לייקרס VS פיניקס

rapgamer4ever

New member
נו, אז לא הבנתי מה הבעיה

איפה בדיוק טעיתי?? לא הימרתי על קליבלנד ולא אמרתי שהיא תיקח אליפות... פשוט רציתי שאושרי יזכור להחמיא לקליבלנד במידה והיא תיקח אליפות, ולא לתלות את זה בטרייד של ג'יימסון. משהו השתמע אחרת? הבנתם שאני מהמר שקליבלנד תיקח אליפות ממה שכתבתי?

go lakers go

New member
עכשיו אתה מתחכם?

לא לא הימרת על קליבלנד,אבל היה משתמע מדבריך שלברון הולך לתת תצוגות בפלייאוף כמו התצוגות שהוא נתן בעונה הסדירה...אבל זה בסדר כולנו חוץ מאושרי חשבנו כך :) רוצה אבל הימור שלך?אמרת שאין מצב שמהסדרה של מיאמי מול בוסטון תצא האלופה....

rapgamer4ever

New member
מבטיח לך שלא

ולכן גם לא זכרתי את זה. לא נכנסתי לדיון ההוא בכלל וגם לא התעסקתי ביני לבין עצמי מי הפייבוריטית. פשוט הציקו לי כבר הריבים האלה, טיפה יצאתי על אושרי ואז כשאמר שאם לברון יזכה הוא יפרגן וכו', רציתי "לודא" שיעמוד במילה שלו. אני אישית ציפיתי מפלייאוף טוב יותר מלברון אבל באמת שלא התעסקתי בסוגיית הפייבוריטית, פשוט לא השקעתי בזה מחשבה והסתכלתי על כל סדרה בנפרד. יכול להיות שאמרתי שאין מצב שמהסדרה ההיא תצא האלופה, זכורה לי התבטאות כזאת שלי על אחת הסדרות (אני באמת לא זוכר איזו). מצד שני אני מציע שתחפש ותקרא את פרוייקט הקונטנדריות שלי ומה שכתבתי על בוסטון. שם אפשר לראות התעמקות שלי בנושא ומסקנה מושכלת. אני זוכר טוב שכתבתי שהסיכוי שלה להתחבר ולשכוח מבעיות העונה הרגילה נמוך מאוד, אבל אם היא תנצח סדרה גדולה (וזה אפשרי, כך כתבתי שם) היא לא תבוא אנדרדוג מול אף אחת. כן ראיתי תסריט בו הם יעשו משהו יפה, זה לא שקברתי אותם כמו רוב החבר'ה פה. גם אמרתי כל הזמן שהם יתנו פייט אדיר לקליבלנד (ואני מודה שחשבתי שקליבלנד תנצח)- זה במקרה זכור לי. ברור שאני טועה לפעמים, פשוט בפעם הספציפית הזאת באמת שלא רמזתי לכך שקליבלנד תיקח אליפות מהסיבה הפשוטה שבאמת לא חשבתי על זה לעומק השנה. יותר מזה? אני בספק רב אם קראתי את כל הדיון שלהם על הטרייד של ג'יימסון. פשוט כי לא עניין אותי לקרוא את כולו. אני לא יודע מה השתמע מדבריי, בכל אופן לא הייתה בהם שום כוונה מעבר לכך שאושרי יזכור לפרגן ללברון אם הוא יקח אליפות. בטח שלא כוונה כאילו שהתערבתי איתו על משהו בנוגע ללברון וטעיתי כפי שהוא ציין. ככה לפחות הבנתי כשאמר לי "לא נורא, טועים". רציתי פשוט להיזכר על מה התערבתי ובמה טעיתי... מסתבר שזה קצת הרבה נופח. דבר אחרון, אני לא אמרתי לאושרי רק לזכור את מה שהוא אמר, אלא יחד עם זה לשכוח את ההערה שהערתי לו (שאם קליבלנד תיקח אליפות, הוא יגיד שזה בגלל טרייד ג'יימסון לא הוגן). האישו ממש לא היה מי תיקח אליפות, אלא שיפרגן כשצריך. וכן, אני טועה. המון. השנה אפילו יותר מתמיד. אבל הפעם אני לא מתחכם וכן איתך לגמרי.

go lakers go

New member
אני למשל אמרתי שבוסטון לוקחת גג משחק 1

מול קליבלנד.... חח,מסתבר שלא הבנתי אותך עם אושרי,תהיה רגוע :) ואני אחזור לבוסטון רגע.אם בוסטון לוקחת השנה אליפות זה אומר שהיא עברה בלי ביתיות את שלושת הפייבוריטיות הכי גדולות לטבעת - קליבלנד,אורלנדו,לייקרס(בהנחה שתעבור את פיניקס). ואם זה יקרה ובוסטון תיקח אליפות השנה שהיא עוברת כאלה 3 קבוצות ללא ביתיות אני מודיע לך חד משמעית שזו תהיה האלופה הכי חזקה בהיסטוריה של ה NBA מסקנה שניה שלי שתהיה במקרה כזה , היא שאני אפסיק לראות לחלוטין עונה סדירה ב NBA ....למה? כי לבוסטון יש העונה 17 הפסדי בית...ואם אני לא טועה מחג המולד הם במאזן שלילי... בכל מקרה אני עדיין הולך עם אורלנדו מולם.בוא נראה אם אני אצא שוב טמבל בריבוע

rapgamer4ever

New member
אממ...

