לייקרס - דנבר

Krit123

Well-known member
tale of two halfs. בראשונה תקפנו את ריבאונד ההתקפה (כאמור עושים זאת במכוון בעונה), עזר לנו להשאיר פוזשנים בחיים, להימנע מהתקפות מעבר שלהם ופשוט לשים נקודות קלות על הלוח. מאלון פתח עם גרין במשבצת של גרנט על מנת להשתוות אליהם בסייז והוא היה מצוין, אחרים הוסיפו קליעה מבחוץ(הכדור זז), מוריס היה מעולה מהספסל כרגיל ועזר לשמור על היתרון. אפשר לציין מחצית מנומנמת של איידי.

ברבע השלישי המשחק התהפך כי הם החליטו שהם בהתקפת מעבר נצחית ויצאו מהר גם אחרי סלים שקלענו, כפו קצב שלא היינו מסוגלים לעמוד בו מבלי לבצע טעויות הגנתיות או עבירות מיותרות (הגיעו לבונוס באותו רבע והענישו). ג'וקר קיבל 2 רכות מהשופטים וירד מוקדם מה שרק העצים את הריצה שלהם. השיגו למעשה שליטה על המשחק ולא הסתכלו לאחור. הורטון-טאקר הלך לסל בכל הזדמנות, שרודר והארל היו טובים. היו צריכים ללכת על האחרון יותר כשחלק את הפרקט עם יוקיץ'.
עוד הערה על ל"א, שיחקנו מעט אזורית וחייב לציין שקארוסו הוא פשוט זהב מול אזורית, לא מפסיק לזוז מבצע חסימות בלי כדור, עושה מה שאפשר.
חששנו לתקוף את ריבאונד ההתקפה בידיעה שאולי נפקיר את ההגנה, והמאבקים הפכו לעבירות או החטאות. איבודי הכדור התחילו להעירם, סיימנו עם יחס אב'-אס' של 19-15...
מורי היה ממש טוב, למרות שהיה צריך לעבוד קשה מידי בשביל מה שהשיג. התקררנו בהמשך, בעיקר מילסאפ וברטון שלא פגעו בכלום. אין קבוצה שיודעת לצופף כמו הלייקרס, פשוט לא הצלחנו להכיל יום קליעה חלש ועדיין להגיע לטבעת.

ג'וקר היה די חלש, אני אומר לכם, משהו קרה עם המיד-ריינג', אני לא אומר סתם. לא מתיימר לדעת בדיוק, פשוט הוא לא זרק אחד נקי שתי משחקים והדבר היחיד ששמתי לב אליו הוא שהשומר משנה או מקצין את עמידת המוצא ככה שרגל ויד ימין ממש בחוץ על מנת להפריע למבט. כנראה מהמרים על יתרון אתלטיות כי הם מעניקים יתרון יחסי בחדירה לסל או אם ג'וקר פשוט ילך לפוסט אפ, אבל ככה הם מאטים את קצב המשחק שלנו ומביאים עזרה בפנים. בקיצור יותר קל להתמודד אתו ככה, כשאתה מכתיב את המהלך. בשלב מסוים דיוויס עמד כל כך קרוב שיוקיץ' נתן לו באמפ והלך לסטפ-באק שנכנס, פשוט זריקה קשה מאוד שאתה לא רוצה להתרגל אליה. אולי הוא צריך להרים טלפון לדירק.

Krit123

Well-known member
עוד טיפה
היה את הדאנק הזה של מורי שדפקתי בו צרחה
-לברון סיים עם טריפל דאבל אגב
-רציתי לקבל יותר ממייקל פורטר ג'וניור שסיים ערב נדדדדדדיר עם 0-4 לשלוש.

