ליין שנות השמונים!!!!

talya22bar

New member
ליין שנות השמונים!!!!

מיום שני ה-21.11 ליין מסיבות שנות השמונים עם המוזיקה הבאמת טובה של שנות השמונים, הלהיטים הגדולים ביותר! אלנבי 31, "דרים בר", החל משעה 22:00. 22:00- 23:00 האפי האואר! הכניסה בחינם!!!! בואו בהמוניכם!!!!

talya22bar

New member
שמים גלגלצ?

אני לא יודע עם מי יש לי ה"כבוד" אבל למקרה שלא שמת לב בגלגלצ לא משמיעים רק אייטיז... ובגלל אנשים כמוך אין כמעט אייטיז טוב במועדונים ושומעים את ה"מוזיקה" המגעילה של הראפ, טראנס, דאנס, אסיד וכו'... במקום שתצאו מהבית למקומות ששומעים אייטיז ותחייו את שנות השמונים העליזות, אתם מתבכיינים כאן בפורום על זה שאין אייטיז. חשבתי שזה פורום לאוהבי אייטיז, אז אם מישהו מכם באמת אוהב אייטיז, אתם מוזמנים לפתיחת הליין ובאחריותי שלא תצטערו! המוזיקה תהיה פיצוץ!!!!

alpha80

New member
למה ההתנפלות?? מה קרה?...

בגלל שמישהו צחק ששמים גלגלץ? מישהו אמר לך שאנחנו לא יוצאים? יש פה בני 40 שיוצאים יותר מבני 20 כמוך, ואף אחד לא התבכיין פה שאין אייטיז, כי יש ימבה אייטיז וימבה ליינים של אייטיז. ואת לא ענית לי על השאלה שלי , והתכוונתי ברצינות, מי מתקלט שם.

greenzg

New member
בגלל אנשים כמוני ?

אני חייב לך משהו ? אני מקבל אחוזים מהיח"צנות שלך ? אז בואי אני אלמד אותך פרק ביחצנות וקד"מ : נמצאים פה אנשים מכובדים ומביני עניין במוסיקה אז תתני את כל הפרטים: מי התקליטן, איזה סוג מוסיקה (יורופופ, דארק, ניווויב, עברי, איטלודיסקו) , כמה עולה כניסה ועוד. דבר שני תצרפי הזמנה (אם אין לכם זה אומר הכל על הרמה) לא תזיק גם מפה על ההזמנה ודבר אחרון- קצת נימוסין ! את נכנסת "לבית" לא שלך אז קצת כבוד. זהו, זהו שיעור הבסיס, אם תרצי עוד אני אפרסם מועד יותר מאוחר

DGL242

New member
ואוו ../images/Emo178.gif גרינזג להכנס לפה שלך צר

יך
אל יעצבנני

DGL242

New member
הצלחתי לברר מי התקליטן

Mike Platinas, אני מגיע......זה כדאי (ירון פאר)

talya22bar

New member
חחח

עם כל הכבוד, אני לא מקבל שום אחוזים, אני פשוט אוהב את שנות השמונים ולא אוהב דיג'יים מסויימים שמתקלטים שנות השמונים ואין להם הבנה בסיסית ושמבקשים מהם שירים "לא מוכרים" של מידנייט אויל, סימפ למיינדס, או סאונדטרקס כמו "פוטלוס" או "הסיפור שלא נגמר" אז או שאין להם מושג מי הלהקות האלה או שהם תוקעים מיקס מזוויע של תהילה או ספינת האהבה וכו'... אז עם כל הכבוד אל תמהר לשפוט אותי. בנוגע להזמנה, זה שאין לי הזמנה זה לא אומר כלום על הרמה שתהיה - מה קשור? זה שאין הזמנה יוקרתית או כל מיני קישוטים ושטויות אין לזה קשר למוזיקה האיכותית שתהיה. מי שבאמת מבין ואוהב את המוזיקה לא צריך ראוותנות כמה הזמנות מסוגננות. ואין מספיק מסיבות שנות ה-80 אמיתיות, לא בתכלת ולא בממד החמישי וכו'... אם כבר משמיעים אייטיז אז חלק מהשירים עושים כדי "לעדכן" אותם במיקסים ולא, בריטני לא משנות השמונים... (ירון אשבל, לתשומת לבך) אז אני ממליץ לכם לבוא, הכניסה בחינם והמוזיקה מעולה! דוראן דוראן, וואהם, אלפאוויל, סימפל מיינדס, סנדרה, דפש מוד, אליס קופר, מודרן טוקינג, גריז, מדונה, מייקל ג'קסון, דיוויד בואי, מידנייט אויל וכל החבר'ה הבאמת טובים של האייטיז! המקום הוא הדרים בר באלנבי 31 (מול הג'ויס, למי שמכיר) ליד בן יהודה. יום שני 22:00

alpha80

New member
זה צמוד ל"שטיק", לא?

