לילה הזוי במיוחד

MatanTyler

New member
הא...

אז שמים " לא '!.... ואני תמיד יכול לטעון לשעה מאוחרת אז עדיין אין לך בסיס

א ל ו ש ה

New member
אתה חמוד.

טמבל, אבל חמוד.

MatanTyler

New member
נו לכי על זה!

עוד אחד! עוד שרשור הערצה! סתם, נמאס... אבל אפשר לשלוח מכתבים

נראה לי שמישהו פה

אוהב את עצמו יותר מדיי..
סתם אתה יודע שאוהבים אותך למרות שאתה קצת מוגבל.. ולא יודע לקרוא מפה.. עדיין אוהבים! אבל עדיין.. תוריד ת'אף!! מובן?! יופי

RMXXX

New member
"חברה נכון התמונה בפאב?

אז היה כתוב שם כורסי עם ק' לא?" --------------------------------------------------- גל ואהוד:"מתן? מתן?! מתן?!?! מתן... מתן?!?! מתן?! מ-ת-ן?!?!?!?!!?!?!?!!?!?!" מתן:"מה דיברתם אלי?" ----------------------------------------------------- גל:"מתן לא הינו צריכים לפנות בצומת ההיא"X7 מתן:"לא זה בסדר תסע"X7 (אחרי הרבה נסיעה ושיחה של מתן עם אהוד והגעה פתאומית לחמת גדר) מתן:"טוב הינו צריכים לפנות שם" ***חשוב לציין שהוא זה שהחזיק את המפה! וקיבל מכות אחר כך ואני הטמבל...

א ל ו ש ה

New member
אתם לא יודעים איך צחקתי עכשיו!!!!!

אבל זה לא סותר. אתה (גל) הטמבל המקורי, וטיילר סתם הצטרף כדי שלא תרגיש לבד...

MatanTyler

New member
אתה מוכן לסתום תפה!

כל הזמן מכות מכות מכות מכה אחת לא חטפתי ממך! הכל דיבורים! ועדיף סתם טמבל מאשר גם טמבל וגם כוסית (שזה יכל להתפרש גם עליך וגם על אהוד...)

RMXXX

New member
אהוד הוא הכוסית שלנו אבל זה לא

קשור! ואנחנו נראה בפגישה הבאה מי כוסית!!

למה אתם מערבים אותי

הרי אני לא אמרתי כלום ולא נכנסתי לויכוח הטמבלים שלכם עזבו אותי בשקט, חוצמזה אני יצאתי הכי שפוי מכל הטיול הזה אז אל תשגעו אותי. אגב לפחות כוסית זה משהו טוב לא כמו טמבל

MatanTyler

New member
חוץ מזה.. זה היה ככה

"מתן לא היינו צריכים לפנות בצומת ההיא" (בפחד ואימה)
"לא זה בסדר תסע" חוץ מזה רצוי להדגיש שכשה פספסנו פנייה אני בכלל דיברתי עם אהוד בפלאפון ולא שמתי לב לכביש!

RMXXX

New member
כן בטח

יושב לי עם המפה ומתהלב כמו ילד מפגר שיש לו מפה.. רק חבל שאתה לא יודע לקרוא אותה! הפעם היחידה שצעקתי היתה כשכמעט פגשנו את המעקה ביטחון מקרוב!!

MatanTyler

New member
וגם את זה פספסתי

כי דיברתי עם אהוד... ואני כן יודע לקרא מפה! אז יצא שלא שמתי לב לפנייה אחת... יצא! הגענו בשלום, לא?! אני חייב ללכת לישון!

RMXXX

New member
הגענו בשלום בזכות זה שלקחתי לך

הטלפון ודיברתי אני עם אהוד פניה אחת? ומה עם זה שהכנר נעלמה לנו פתאום?! ושעלינו להר שלא הינו צריכים לעלות עליו פתאום?!?!!

MatanTyler

New member
זה היה אחרי הפנייה

ואני מקווה שאתה מבין שבגללכם לא הלכתי לבצפר...!

אני לא קראתי לך טמבל..

אממ.. אגב! עמק זה לא רק עמק יזרעאל.. זה גם עמק חפר כיאילו! אז רק שתדע שלא כל העולם סובב בסביבך!
וחוץ מזה שיהיה לכם יומעולה! או יותר נכון לילה.. :) ביי לכם בנתיים.. אגב.. משעמם לי.. מי שרוצה מוזמן לדבר איתי באייסיקיו.. זה יהיה מאוד נחמד מצידכם.. :) טוב מראש! :)

א ל ו ש ה

New member
כמובן! היה מבדר! (ועוד משו חשוב!)

למה אפחד לא סיפר על המטורף שהחליט שהוא צריך לתופף????? היתה שם במה פתוחה (ככה קוראים לזה?!?!), והיה איזה בחור אחד (מהמושב של אהוב) שעלה לשיר- הוא שר יפה מאוד, אבל היה איזה טמבל שהחליט ללוות אותו בתופים. וכמובן שאנחנו ישבנו הכי קרוב לתופים- כיף! בכל מקרה, באיזשהו שלב עצרו אותו, כי לא שמעו את הבחור ששר- הוא היה מופרע לגמרי.... אבל היה לי פנאן! (חוצמזה שמסתבר שהפסדתי קטעים עם החברים מאשקלון....)

למעלה