי.... ננסה להחיות אותו בתקווה שעד עוד שבוע הוא יחזור לחיים ואני אלך לי גם לישון עכשיו תעשו לי טובה ילדים אני לא אגיע כנראה הרבה לפורום בימים הקרובים תשמרו עליו, תשמרו על עצמכם ואל תיהיו משעממים!!

א ל ו ש ה

New member
יש!!!! שי לא יהיה פה!!!! איזה כיף!!

אפשר לפוצץ ת'פורום!!!!! יש!!!!! טוב... טוב.... אני נרגעת... אבל אתה וגל עדיין יכולים ללכת למות מצדי, טוב?

MatanTyler

New member
איזה חרמון ואיזה קרטיב?

נידחה לפורים... (פחח, בליינד יבוטל) מילא, שנה הבאה...

MatanTyler

New member
סקר חדש!

איזה קרטיב אתה הכי אוהב? סתם לא... זה לא כזה מעניין

א ל ו ש ה

New member
דרך אגב, טמבל

זאת לא היתה מסיבת ערסים טראנסים!!!! אתה לא תדבר ככה על הקיבוץ שלי!!!!! אז מה אם יש לנו חברים מאשקלון שאוהבים טראנסים????? הם לא ערסים!!!!! הם חמודים, ואני אוהבת אותם!!! ואתה תסתום!

למעלה