לייל אהבה........

לייל אהבה........

אני ואתה... אתה ואני... מתחת לכיפת השמיים.. שמלאים בכוכבים...... מביטים לעבר הגלים.... מן קסם של אהבה נמצא באוויר.... מביט אתה אל תוך עיניי... מביטה אני עמוק לתוך עינייך. ורואה את האהבה והתשוקה.... מתקרבת אט אט אליך..... מתקרבת כדי לחוש את שפתייך.... ואז הנשיקה המושלמת .... אני בתוך זרועותייך .... ומרגישה בטוחה..... נשיקה ארוכה ..שממשיכה...... זה הלילה ...אני בטוחה. הלילה שלנו......

streak

New member
חוקררררררררררררררררררררררתת

אוף תפסיקי אנלא עומד בזה <יושב מול המסך> אם תמשיכי כך אני אחטוף אותך דרך המסך וואוו חוקרת תמשיכי להרגיש כך ןהלוואי עלי שלך תמיד סטריק

לך סטריק.....

להפסיק מה????????
ואווווו לחטוף???? ממש כמו בסרטים......
אני ממשיכה ואני אמשיך להרגיש ... לך זה יגיע. ולך זה מגיע ..... חוקרת...

sweet melon

New member
../images/Emo24.gif שיר מדהיים חוקרת..

sweet melon
את מדהימה אותי כל בוקר לילה צהריים כל שעות היממה מחדש מדהימה שכמותך!
בוקר טוב לך sweet melon

תודה מתוקה......

אני עכשיו מסמיקהההה
כותבת מתוך תוכי... וגם לך לא חסק יקירתי.... שיהיה לך יום נפלא.... שלך.....חוקרת

sweet melon

New member
את והוא ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo29.gif ../images/Emo16.gif

תחת כיפת השמים שניכם שניים שמיים מלאי כוכבים אור לבן בוקע מתוך העננים שניים מאוהבים שניים מתנשקים יחד חבוקים בצל אור ירח מהעננים
sweet melon

אני והוא.....

השמיים הם התיקרה שלנו... החול של הים הוא הקרקע... ואנחנו שנינו בינהם... אוהבים,,, חבוקים,,, רוצים,,, משתוקקים,,,, חשים,,,, נוגעים,,, מתענגים,,, חושקים... ואף פעם לא שבעים אחד מהשני.... רוצים עוד ועוד.... מסתכלים אחד לשני בעיניים.. עמוק לתוכם... ויודעים... שזה קסם האהבה והתשוקה.... ......חוקרת......

עא

New member
הקסם

האהבה והתשוקה התחושה והמגע הזרימה האין סופית מבלי להרגע. אף פעם לא לשבוע ותמיד לרצות עוד ועוד לפנק רק אותך ולהעניק רק לך. אהובה אהובה בדמך בוערת הלהבה הלהבה שנסחפה והציתה את דמי הלהבה שסחפה אותי ממקומי. חושב עלייך שם יפה וענוגה רכה ומתוקה מרגיש ממש מגע. הושיטי קדימה רגלך האחת והצידה רגלך השניה ואהובך אז יוכל להעניק לך אהבה. לקחת אותך בהסחפות לעולם האחר בין גלי התשוקה מבלי להמהר. להסחף ביחד בתשוקה אמיתית ולחוש מה היא באמת אהבה חלומית. יש עוד דברים אבל השאלה אם לכתוב עם כל הכבוד למילים הכי כיף באמת לאהוב ונראה לי שאת כבר יודעת משהו בנושא. שיהיה לך רק טוב מלכה אמיתית רק אושר לעד ולעולם לא לבד.

קסם מיוחד במינו.....

האהבה והתשוקה... לחוש אותם באותו הרגע... אני ואתה.... להתפנק מימך... לחוש את החום עולה. את הלהט מתגבר... את התשוקה הרבה שביננו... ואת האהבה .... אתה שרוצה וחושק בי.... אתה שלהוט ואוהב.... אתה שרוצה איתי להיסחף .... להיסחף יחד לרגעים מתוקים..... לרגעים קסומים .... ואני פה מושיטה את ידיי ליידךך המושטת... סוחפת אותך,,, ונסחפת איתך... האהבה היא דבר מופלא. ונכון אני יודעת דבר או 2 על הרגש הזה .. ויודעת אני עוד רבות על שאר הרגשות..... ולך יקירי... מכל הלב.... אושר הנאה עונג ואהבה... לעד......................... .....חוקרת......