ועוד לא אמרת לי מי הדי ג'יי... סוד?.... ואגב... גריז זה לא אייטיז... אבל למה להיות קטנוניים, הא?..

talya22bar

New member
כן!

ידוע שגריז זה לא אייטיז, אבל בכל זאת... כן, השטיק ז"ל כעת נקרא טרנטולה) הוא באלנבי 29. אני הדי ג'יי - באמצעות MP3, אני אמנם לא מפורסם הוא שם גדול, אבל תאמין לי שלא תתחרט אם תבוא.

alpha80

New member
"ידוע שגריז זה לא אייטיז, אבל בכל זאת

??.. עכשיו היפלת את עצמך. מצד אחד אתה צוחק על ירון אשבל על מה שהוא מנגן, מצד שני אתה מנגן את "גריז" ו"רומז" שזה "עובר" ערב של אייטיז. למה עובר? כי הקהל מטומטם ולא מבין?... או שהדי ג'יי רוצה לחפף? זאת הבעיה, שכל מי שרוצה להיות היום די ג'יי, עם כמה אם פי 3, הוא די ג'יי. ולא משנה כמה אם פי 3 יש לך.

sandbird4

New member
אישית אני לא מת על כל ה-DJים ש....

שמסתובבים עם MP3ים שהם הורידו מהאינטרנט וכל אחד מהם באיכות אחרת. כמובן שיש גם כאלה שהכינו בעצמם את ה-MP3ים שלהם והאיכות ברמה טובה, אבל רובם לצערינו שייכים לקבוצה הראשונה.

talya22bar

New member
המוזיקה היא הכול!

כן, אבל לפחות אני שם שירים שכל אחד מקפיץ את הקהל ולא שירים מפגרים. ואני גם מכיר להקות אנונימיות כמו סימפל מיינדס וכו' אז תירגע ותפסיק להתהדר במכשירים מתוחכמים - מה שחשוב באמת הוא המוזיקה והאהבה למוזיקה ולא הכלים היקרים וההזמנות המעוצבות. אז כל הדיג'איים האלה שכשמבקשים מהם שירים והם ממרומי התנשאותם או שלא מכירים את השיר או הלהקה או שאולי ישמיעו אותו עוד שנה אחרי שתתייבש תרגיעו. במסיבה אצלנו תבקשו - תיענו מייד ולא נייבש אתכם! המוזיקה היא הכול!!!!

talya22bar

New member
רגע

תן לי להירגע מהבדיחה המדהימה שבטח לקח לך המון זמן לחשוב עליה. אבל הרבה דיג'איים אין להם מושג מאייטיז ואני מדבר על דיג'איים מפורסמים! אז עם כל הכבוד, מר סטאנדאפיסט, אולי תרגיע ותבין שהפרנסה שלך לא בסכנה ותן ליהנות מהמוזיקה, טוב?

iggygoldie

New member
טליה באת לפרסם מסיבה מה הכעס?

את לא מכירה פה אף אחד וכבר זורקת כל מיני סטיגמות על די ג'יים ומסיבות. כולם כאן בעד מסיבות אייטיז איכותיות בדיוק כמוך, וכולם כאן מכירים את Simple Minds, ואת במקום להסתכל על המכנה המשותף מחפשת לריב וחבל כי פה הדבר האחרון שעושים זה לריב. תנשמי עמוק, תתרווחי לך על הכיסא, תחייכי... אני רק רואה את הסיפרה 8 כבר אני נהיה מסטול :)

greenzg

New member
אני אתקן את שניכם

1- טליה היא לא אישה 2- אני לא DJ ושאלה, למה אתה חושב שאני צוחק כשאני שואל על סימפל מיינדס?

למעלה