לא בטוח שהיא תהיה הכי חזקה בהיסטוריה... האמת שדי בטוח שהיא לא תהיה. אבל אין ספק שהיא תעבור דרך מהקשות בהיסטוריה. היכולת שלה מול קליבלנד לדעתי אמורה להספיק לנצח כל יריבה בליגה. ב-5 מתוך 6 המשחקים היא שיחקה טוב או מצוין. מה אני חושב שיקרה מול אורלנדו? מגרד לי להמר על בוסטון ב-7 משחקים. יאללה, נזרום עם ההימור הזה. אפילו שאולי מעורב פה קצת רגש... מה אכפת לי אני לא מהמר על כסף. אני הולך על בוסטון ב-7. יש לה מצ'אפ לא רע עם אורלנדו והמומנטום איתה. המג'יק עם 14 נצחונות רצופים... שכחו מה זה להזיע. מסכים איתך לגבי העונה הסדירה ב-NBA. ב-7 השנים האחרונות, רק פעם אחת הראשונה בעונה הרגילה אכן לקחה אליפות. וכמה פעמים ה-MVP סיים כאלוף? נכון, אפס. אפילו סטטיסטית זה מעט.

go lakers go

New member
ההימור שלי לייקרס לוקחת ב 5 משחקים

לא שזה משנה לי כלייקר אם זה יהיה ב 5/6/7 , העיקר שיעברו את פיניקס. אם פיניקס תנצח זו תהיה סנסציה,לא פחות,והגמר הראשון של נאש בקריירה...

somone141

New member
קשה להמר נגד הלייקרס

או בעדה יותר מדי. כי אין לדעת באיזו מנטליות השחקנים יגיעו אחרי 0:2 ביתי.. אם הם יבואו נחושים כדי לגמור בסוויפ הם יעשו זאת, בדיוק כמו שעשו מול יוטה, שלא קבוצה פחות טובה מפיניקס. השאלה היא איך השחקנים יגיעו, מבחינה מנטאלית ופסיכולוגית, כי מבחינת יכולת אין מה להשוות. אם הלייקרס יהיו בפוקוס כל הסידרה אני מהמר על סוויפ. (שוב, אין כאן טיפת זלזול או אי הערכה לסאנס, שלא יובן כאן אחרת, אני פשוט חושב ש-LA עם השחקן הראשי והצוות פשוט טובה מדי)

Orenseg

New member
נכון שלא ראית את הסאנס בפלייאוף הזה?

הספרס שיחקו באמת טוב אבל הסאנס ידעו להתעלות ולנצח בכל מצב. תקרא מה ג'ינובילי אמר אחרי משחקים 3 ו4:
It’s really hard not only because of the fact that we are down 3-0 it’s the way that they are beating us. We couldn’t stop them and anything we tried it was a bucket for them. It was demoralizing. We are going to have to play the perfect game. In the first game we fouled too much and they were too much in transition, it was our fault. In game two, it wasn’t running but offensive rebounds. Today, we didn’t foul and Amar’e only had 7 points and they killed us anyway. That’s the tough part to shallow. We have to play 48 minutes at a great intensity without mistakes. - Game 3, Manu Ginobili They beat us in a game when Amar’e scored, when Nash would score, when Nash didn’t score, when they had less than 10 points in transition, when we didn’t turn the ball over. - Game 4, Manu Ginobili​
זו קבוצה קשוחה ואינטנסיבית עם קילר אינסטינקט שלא היה לה בעידן ד'אנטוני. היא מצאה את הדרך לנצח גם כשהפסידה בריבאונד, גם כשהפסידה בקרב הנקודות בצבע, גם כשלא השיגה נקודות במעבר, גם כשנאש שיחק קטסטרופה וגם כשאמארה לא קלע. מלבד היותה by far קבוצת ההתקפה הכי טובה בליגה, משחקים בה 8-9 שחקנים שיכולים לתפור את היריבה בערב נתון. הלייקרס הכבדים והאדישים לא בנויים להתמודד מולם ובטוח ירדמו בשמירה. אפרופו שמירה, אני לא מבין למה דווקא סטיב "רוקי בלבואה" נאש לא אמור לחגוג על דרק פישר. הסאנס משחקים באופן קבוע עם 3 שחקני קו אחורי (מתוך נאש, דראגיץ', ריץ', ברבוסה, היל, דאדלי) שיכולים להזיק ללייקרס. קובי וארטסט עוד יתמודדו עמם בהגנה, אבל על פישר-פארמר-וולטון-וויאצ'יץ' הם פשוט יחגגו.

