אחרי שלא נתתי לסאנס סיכוי מול סאן אנטוניו
אני מתעקש לא לתת להם סיכוי גם מול הלייקרס. אין ספק שחטפתי את הסוויפ של ס"א מול פיניקס קצת כמו סטירה בפנים, אבל אולי בטפשותי אני מסרב להתרגש. ס"א לא הצליחה להכתיב את הקצב שהיא רוצה ונראתה קצת כמו בשנה שעברה- עם תרומה התקפית משמעותית מהטריו בלבד (ג'פרסון+היל עם 22 נקודות משותפות ב-39%) ומחסור חמור בסטופר סווינגמן. אם הסדרה מתחילה עכשיו מחדש ופייטרוס משחק בספארס, אני מהמר עליהם מחדש. בקיצור- אני תולה את הסוויפ בעיקר בחוסר יכולת של סאן אנטוניו, פחות ביכולת גבוהה של פיניקס. ולגבי לייקרס- פיניקס? אני מעדיף איכות על פני כמות. ארטסט יעצור את הסטריק של ג'ייריצ', פיניקס יחליפו שומרים על קובי שאף אחד מהם לא יהיה באמת טוב, אמארה עוד צריך להוכיח רציפות בהגנה שלו ואפילו פישר לא שומר את נאש יותר גרוע מרכזים אחרים. באיזה תסריט פיניקס כן תנצח? אם כל הרעות של הלייקרס יצוצו מחדש. קובי לא יחדור ויחטיא זריקות מבחוץ בגלל האצבע, גאסול יהיה פאסיבי, לאודום יהיה קשה כל פעם להכנס לשטף הקבוצתי וכמובן הלייקרס לא יצליחו לקלוע שלשות פנויות. פה הצ'אנס של פיניקס, אני חושב שזה פחות תלוי בהם והם פשוט צריכים לדעת לנצל את זה במידה ויגיע. האם הם יצליחו? גם שאלה. כנראה שכן.