לייקרס VS פיניקס

KB248

New member
לייקרס VS פיניקס

כ"כ מחכה לסדרה הזאת איזה קלאסיקה מזכיר את עונת 2005-2006 קובי נגד רג`ה בל כל כך הרבה TRASH TALK ושהוא הפיל אותו על הריצפה ושהוא קיבל מרפק לפנים מקובי רג`ה בל לא יהיה העונה אבל בכל זאת ... http://www.youtube.com/watch?v=T6n6POS9AIM

WorldCenter

New member
הייתה סדרה גדולה

באותה שנה הסאנס היו המועמדים הבכירים לטבעת שסטיב נאש היה פשוט ענק ומסביבו היה סגל מעולה, לליקרס היה את קובי בלבד! בחמישיה אז עלו סמוש פארקר צאקי אטקינס קוואמי בראון ולמאר אודום שהיה חצי פצוע. כמו שהבנתם לא חמישיה של קבוצת פלייאוף, סמוש אחרי החוויה בלייקרס לא קיבל חוזה בשום קבוצת NBA, אטקינס המשיך להיות בNBA כשחקן עשירי, וקוואמי בראון כולם יודעים מי זה\ הספסל כלל שחקנים שאין להם מקום בבני השרון. זה נגמר ב4-3 לסאנס שקובי מנצח שם עם הבאזר את המשחק הרביעי ומנצח גם את המשחק השני אם אני לא טועה בתצוגת ענק. זה שהלייקרס בכלל הגיעו לפלייאוף במערב החזק באותם שנים צריך לזקוף הרבה לברייאנט.

KB248

New member
דווקא סמוש פארקר היה שחקן מצויין

אני לא מבין איך הוא לא שיחק מאז באף קבוצת NBA ... היה אחד השחקנים האהובים עליי באותה תקופה

WorldCenter

New member
הוא היה ברירת מחדל ממש ככה

בקבוצה הזו כל שחקן שתשים וישחק 30 דקות בממוצע יקלע לך 10 נקודות למשחק. הוא לא היה ממשומע הוא לא קיבל החלטות טובות בניהול המשחק הוא לא עשה תרגלים נכון ובעיקר במצבי לחץ פיל היה תמיד מוריד אותו לספסל בגלל קבלות החלטות שגויה. שחקן יורליג לא יותר מזה ממש לא שחקן חמישיה בקבוצה עם מסורת כמו של הלייקרס.

KB248

New member
אני לא אשכח לו תחטיפה מול נאש

שהוא חטף תכדור ואז דוון ג`ורג` במתפרצת מסר לקובי שעלה ללאיי אפ והשווה תמשחק זה היה אחד המשחקים הגדולים ביותר שראיתי ...

somone141

New member
אם שמת לב

קובי אחרי הסל ההוא הלך לסמוש ולחש לו משהו באוזן, בטח החמיא לו על על העקשנות לא לוותר לנאש. באמת היה מהלך גדול, אבל סמוש היה כזה אפס, אני זוכר כמה פעמים תפסתי עליו קריזה במהלך משחקים שזה לא ייאמן.. באמת משחק ענק, טירוף חושים! אגב, נ-ק-מ-ה! לא זוכר מתי בפעם האחרונה פגשנו אותם בסידרת פלייאוף מאז ההדחה ההיא... חייבים לפרק אותם!

somone141

New member
איזה מלך

איזה קליפ מפלצתי! מתלבט איזה קובי אני אוהב יותר - של 2006 או של היום..

somone141

New member
חחח יש לי אותו בדף הבית ../images/Emo24.gif

לדעתי אין קליפ ביוטיוב של קובי שאני לא מכיר, נראה אותך!
זה קליפ יפה ב-HD - http://www.youtube.com/watch?v=33TdL_2X2yQ הקרוסאובר מול פילי הרג אותי..... דממממממ

rapgamer4ever

New member
אחרי שלא נתתי לסאנס סיכוי מול סאן אנטוניו

אני מתעקש לא לתת להם סיכוי גם מול הלייקרס. אין ספק שחטפתי את הסוויפ של ס"א מול פיניקס קצת כמו סטירה בפנים, אבל אולי בטפשותי אני מסרב להתרגש. ס"א לא הצליחה להכתיב את הקצב שהיא רוצה ונראתה קצת כמו בשנה שעברה- עם תרומה התקפית משמעותית מהטריו בלבד (ג'פרסון+היל עם 22 נקודות משותפות ב-39%) ומחסור חמור בסטופר סווינגמן. אם הסדרה מתחילה עכשיו מחדש ופייטרוס משחק בספארס, אני מהמר עליהם מחדש. בקיצור- אני תולה את הסוויפ בעיקר בחוסר יכולת של סאן אנטוניו, פחות ביכולת גבוהה של פיניקס. ולגבי לייקרס- פיניקס? אני מעדיף איכות על פני כמות. ארטסט יעצור את הסטריק של ג'ייריצ', פיניקס יחליפו שומרים על קובי שאף אחד מהם לא יהיה באמת טוב, אמארה עוד צריך להוכיח רציפות בהגנה שלו ואפילו פישר לא שומר את נאש יותר גרוע מרכזים אחרים. באיזה תסריט פיניקס כן תנצח? אם כל הרעות של הלייקרס יצוצו מחדש. קובי לא יחדור ויחטיא זריקות מבחוץ בגלל האצבע, גאסול יהיה פאסיבי, לאודום יהיה קשה כל פעם להכנס לשטף הקבוצתי וכמובן הלייקרס לא יצליחו לקלוע שלשות פנויות. פה הצ'אנס של פיניקס, אני חושב שזה פחות תלוי בהם והם פשוט צריכים לדעת לנצל את זה במידה ויגיע. האם הם יצליחו? גם שאלה. כנראה שכן.

