לילה הזוי במיוחד
עלילות גל טיילר אהוד ואלה בעיר הגדולה (או בכנרת)... יצאתי בחמש וחצי בערך מהבית בדרך לאסוף את טיילר מהחור שלו. משם הינו אמורים להמשיך לאהוד, טיילר מצוייד במפה, מתלהב ומשוויץ שהוא "יודע לנווט"(כן בטח), מראה לי את הדרך שאנחנו צריכים לעבור על המפה, ולפי מה שנראה שם צריך לסוע לאורך הכנרת כל הזמן. טוב אז אנחנו נוסעים לנו, טיילר ממשיך להביט במפה ולשחק אותה מבין... כל הזמן אומר לי "סע ישר זה בסדר", אחרי צמח הגענו לצומת ששם הינו צריכים לפנות שמאלה ולהמשיך לסוע לאורך הכנרת. אבל לא הדביל מתעקש להמשיך לסוע ישר, מסתכל במפה וצועק עלי "תסע ישר אני יודע תדרך" והכמה דקות הקרובות היו ככה: גל:"אתה בטוח שלא הינו צריכים לפנות שמאלה?" טיילר:"כן זה בסדר תמשיך" גל: אתה בטוח משהו לא נראה לי בסדר פה" טיילר: "תמשיך תמשיך" גל:"מתן הכנרת נעלמה לי!! איפה אנחנו?!?" טיילר:" תמשיך זה בסדר אני יודע תדרך" גל(קולט שהתחלנו לעלות לאיזה הר בכלל):"מתן אתה בטוח שלא טעינו בדרך?!!?" טיילר:"תסע זה בסדר!!" כשקלטי שהגענו לחמת גדר, עצרתי בצד ונתתי לו מכות, ואז התקשרנו לאהוד והתברר ש... כן הינו צריכים לפנות שמאלה!!!!!! נתתי לו עוד קצת מכות ודיברתי עם האוהד שיסיבר לי איך אני מגיע משם אליו, עליתי בעליות הכי מפחידות שיש(מי שרמת הגולן בטח מכיר אותם, העליות שאחרי חמת גדר) והגענו לאהוד בסוף. ואז התברר שהוא צריך לסוע לאיזה חילוץ כי איזה טמבל החליט לשקוע בבוץ...
אז בילינו שעה אצל מישהי באזור. וחזרנו אליו, לקח לכוסית שעה להתארגן ונסענו לאלה. חברים של אלה הגיעו מאשקלון, ואנחנו נכנסים למועדון שלהם, לתוך מסיבת ערסים טרנסים בלאגן. וגונבים את אלה החוצה. החלטנו לסוע לאיזה פאב שאהוד מכיר בחוף כורסי, הגענו, שתינו אכלנו, היה בסדר חוץ מזה שהמקום דיי "לא נוח". אין טיפת עוד אז אי אפשר לקרוא כלום מהתפריט, יש מוזיקה בפול ווליום שבשבל לשמוע אחד את השני צריך לצעוק לו באוזן, וכסעות בגובה ס"מ וחצי שאי אפשר לשבת עליהם, אבל חוץ מזה הכל בסדר. חשוב לציין שהיתה שם תמונה ענקית של כמה חברה שמחזיקים שלט שעליו כתוב כורסי באנגלית(תבינו בהמשך) טוב יצאנו לדרך להחזיר את אלה הביתה, כמעט עשינו כמה תאונות בכביש המעצבן הזה, אבל לא נורא. טיילר בניסיון לשבור את שיא הטמטום שואל פתאום: "תגידו, בתמונה הגדולה בפאב, היה כתוב על השלט כורסי עם ק'?" "...."(דקה שקט) כולם ביחד:"טיילר זה היה באנגלית!!" טיילר:"אה..."
החזרנו את אלה הביתה בשלום, ונסענו לכיוון טבריה(אהוד נסע איתנו לשם), בדרך עצרנו בD.N.A בדגניה כי אהוד רצה שיתנו לו איזה צעיף, חכינו איזה רבע שעה ולא קיבלנו צעיף, אבל זכינו לראות ערסים הולכים מכות. ונסענו הביתה, אהוד בטבריה, טיילר בגבעת אבני... ואני כמעט נרדם על ההגה נוסע בכמעט 4 לכיוון אחוזת ברק... ועכשיו כותב לכם את עלילותינו, אפילו שהם בטח שיעממו אותכם, ביקשו ממני לכתוב, וגם זה היה ממש מצחיק! אז תצחקו! לילה טוב
עלילות גל טיילר אהוד ואלה בעיר הגדולה (או בכנרת)... יצאתי בחמש וחצי בערך מהבית בדרך לאסוף את טיילר מהחור שלו. משם הינו אמורים להמשיך לאהוד, טיילר מצוייד במפה, מתלהב ומשוויץ שהוא "יודע לנווט"(כן בטח), מראה לי את הדרך שאנחנו צריכים לעבור על המפה, ולפי מה שנראה שם צריך לסוע לאורך הכנרת כל הזמן. טוב אז אנחנו נוסעים לנו, טיילר ממשיך להביט במפה ולשחק אותה מבין... כל הזמן אומר לי "סע ישר זה בסדר", אחרי צמח הגענו לצומת ששם הינו צריכים לפנות שמאלה ולהמשיך לסוע לאורך הכנרת. אבל לא הדביל מתעקש להמשיך לסוע ישר, מסתכל במפה וצועק עלי "תסע ישר אני יודע תדרך" והכמה דקות הקרובות היו ככה: גל:"אתה בטוח שלא הינו צריכים לפנות שמאלה?" טיילר:"כן זה בסדר תמשיך" גל: אתה בטוח משהו לא נראה לי בסדר פה" טיילר: "תמשיך תמשיך" גל:"מתן הכנרת נעלמה לי!! איפה אנחנו?!?" טיילר:" תמשיך זה בסדר אני יודע תדרך" גל(קולט שהתחלנו לעלות לאיזה הר בכלל):"מתן אתה בטוח שלא טעינו בדרך?!!?" טיילר:"תסע זה בסדר!!" כשקלטי שהגענו לחמת גדר, עצרתי בצד ונתתי לו מכות, ואז התקשרנו לאהוד והתברר ש... כן הינו צריכים לפנות שמאלה!!!!!! נתתי לו עוד קצת מכות ודיברתי עם האוהד שיסיבר לי איך אני מגיע משם אליו, עליתי בעליות הכי מפחידות שיש(מי שרמת הגולן בטח מכיר אותם, העליות שאחרי חמת גדר) והגענו לאהוד בסוף. ואז התברר שהוא צריך לסוע לאיזה חילוץ כי איזה טמבל החליט לשקוע בבוץ...