ליין שנות השמונים!!!!

DGL242

New member
תרגיש טוב, הנה משהו שישפר לך את

ההרגשה
Music For The Massess Remixes Black Celebration Remixes Spesk & Spell Remixes Construction Time Again Remixes A Broken Frame Remixes Violator 2000 Remixes OMD Special Remixes אני אשלח לך את זה לעבודה​

alpha80

New member
תודה... ו...

תבואי לומר מזל טוב, יא סנובית...

Bavmorda

New member
../images/Emo12.gif - סליחה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ומה איתי
אז מה אם נכנסתי לפורום רק בגלל דביקולינס (הנה הדם עולה בראש של מירוש, ראיתָ
)... DM הם הלהקה שאני הכי אוהבת. (אולי NA ?) אני רוצה
(
בבקשה....) BAV.

alpha80

New member
סבבה. אתה 100%. 78+22 זה 100

לדעתך מיקסים זה פוזה? למקסס נכון ויפה בין שיר לשיר זה פוזה? למקסס נכון ביט על ביט זה שואו? סטים של תקליטן זה שואו ופוזה? וגם אני דיברתי על מקור ולא על רמיקסים, ותתפלא, אבל יש ה-מון להיטי אייטיז שאפשר לעשות מהם סט, בלי פוזה, ובלי שואו, של כמה שעות טובות ולמקסס ביט לביט. ואני לא מדבר על סט רק של היי אנרג'י או סט רק של איטלו או כל סגנון שכל השירים פחות או יותר יושבים על אותו ביט. תקשיב פעם לשעה מדגמית של בן ליברנד למשל, איך תוך שעה הוא עובר מ-100BPM ל-130BPM ואתה אפילו לא מרגיש שהקצב עלה. זה נקרא "סט". זה לא "פוזה".

zombi78

New member
78+22 זה 100

תבין שלא תחשוב חלילה שבאתי להשמיץ את התקליטנים המוכרים שעובדים קשה ונותנים את הכל ויושבים ימים כדי ליצור מיקסוסים וסטים אבל בינינו כמה כבר כאלה נתקלתי במסיבות שבמקום ליפות את המוזיקה הם הורסים אותה וזה חבל. גם אני אוהב הופעות של די-ג'יים ידועים וגם אני מעדיף להיות במסיבה שמתקלט די ג'י ידוע ועשה עבודה קשה כדי להרים ערב נהדר, כבודם במקומם מונח ואני קטן לעומתם. אני מדבר על אנשים פה בארץ שקוראים לעצמם תקליטנים שהם מנגנים מוזיקה ומשנים את הביטים ועושים אפקטים ולדעתי הם לא קרובים לרמה של המקצוענים וכאלה יש הרבה בארץ, אבל הם עוד ישתפרו אני מאמין. אני מדבר כרגע על מסיבות בבארים שדי-ג'י מקצועי מן הסתם לא יגיע לתקלט וזה כרגע מה שיש אז לפחות נהנה ממה שיש, מה לא? 22+78 זה100........ציון: 98 (לא שמת שווה(=)

alpha80

New member
אפשרופו - תתפלא אבל ראיתי גם

כאלה שבאמת עושים פוזה ושים סט מוכן ועושים בכאילו. אותם בכלל צריך לשים מול כיתת יורים. ודי ג'יי מקצועי לא יגיע לתקלט בבארים כי בארים לא רוצים תקליטנים מקצועיים. הם רוצים לשלם גרושים ולקבל מליון דולר. נכון... תהנו...
נו... מה כתבתי... 78 ו-22 זה 100... גרמת לי כבר לקחת מחשבון ולבדוק אם לא טעיתי...

alpha80

New member
לא יודע מה זה • אפשרופו ../images/Emo67.gif

אולי אפרופו יא אהבל?

DGL242

New member
זומבי לתשומת לבך

אולי MP3 זו המצאה אדירה, אבל היא לא מיועדת לדיסקוטק. אקוסטיקה וסאונד לא עולים בקנה אחד עם MP3. בדיסקוטקים הטובים בעולם מושקעים מיליונים של דולרים במערכות ואנשי סאונד, בשביל מה בשביל שינגנו MP3. תקליטן מקצועי שמחזיק מעצמו יודע שעל סאונד לא מתפשרים נקודה!!! נכון כמות המוזיקה שנושא איתו תקליטן לא משקפת את היכולת הטכנית שלו, אבל היא בהחלט מעשירה את התקליטיה שלו וזה חשוב. מה הכוונה :"זה נכון שזה לא נראה טוב שהתקליטן משתמש ב-MP3 מכיוון שלא נראה אותו פועל ומתקלט"......***What The F??? קודם כל MP3 שומעים ולא רואים, למה בקבצי MP3 (מומרים) אין אפשרות לבצע קרוסים? נכון אמרת, תקליטן חייב לדעת את הקהל

zombi78

New member
DGL242 ...

בוא נעשה סדר בבלאגן. ראשית כל, כל הנושא שנפתח על ה-MP3 היה לגבי המסיבה של TALIA22BAR שהוא מתקלט עם הפורמט הזה ובלה בלה.... אני מסכים איתך שמסיבות ענק בדיסקוטים הם הפקה אדירה והשקעה יקרה מדי אבל בינינו בארץ עדיין לא נתקלתי בהשקעות כאלו אדירות (אולי באשמתי שלא שמעתי עליהם) אבל זאת לא הנקודה אני אומר שאם מישהו עומד לתקלט עם מה שיש לו אז דהיינו, כל הכבוד על הרצון והנחישות ולמה שלא נתמוך בו במקום ללעוג הרי כולנו באותו פורום ואני לא יתחיל להרצות על זה שוב. אז אם זה מה שיש לו וזה מה שהוא מציע אז סבבה נהנה גם מזה (מי שיגיע כמובן) שנית כל התכוונתי ל"פועל ומתקלט" זה על הביצוע של החלפת תקליטים או דיסקים ותזוזות וכו' שדי ג'י אמפי לרוב יושב ומשמיע את החומר שלו.

alpha80

New member
כל השיחה היא כרגע באופן כללי

ולא כדי להשמיץ ולפגוע באף אחד, אז בואו קודם כל נבהיר את זה. ברור שכל הכבוד על הרצון והנחישות והיוזמה וכל הכבוד, ברצינות. היות וטליה הוא לא היחיד שעובד כך, (לו עוד יש לגיטימציה מסויימת כי זה בר ולא מועדון, לא רק שלא מצריך, אלא גם לא מאפשר פיזית בגלל מגבלות כאלה ואחרות לעבוד בצורה מקצועית) כל הויכוח הזה התעורר. זה לא משנה אם תקליטן "עומד" או "יושב", כי מיקסים טובים אפשר לעשות גם בישיבה. לא זו הנקודה. ולא צריך לזוז ולהשתולל על הפטיפונים ו/או הקומפקטים כדי שיראו שהוא עובד. די ג'יי MP הוא לא תקליטן. הוא בחור שמשמיע מוסיקה. בשביל לתקלט MP3 לא צריך בנאדם שיעשה את זה.

למעלה