somone141

New member
איפה ה'תזכור' שלך לגבי לברון לא מזמן? ../images/Emo13.gif

אני עדיין זוכר חחח..... סתם סתם, קורה שטועים אחי.

rapgamer4ever

New member
ברור שקורה שטועים

עם הנסיון שלך אתה אמור כבר לדעת את זה
אני אשמח אם תזכיר לי את ה"תזכור" שלי, יש לי כמה כאלה ומסתבר שזו בדיוק הסיבה שאני מבקש שיזכרו בשבילי, אני מתקשה בזה. מה אמרתי לגבי לברון לא מזמן?

somone141

New member
תודה אור

טעיתי רק באוקלהומה ופיניקס, שבתחילת העונה האחת לא ביצעה שינויים מיוחדים אחרי עונה בה סיימה עם מאזן פח, והשניה נראיתה מרוסקת אחרי שלא הגיעה לפלייאוף, עם אמרה אחרי ניתוחים ונאש מבוגר בעוד שנה. מה לא הגיוני בהימורים האלה? להמר שקליבלנד תיקח אליפות זה להתעלם מהמציאות. הקבוצה הזו לא הוכיחה שום עליונות במעמדים הגדולים של הפלייאוף, כולל השחקן המרכזי שלה, ויש את הלייקרס האלופה, עם השחקן הכי טוב והצוות הכי טוב. חשבתי שהעונה שעברה תעורר אצלך משהו, אור, אבל זה לא קרה. תמשיך להמר על קליבלנד גם בעונה הבאה.. עד עכשיו זה עובד מצוין.

go lakers go

New member
בהימורים אין היגיון,ומי שלא עושה לא טועה

טעית בענק (כמוני) על דטרויט,על הת'אנדר אמרת שהם הקבוצה החלשה בליגה,אני יכול להמשיך עד מחר....עזוב גבר :) ושוב כולם הימרו על קליבלנד! כל הליינים ובתי ההימורים הלכו עליהם בענק,ותאמין לי שהם מבינים יותר מכולם! אף אחד לא ניחש שאחרי עונה סדירה כזו של לברון הוא ישלשל במכנסיים נגד בוסטון. קבל לדוגמה את ההימור של הפאנל של ESPN בסדרה קליבלנד VS בוסטון .....כולם נפלו!!!

somone141

New member
דטרויט סבלה מעונת פציעות גדולה

בהרכב מלא אין לי ספק שהם היו בפלייאוף. לתאנדר היה מאזן בין הגרועים בליגה אשתקד, והם לא עשו שינוי מיוחד, זה לא הימור הגיוני להניח שהם יהיו הכי חלשים בליגה? מי ציפה בכלל לפריצה כזו של ווסטברוק (ציפו, אבל בטח שלא ברמה הזן), או לעבודה כזו גדולה של אחד כמו ברוקס (WTF? מי זה ברוקס ומה הוא עשה בקריירת האימון שלו?) לא צדקתי לגבי ממפיס? אף אחד לא ספר אותם פה. ניבאו להם 25 ניצחונות בקושי והם ניצחו 40. אמנם פלייאוף הם לא עשו, אבל התפיסה שלי לגבם הייתה נכונה. תמשיך עד מחר אחי, יש לי תשובה לכל דבר

rapgamer4ever

New member
תשובות זה אחלה

וגם ההגיון שלך מאחורי (רוב) ההימורים שלך הוא אחלה. אבל בכל ההימורים האלה טעית. אפילו שברור לי שיש מאחוריהם הגיון. ולא, לא צדקת לגבי ממפיס. אני ירדתי עליהם חזק וטעיתי, אתה אמרת שיעשו 50 נצחונות ופלייאוף וגם טעית. כי הם גם לא היו בפלייאוף וגם לא בדיוק עשו 48 נצחונות. והפציעות של דטרויט בעיני נראה תירוץ. כי מראש הם לא הרשימו אותי בעודם בריאים. הימור זה הימור וצריך להתמודד עם התוצאות וגם עם הטעויות
כולם לפעמים צודקים ולפעמים טועים. אגב ההימורים שלך השנה בגדול באמת היו טובים. אבל זה לא משנה, גם לטעויות שלי יש תשובות, הגיון והסברים... אחרת מראש לא הייתי מנחש כך.

somone141

New member
הם חיפשו אלטרנטיבה להיאחז בה - שחקן וקבוצה

השליטה של קובי והלייקרס מתסכלת אותם. (חוץ מרוז ולייגלר אני לא לוקח אף אחד ברצינות)

למעלה