עא

New member
הרצון העז

החום עולה והלב מתמלא. רגשות התשוקה מטפסים במעלה. האצבעות מושטות והגוף כולו נע בערגה. כה היה רוצה לחוש הוא אותה. לכרוע ברך לפניה המלכה ולומר לה כמה רוצה הוא להעניק רק לה. על מיטתה לפזר שושנים וורדים ואותה לעטוף בבגדים לבנים. למרוח אותה עם שמנים נעימים ולהעניק לה מסאז נעים. את יפה את מלכה ובידך השרביט אכרע ברך ובעינייך אביט אקח אותך למחוזות אחרים נהיה ביחד לעולמי עולמים. שפתייך מתוקות מדבש וגופך כה ענוג אין בעולם יפה ממך וגם אם לא אוכל באמת תמיד אחלום שאני עימדך. מה גדול הפיתוי ומה עמוק יכול להיות ההפסד. אני לא יודע ואני מרגיש כה בודד איך אלוהים אדע את התשובה איך באמת אוכל להעניק לך אהבה?

התשוקה .....

הלהט מתגבר מרגע לרגע....... התשוקה מטפסת שלב שלב.... היד מושטת לגעת....... הגוף רוצה....... מולך אני .... רוצה ... למחוזות חדשים.... למחוזות מפתיעים..... למחוזות בהם יש רק תשוקה ואהבה.......... מולך......... יושבצ ומביטה..... עמוק לתוך עינייך.. קוראת את מחשבותייך..... יודעת בדיוק מה אותה רוצה יודעת בדיוק במה אתה חושק.. חושק בי רוצה אותי..... ואני פה מולך.. תושיט את ידךך.......ותגיע... זה אני......... גם בחלום גם במציאותת זאת אני שאיתך........ ולא אף אחת אחרת........ הפיתוי הוא ענקי.... ומאוד מפתה... ההפסד........הכל יכול להיות......... אל תרגיש בודד.. אני כאן איתך,,גם אם אני בעצם רחוקה......... התשובה היא בתוך תוכך....... תסתכל פנימה,,,ואז תדע........

עא

New member
הרצון העז

החום עולה והלב מתמלא. רגשות התשוקה מטפסים במעלה. האצבעות מושטות והגוף כולו נע בערגה. כה היה רוצה לחוש הוא אותה. לכרוע ברך לפניה המלכה ולומר לה כמה רוצה הוא להעניק רק לה. על מיטתה לפזר שושנים וורדים ואותה לעטוף בבגדים לבנים. למרוח אותה עם שמנים נעימים ולהעניק לה מסאז נעים. את יפה את מלכה ובידך השרביט אכרע ברך ובעינייך אביט אקח אותך למחוזות אחרים נהיה ביחד לעולמי עולמים. שפתייך מתוקות מדבש וגופך כה ענוג אין בעולם יפה ממך וגם אם לא אוכל באמת תמיד אחלום שאני עימדך. מה גדול הפיתוי ומה עמוק יכול להיות ההפסד. אני לא יודע ואני מרגיש כה בודד איך אלוהים אדע את התשובה איך באמת אוכל להעניק לך אהבה?

עא

New member
התגובה

במקרה שמישהו שקורא לא יבין את התגובה. ברור שאסור לבגוד באהבה. אין כל רצון לבגוד או להרוס משהו קיים. לא אוותר על מה שהשגתי לעולם. דמיון לעד מתערבב במציאות ובמקומות כאלה לא ניתן לעולם להתנהג בחופשיות.

וזאת היא תגובתי......

יש דברים שלא דורשים הסבר יש דברים שמבינים לבד. על הישגנו לא נוותר. על הדרך שהגענו אליה עד הלום.... על האהבה על התשוקה לכל אחד מאיתנו יש חבילה משלו... שהיא היתה ותהייה שלו בלבד... ועליה הוא לא יוותר כי היא באה מתוכו....... יש דמיון שבא מתוך מציאות ומציאות שהיא דמיון... שלאו דווקא מזיקה אלא מוסיפה קצת לחלומות שלנו..לפנטזיות שלנו.... את זה אני יודעת וגם אתה יודע... אתה מכיר את המשפט הבא??? "מותר להסתכל אך לא לגעת...." תשוקה ולהט.....תמיד קיימים.... ואחרי הכל .... שולחת לך נשיקה ארוכה ורטובה..... להמשך יום מתוק מדבש.... ורק אושר ואושר מאחלת לך.... שלך.....חוקרת......