Rapgamer

Well-known member
ניצחון מרשים של הלייקרס
קיבלנו משחק פלייאוף בתחילת פברואר. אני הייתי מגדיר את החצי השני של המשחק מאמצע הרבע השני למעשה, בו הלייקרס רשמו את הדקות ההגנתיות הכי מרשימות שראיתי מהם העונה. ההפרש עוד לא הצטמצם באותו שלב כי הם החטיאו מבטים יחסית טובים ואתם קלעתם כמה קשים, אבל בהחלט חשבתי לעצמי "וואו דנבר האלה for real, עדיין מובילים בהפרש יפה על הלייקרס שמשחקת בעוצמה מקסימלית". אז זה לא נמשך עוד הרבה ובמחצית השנייה חנקו אתכם על 35 נקודות במחצית.
ניצחון מאוד מרשים של הלייקרס שמבחינתי ממחיש את החוזק שלהם בהשוואה לעונה שעברה. אם אני משחק נגד הלייקרס אני קונה 40 נקודות משותפות של לברון ודיוויס מבלי לחשוב פעמיים. אבל שרודר היה בולדוג בשני צדי המגרש, משחק פנטסטי שלו, הוא ממש מתפתח לכדי סטופר הגנתי. הורטון-טאקר גם במשחק גדול והארל עשה את שלו, גם היה לו קצת מזל בפוזשנים נגד הג'וקר שיוקיץ' הגיע למבטים שלו והחטיא.
בכל אופן הגנה סופר מרשימה של הלייקרס. הם לא נתנו ליוקיץ' פיק אנד פופ (אפס זריקות משלוש במשחק) אלא עשו סוויץ', כשניסה לתקוף את המיסמאץ' הביאו שמירה כפולה. עד כאן הכל סטנדרטי, אלא שהרוטציות שלהם ב-scramble mode היו מאוד מדויקות ומרשימות, אתלטים שסוגרים חזק את הקלעים. זה בדיוק הההבדל בין מסירה פשוטה של יוקיץ' מהפוסט לסט שוט של 40%, לבין מספר מסירות שמסתיימות במבט של מילסאפ/ג'מייקל שבדיוק זזו לספוט חדש לקבל את הכדור, בסוף שעון, מול שחקן שסוגר עליהם, מבטים של 30% במקרה הטוב.

עוד משהו ששמתי לב בקטנה, ברבע הראשון כשלברון עירב את יוקיץ' בפיק אנד רול עשיתם סוויץ' ולמעשה נתתם ללברו ןלתקוף אותו באחד על אחד מה שהסתיים בלייאפים קלים. בהמשך כבר נאבקתם יותר בחסימות.
הלייקרס ניצחו ב-20 הפרש משחק שבו שתי הקבוצות קלעו כמעט אותו דבר משלוש, זה גם נתון שמעיד על דומיננטיות מבחינתי.

Krit123

Well-known member
ניצחון מרשים של הלייקרס
קיבלנו משחק פלייאוף בתחילת פברואר. אני הייתי מגדיר את החצי השני של המשחק מאמצע הרבע השני למעשה, בו הלייקרס רשמו את הדקות ההגנתיות הכי מרשימות שראיתי מהם העונה. ההפרש עוד לא הצטמצם באותו שלב כי הם החטיאו מבטים יחסית טובים ואתם קלעתם כמה קשים, אבל בהחלט חשבתי לעצמי "וואו דנבר האלה for real, עדיין מובילים בהפרש יפה על הלייקרס שמשחקת בעוצמה מקסימלית". אז זה לא נמשך עוד הרבה ובמחצית השנייה חנקו אתכם על 35 נקודות במחצית.
ניצחון מאוד מרשים של הלייקרס שמבחינתי ממחיש את החוזק שלהם בהשוואה לעונה שעברה. אם אני משחק נגד הלייקרס אני קונה 40 נקודות משותפות של לברון ודיוויס מבלי לחשוב פעמיים. אבל שרודר היה בולדוג בשני צדי המגרש, משחק פנטסטי שלו, הוא ממש מתפתח לכדי סטופר הגנתי. הורטון-טאקר גם במשחק גדול והארל עשה את שלו, גם היה לו קצת מזל בפוזשנים נגד הג'וקר שיוקיץ' הגיע למבטים שלו והחטיא.
בכל אופן הגנה סופר מרשימה של הלייקרס. הם לא נתנו ליוקיץ' פיק אנד פופ (אפס זריקות משלוש במשחק) אלא עשו סוויץ', כשניסה לתקוף את המיסמאץ' הביאו שמירה כפולה. עד כאן הכל סטנדרטי, אלא שהרוטציות שלהם ב-scramble mode היו מאוד מדויקות ומרשימות, אתלטים שסוגרים חזק את הקלעים. זה בדיוק הההבדל בין מסירה פשוטה של יוקיץ' מהפוסט לסט שוט של 40%, לבין מספר מסירות שמסתיימות במבט של מילסאפ/ג'מייקל שבדיוק זזו לספוט חדש לקבל את הכדור, בסוף שעון, מול שחקן שסוגר עליהם, מבטים של 30% במקרה הטוב.

