מבטיח לך שלא
ולכן גם לא זכרתי את זה. לא נכנסתי לדיון ההוא בכלל וגם לא התעסקתי ביני לבין עצמי מי הפייבוריטית. פשוט הציקו לי כבר הריבים האלה, טיפה יצאתי על אושרי ואז כשאמר שאם לברון יזכה הוא יפרגן וכו', רציתי "לודא" שיעמוד במילה שלו. אני אישית ציפיתי מפלייאוף טוב יותר מלברון אבל באמת שלא התעסקתי בסוגיית הפייבוריטית, פשוט לא השקעתי בזה מחשבה והסתכלתי על כל סדרה בנפרד. יכול להיות שאמרתי שאין מצב שמהסדרה ההיא תצא האלופה, זכורה לי התבטאות כזאת שלי על אחת הסדרות (אני באמת לא זוכר איזו). מצד שני אני מציע שתחפש ותקרא את פרוייקט הקונטנדריות שלי ומה שכתבתי על בוסטון. שם אפשר לראות התעמקות שלי בנושא ומסקנה מושכלת. אני זוכר טוב שכתבתי שהסיכוי שלה להתחבר ולשכוח מבעיות העונה הרגילה נמוך מאוד, אבל אם היא תנצח סדרה גדולה (וזה אפשרי, כך כתבתי שם) היא לא תבוא אנדרדוג מול אף אחת. כן ראיתי תסריט בו הם יעשו משהו יפה, זה לא שקברתי אותם כמו רוב החבר'ה פה. גם אמרתי כל הזמן שהם יתנו פייט אדיר לקליבלנד (ואני מודה שחשבתי שקליבלנד תנצח)- זה במקרה זכור לי. ברור שאני טועה לפעמים, פשוט בפעם הספציפית הזאת באמת שלא רמזתי לכך שקליבלנד תיקח אליפות מהסיבה הפשוטה שבאמת לא חשבתי על זה לעומק השנה. יותר מזה? אני בספק רב אם קראתי את כל הדיון שלהם על הטרייד של ג'יימסון. פשוט כי לא עניין אותי לקרוא את כולו. אני לא יודע מה השתמע מדבריי, בכל אופן לא הייתה בהם שום כוונה מעבר לכך שאושרי יזכור לפרגן ללברון אם הוא יקח אליפות. בטח שלא כוונה כאילו שהתערבתי איתו על משהו בנוגע ללברון וטעיתי כפי שהוא ציין. ככה לפחות הבנתי כשאמר לי "לא נורא, טועים". רציתי פשוט להיזכר על מה התערבתי ובמה טעיתי... מסתבר שזה קצת הרבה נופח. דבר אחרון, אני לא אמרתי לאושרי רק לזכור את מה שהוא אמר, אלא יחד עם זה לשכוח את ההערה שהערתי לו (שאם קליבלנד תיקח אליפות, הוא יגיד שזה בגלל טרייד ג'יימסון לא הוגן). האישו ממש לא היה מי תיקח אליפות, אלא שיפרגן כשצריך. וכן, אני טועה. המון. השנה אפילו יותר מתמיד. אבל הפעם אני לא מתחכם וכן איתך לגמרי.