עא

New member
אולי דרך ואולי כוון

מלכה ענוגה יפה ונכבדה בתור חוקרת אולי תפתרי את הבעיה. מדובר בסיפור של ת"ד מתל אביב ידידתי הטובה והקרובה. שמעי הסיפור ואני מקווה שבסופו הוא כבר יהיה פתור.שניים הלכו ברחוב תל אביבי ולפתע בא אפס מולם.שלושתנו נמשיך הלאה הציע ואז ענו לו אבל אנחנו ארבעה ואז האפס הלך. מולם בא אז מ שבמשובש נחשוב שהוא מיהוד ואמר: שישה אנחנו ורק אחד מנהיג שניים עוזרים לו והאפס עזב אז שלושתינו נמשיך ובדרך יצטרפו השאר. זו הידידה שלי ודרכה אולי ניתן להשיג אותי. יפה את מכולן בעיניי לפחות מתוקה את מכל המלכות. באם תדעי התשובה רמזי לי בתגובה הבאה.

עא

New member
תשוקתי העזה

אני יושב כעת מיוזע.אני כולי בוער בלהבה.בבית כולם ישנים מזמן ואני כה חם חבל על הזמן. את המחשבות איני יכול להסיר את המחשבות על היפה מכל בנות העיר. מלכת הלבבות מלכת האהבות שאת התשוקה אליה לא אוכל לכבות. אני חם ובוער רוצה רק להעניק עוד ועוד ולעולם לא להפסיק. בעיגולים הולכים וגדלים במגע של קטיפה יחד לרכב על גלים. מהאצבע הקטנה ולמעלה מאחורי הברך ופנימה וההמשך המתוק באופן רך ועמוק אותי לגופך תוכלי לעזוק.מלכה שלי היפה בעולם לו הערכת באמת עד כמה בוער הדם. עד כמה אני זקוף מתשוקה עד כמה עורג למלכה.היד מושטת ומחפשת באוויר באפילה רגע של איחוד רגע נפלא.

בין תשוקה ללהט......

יושבת... חושבת... מרגישה... רוצה... חושקת... רואה... יודעת... את הלהט והתשוקה שלך... חם ולא משמש... מזאת שמולך..... תעניק,,,,תתן,,,, לזאת שמולך..... להסחף עם הגל.... לשוט על גלי הלהט והתשוקה.... עד שתעגון בנמל האהבה... ידיי מושטת אליך.... קח אותה......... נ.ב: כנראה החום בילבל... ואת החידה החכמה... לא פתרתי..

עא

New member
תחנה ראשונה שבדרך

המילה אהבה מורכבת ממספר אותיות והמספר מורכב מספרות. עברית כותבים מימין לשמאל ואילו המספר נכתב הפוך. קחי אותי אהובה ואת רמזיי ופרקי אותי לגורמים. באצבעותייך העדינות אחזי בי ואעניק לך רגעים נעימים. לא כל דבר חייב להכתב רק בפורום או במסגרת אלקטרונית אחרת אלא ניתן להעבירו גם על נייר. אם תביני אותי אהיה מאושר. נסי שנית יפה שכמוך את מלכת הלבבות ואם תצליחי אמרי ואם לא רמז נוסף תקבלי.

ואני בתחנה

כך לפחות אני חושבת... אני לא בטוחה.....
אבל ... איך אדע אם צדקתי......? תן לי עוד רמז... אני אוהבת אתגרים.... נכון שניתן להעביר בכתב אבל למה לא במסגרת אלקטרונית? אני שמושיטה יד... אני שנוגעת ולא נוגעת.. אני שממול רחוקה אבל קרובה....

עא

New member
תחנה ראשונה בכיף

בבית לא תמיד לבד נמצאים בבית אמיתי לא מקבלים לבד מכתבים בטח לא כשכולם משתמשים באותו מכשיר שדרכו בדרך כלל הודעות נעביר. יש קופסא פרטית אישית וקטנה בעיר עברית ללא הפסקה. התחלה היא התחלה והמשך גורר שינויים אבל צריך לצעוד לפי הכללים. ברור שבכדי להגיע צריך לפחות לדעת לאן. הראשון הוא המקום ושני נלווה אליו ולא אני קבעתי את הכללים הללו דרך אגב. אם הבנת רמזי ואם לא שוב ננסה עד שנצליח להגיע לכלל מעשה

למעלה