go lakers go

New member
אם היא קבוצת ההתקפה הטובה ביותר אז היא גם

קבוצת ההגנה החלשה ביותר... בחייאת אורן,ממך אני מצפה למשהו טיפה אחרת... הם רצים כמו מטורפים וזורקים כל משחק בין 90 ל 100 זריקות אז כמובן שהם יקלעו הכי הרבה בליגה עם 110 נק' למשחק...ואחריהם גולדן עם 108 (זה אומר שלגולדן ההתקפה השניה בטיבה בליגה...?). ומכיוון שבמשחקים שלהם יש כ'כ הרבה פוזישינים אז פיניקס 4 מהסוף בליגה עם ספיגה של 105.3 נקודות למשחק... בקיצור אורן,לפיניקס אין את ההתקפה הטובה בליגה,כמו שאין לה את ההגנה החלשה בליגה.הכל מנופח אצלה לטוב ולרע בגלל השיטת משחק-לרוץ לרוץ ולרוץ ואתה חושב שהלייקרס ובעיקר קובי יגיעו אדישים לסדרת גמר מערב?אל תהיה תמים אורן...ואל תבנה על זה הסדרה הזאת לא תהיה טיול ללייקרס,בטח ובטח לא לפיניקס....

rapgamer4ever

New member
8-9 שחקנים עם פוטנציאל קליעה זה לא מרשים אותי

לדאלאס יש 10 כאלה. אני מעדיף שיהיו לי 7 שאפשר לסמוך עליהם. ונאש יחגוג על פישר כמובן, אבל הוא לא יחגוג על פישר יותר מאשר על פארקר או על אנדרה מילר. וזה בעצם מחביא את החולשה ההגנתית של פישר. החדשות הטובות שזה גם הפוך, וחוסר ההגנה של נאש תיעלם גם היא מול החדגוניות של פישר. לילה טוב, כולי תקווה (וחוסר אמונה לצערי) שפיניקס תיקח את הסדרה.

bostonForever

New member
לייקרס בחמישה

וגם זה כי אני מפרגן לפיניקס על העונה היפה שלהם עד עכשיו. לא רואה אותם מסוגלים להשיג אפילו עצירה אחת בהגנה, ועם התקפה לבד לא הולכים למכולת... כמובן שאני יותר מאשמח לטעות בסיפור הזה ושתהיה בפלייאוף המשמים הזה עוד סידרה נורמלית חוץ מזו של בוסטון-קליבלנד.

Wiiwa

New member
לי יש תחושת בטן

שקובי יקרוס בסדרה. לא יבוא לעבודה. לא יודע למה- אני אפילו די בטוח שזה יקרה. אם הם יעלו בכל זאת זה יהיה למרות קובי ולא בזכות.

bostonForever

New member
לי יש תחושת גב

שהעונה המסריחה הזו חייבת להגמר בעוד אסון ספורטיבי. אני מהמר על עליה של בוסטון לגמר מול קובי ושם בוסטון ינצחו בארבעה משחקים. דייויד סטרן יכריז על קיזוז ואז הלייקרס ינצחו בארבעה וייגמר 4:2.

DaboR zx6R

New member
פינקס ב6

קבוצה שלקחה את הספרס בסוויפ לא תפול כל כך מהר מול הלייקרס נאש הזדמנות אולי האחרונה שלו לראות טבעת לא יתן לזה לחמוק לו כל כך מהר מהידיים אני הולך נגד כל התחזיות פינקס ב6 משחקים! קובי נופל במאני טיים והולך הבייתה

EizoTop

New member
קובי זה לא לברון הוא לא יפול במאני טיים.

וגם אם הוא ימעד, הוא יקום לבד ויקפוץ יותר גבוה.

DaboR zx6R

New member
הוא כבר נפל בעבר

ויפול בעתיד אפשר לחשוב כמה פעמים לברון נפל במאני טיים בקריירה שלו אפשר להגיד שבסדרה נגד בוסטון זאת הייתה אולי הפעם הראשונה

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפציעה של ביינום מחמירה

לפי הדיווחים ולפי מה שביינום בעצמו אומר, האימונים לא עושים טוב לברך שלו והכאבים התחזקו. למרות זאת הוא מתכוון להמשיך ולשחק. אם תשאלו אותי זאת רק שאלה של זמן עד שהוא גומר את העונה באופן סופי. לפחות יהיה ללייקרס תירוץ להפסד

למעלה