עוד משהו ששמתי לב בקטנה, ברבע הראשון כשלברון עירב את יוקיץ' בפיק אנד רול עשיתם סוויץ' ולמעשה נתתם ללברו ןלתקוף אותו באחד על אחד מה שהסתיים בלייאפים קלים. בהמשך כבר נאבקתם יותר בחסימות.
הלייקרס ניצחו ב-20 הפרש משחק שבו שתי הקבוצות קלעו כמעט אותו דבר משלוש, זה גם נתון שמעיד על דומיננטיות מבחינתי.
מסכים, הם הלכו על אסטרטגיה דומה בפלייאוף. לקחת את הקליעה מהג'וקר באמצעות חילוף אוטומטי, רק שאז אם אני זוכר נכון הם הביאו פחות עזרה. אני מצפה שהאחרים ירימו את הכפפה וילמדו איך לתקוף את ה-closeout, למרות שקל להגיד, הרכב של מילסאפ וגרין (גם אילוץ שהלייקרס כפו עלינו) לא בנוי לכך. ציפיתי ליותר ממייקל פורטר ג'וניור שהיה מאכזב, הוא מועמד מוביל לקלוע את אותם המבטים הפחות נוחים מחוץ לקשת ולתקוף את הסל כשיוצאים אליו.

ליוקיץ' יש הרגל ממש מפגר בקטע לא אופייני כל פעם כשהוא נתקע בחילוף על שחקן חוץ, הוא עושה כל מיני הטעיות של reach לכדור כאילו זה סיף פתאום, הוא גם ככה בנחיתות מובילית אז זה לגמרי שובר את הסיכוי שלו להצליח לעמוד מול היריב ולקחת ממנו נתיב לסל מידי פעם. אני חושב שברבע הראשון היה ניסיון לגרום ללברון לזרוק מבחוץ או משהו.

Rapgamer

Well-known member
מסכים, הם הלכו על אסטרטגיה דומה בפלייאוף. לקחת את הקליעה מהג'וקר באמצעות חילוף אוטומטי, רק שאז אם אני זוכר נכון הם הביאו פחות עזרה. אני מצפה שהאחרים ירימו את הכפפה וילמדו איך לתקוף את ה-closeout, למרות שקל להגיד, הרכב של מילסאפ וגרין (גם אילוץ שהלייקרס כפו עלינו) לא בנוי לכך. ציפיתי ליותר ממייקל פורטר ג'וניור שהיה מאכזב, הוא מועמד מוביל לקלוע את אותם המבטים הפחות נוחים מחוץ לקשת ולתקוף את הסל כשיוצאים אליו.

ליוקיץ' יש הרגל ממש מפגר בקטע לא אופייני כל פעם כשהוא נתקע בחילוף על שחקן חוץ, הוא עושה כל מיני הטעיות של reach לכדור כאילו זה סיף פתאום, הוא גם ככה בנחיתות מובילית אז זה לגמרי שובר את הסיכוי שלו להצליח לעמוד מול היריב ולקחת ממנו נתיב לסל מידי פעם. אני חושב שברבע הראשון היה ניסיון לגרום ללברון לזרוק מבחוץ או משהו.
כן MPJ יכול היה לתת יותר. הוא באמת היה טוב במחצית הראשונה. בכל אופן בתמונה הכוללת הסכמה ההגנתית הזאת של הלייקרס עובדת. צריך רמה גבוהה של יכולת, של מאמץ ושל כימיה קבוצתית כדי להוציא אותה לפועל היטב.

למעלה