חחח
עם כל הכבוד, אני לא מקבל שום אחוזים, אני פשוט אוהב את שנות השמונים ולא אוהב דיג'יים מסויימים שמתקלטים שנות השמונים ואין להם הבנה בסיסית ושמבקשים מהם שירים "לא מוכרים" של מידנייט אויל, סימפ למיינדס, או סאונדטרקס כמו "פוטלוס" או "הסיפור שלא נגמר" אז או שאין להם מושג מי הלהקות האלה או שהם תוקעים מיקס מזוויע של תהילה או ספינת האהבה וכו'... אז עם כל הכבוד אל תמהר לשפוט אותי. בנוגע להזמנה, זה שאין לי הזמנה זה לא אומר כלום על הרמה שתהיה - מה קשור? זה שאין הזמנה יוקרתית או כל מיני קישוטים ושטויות אין לזה קשר למוזיקה האיכותית שתהיה. מי שבאמת מבין ואוהב את המוזיקה לא צריך ראוותנות כמה הזמנות מסוגננות. ואין מספיק מסיבות שנות ה-80 אמיתיות, לא בתכלת ולא בממד החמישי וכו'... אם כבר משמיעים אייטיז אז חלק מהשירים עושים כדי "לעדכן" אותם במיקסים ולא, בריטני לא משנות השמונים... (ירון אשבל, לתשומת לבך) אז אני ממליץ לכם לבוא, הכניסה בחינם והמוזיקה מעולה! דוראן דוראן, וואהם, אלפאוויל, סימפל מיינדס, סנדרה, דפש מוד, אליס קופר, מודרן טוקינג, גריז, מדונה, מייקל ג'קסון, דיוויד בואי, מידנייט אויל וכל החבר'ה הבאמת טובים של האייטיז! המקום הוא הדרים בר באלנבי 31 (מול הג'ויס, למי שמכיר) ליד בן יהודה. יום שני 22:00