לילדה שהייתי פעם...

lost in dreams

New member
לילדה שהייתי פעם...

אני מתגעגעת. אני מתגעגעת אליך. ולימים ההם. מתגעגעת לתמימות. לנאיביות. לחוסר ידע. ואני גם מפחדת. מפחדת מהעתיד. מהלא נודע. מפחדת ליפול. ולא להצליח לקום על רגלי. רוצה לחזור לימים ההם. לא להיות מודעת לכל הרוע והחוסר צדק בעולם. לחיות בלי דאגות. בלי אחריות. להיות ילדה. רוצה לחזור אלייך ילדה קטנה ותמימה. ילדה שהייתי פעם...

kokula79

New member
dreams dreams

בהתחלה כשקראתי חשבתי לי בלב....הנה מישהי שמבינה אותי....כמה שהייתי רוצה להיות בת 18 שוב.... רק אחרי שראיתי את הכרטיס שלך ראיתי שאת בת 18, הבנתי פתאום: תהני ממה שיש לך עכשיו כי תמיד מסתכלים על העבר במין חמימות וסלחנות. אני בת 24 ומתה לחזור לתקופה של גיל 17-18, אני בטוחה שאם אנסה להיזכר ממש בכח, בטח בגיל 18 התגעגעתי לגיל 15-16...

ה מוזה

New member
../images/Emo142.gif"כולנו ילדים של החיים "..

בכולנו ולא משנה באיזה גיל קיים הילד הפנימי , הילדה הפנימית עם התום והאמונה , עם היופי של בראשית .. הילדה שהיית לא אבדה ,לא נעלמה . היא מסתתרת לה מעבר לדאגות לאחריות ..לבגרות הזו ששמה "להיות גדולים ". כן , כילדה הבטת בעולם דרך צעיף דקיק טהור ולבן .. כשמתבגרים לאט לאט מגלים קרעים באותו הצעיף שדרכם נחשף לו העולם במערומיו .הרוע חוסר הצדק האלימות .. כילדים אנחנו עטופים בהגנה של ההורים , אם ניפול יש רשת בטחון יש יד שמחזיקה שלא נפגע ..חלק מהמסע הזה הוא ללמוד להאמין שאת אף פעם לא לבד .שאם תפלי תמיד תקומי .שאם תזדקקי ליד היא תהיה שם עבורך לאחוז בך . את הילדה שבך ..קחי עימך למסע זה הקסם האמיתי להיות ילדים של החיים .

למעלה